מצרכים להכנת חטיף גרנולה אפוי
- כוס (110 ג’) שיבולת שועל עבה
- רבע כוס (32 ג’) קמח מלא
- שליש כוס (40 ג’) אגוזי מלך טחונים
- ביצה גדולה
- 4 כפות סירופ מייפל טבעי (או 3 כפות מלאות דבש)
- שליש כוס (66 ג’) שמן קנולה או שמן קוקוס מומס
- כף חמאת בוטנים או ממרח שקדים או טחינה גולמית
- 1-2 כפות חמוציות או צימוקים (לא חובה)
לזילוף מעל:
- 50 גרם שוקולד מריר + חצי כפית שמן
איך מכינים חטיף גרנולה אפוי?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.
- מערבבים את החומרים בקערה (מלבד השוקולד) עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.
- יוצקים 2 כפות מהתערובת לתבנית ובעזרת הידיים יוצרים מלבן בגודל 3X8 ס”מ.
- אופים במשך 18-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומניחים לחטיפים להתקרר.
הפעל טיימר (18 דק’)+טיימר פועל
- מניחים בקערית את קוביות השוקולד המריר עם חצי כפית שמן וממיסים במיקרוגל במשך 15-20 שניות. מערבבים לתערובת אחידה. ממלאים בשקית זילוף או שקית אוכל גזורה מעט בקצה ומזלפים פסים מעל כל חטיף (השוקולד מתקשה לאחר קירור).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
229 תגובות
כניסה
229 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

