מצרכים להכנת מתכון לדלעת ושעועית ירוקה
- 1 בצל קטן קצוץ גס
- 400 גרם דלעת קלופה חתוכה לקוביות בגודל 2X2 ס”מ (כ3 כוסות)
- 300 גרם שעועית ירוקה קפואה-מופשרת (כ-3 כוסות מלאות)
רוטב:
- 3 כפות שמן זית, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות סילאן, 1 שן שום כתושה, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים מתכון לדלעת ושעועית ירוקה?
- מניחים בקערית את חומרי הרוטב ומערבבים.
- מערבבים את קוביות הדלעת והבצל עם 3 כפות מתערובת הרוטב ומניחים בתבנית על נייר אפיה. מכניסים לתנור שחומם ל190 מעלות במשך 25-30 דקות עד שקוביות הדלעת מתרככות (ניתן לבדוק בעזרת נעיצת מזלג).הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- מניחים את השעועית הירוקה הקפואה בקערה, מתבלים ב-2 כפות מהרוטב ומערבבים.
- פותחים בזהירות את דלת התנור ומוסיפים לקוביות הדלעת את השעועית הירוקה. שופכים את שאריות הרוטב שנותרו ומערבבים קלות. צולים בתנור 10 דקות נוספות.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
46 תגובות
כניסה
46 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














