מצרכים להכנת דייסת שיבולת שועל
- כוס (240 מ”ל) חלב
- כף סוכר
- 3-4 כפות גדושות שיבולת שועל דקה/קוואקר
איך מכינים דייסת שיבולת שועל?
- מחממים את כל החומרים בסיר קטן תוך כדי ערבוב עד שהחלב מתחיל לבעבע (לפני שהוא רותח ממש).
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות עד להסמכה הרצויה.
- *אפשר לפזר מעל הדייסה אבקת קינמון, דבש, צימוקים, בננות ועוד.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
אם רוצים להכין דייסת קורנפלור – ניתן להמיר את שיבולת השועל ב 1-2 כפות קורנפלור.
אם רוצים להכין דייסת סולת – ניתן להמיר את שיבולת השועל ב 2-3 כפות סולת.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
53 תגובות
כניסה
53 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

