מצרכים להכנת פילה דג עם פלפלים
- 500 גרם פילה אמנון, כ-4 פילטים (ניתן להכין עם דניס, סול, מוסר, לברק ועוד).
- 5 שיני שום פרוסות
- פלפל אדום גדול (גמבה) חתוך לרצועות דקות (*מומלץ לשלב פלפלים בצבעים)
- תיבול: כף שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, חצי כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, מעט פלפל שחור.
- 2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
איך מכינים פילה דג עם פלפלים?
- מחממים מחבת רחבה עם כף שמן זית ומטגנים את רצועות הפלפלים והשום במשך כ-5 דקות, עד לריכוך חלקי.
- מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
- פורשים נייר אפיה בתבנית ומניחים את הפילטים על נייר האפיה (כאשר הצד של העור פונה כלפי מטה). מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מוסיפים מעל את רצועות הפלפלים המטוגנות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
- מכניסים לתנור ואופים במשך כ-15 דקות.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
65 תגובות
כניסה
65 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

