מצרכים להכנת חזה עוף בטריאקי
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל גדול חצוי חתוך לחצאי עיגולים דקים
- 4 שיני שום פרוסות דק
- 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
תיבול:
- 5 כפות רוטב טריאקי, רבע כפית מלח, מעט פלפל שחור, רבע כפית שומשום (לא חובה), רבע כפית תבלין צ’ילי חריף (לא חובה).
איך מכינים חזה עוף בטריאקי?
- מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים כדקה נוספת.
- מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים כדקה מכל צד. מתבלים ברוטב טריאקי, מלח ופלפל שחור. מערבבים 4-5 דקות על אש בינונית. מפזרים שומשום ותבלין צ’ילי חריף ומערבבים כדקה נוספת.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
235 תגובות
כניסה
235 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

