מצרכים להכנת זיוה מתכון
- 2 עיגולי מלוואח
מלית גבינות
- שליש כוס גבינה בולגרית מפוררת
- חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
- כף גדושה גבינה לבנה
- רבע כוס טבעות זיתים ירוקים
- רבע כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
- ביצה טרופה למריחה
- שומשום וזעתר לפיזור מעל
איך מכינים זיוה מתכון?
- מחממים תנור מראש ל-190 מעלות (חום עליון ותחתון).
- מערבבים את חומרי מלית הגבינות בקערית.
- מניחים מלוואח על נייר אפיה ומחברים אליו מלוואח נוסף באופן כזה שעולה עליו ב-2 ס”מ (ראו בתמונת ההכנה למטה). מהדקים את החיבור.
- מניחים את המלית לאורך, מקפלים את הקצוות ומגלגלים לרולדה. מותחים מעט את הרולדה ומקפלים לצורה של חצי ירח. מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעל מעט שומשום וזעתר.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 30-35 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*מומלץ להגיש לצד רוטב סלסה (עגבניות מרוסקות/מגורדות דק).
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
16 תגובות
כניסה
16 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

