מצרכים להכנת חזה עוף עם בצל
- 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות
- 2 כפות קורנפלור/קמח, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
- בצל גדול חצוי חתוך לחצאי עיגולים דקים
תיבול:
- ⅔ כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית כמון, רבע כפית כורכום, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת
איך מכינים חזה עוף עם בצל?
- מתבלים את רצועות העוף בשליש כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור ומקמחים בקורנפלור או קמח.
- מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן (רצוי להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק), מטגנים את חזה העוף כדקה מכל צד ומעבירים לצלחת.
- מנגבים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים ב 1-2 כפות שמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את חזה העוף ומתבלים בפפריקה מתוקה, כמון, כורכום, מלח, פלפל שחור ותבלין פטרוזיליה/כוסברה. מערבבים במשך כ-5 דקות ומסירים מהאש (מומלץ לטעום ולשפר תיבול לפי הטעם).
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
74 תגובות
כניסה
74 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

