www.10dakot.co.il

חטיף חומוס

גרסה ביתית לחטיף חומוס מטוגן (דבאייל): מקלוני חומוס פריכים ומלוחים, עשירים בתבלינים, ללא גלוטן.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
חטיף חומוס
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

5 דקות

מס׳ מנות

4-5 מנות

כשר מסוג

מצרכים להכנת חטיף חומוס

  • כוס (140 ג’) קמח חומוס
  • חצי כוס+ 2 כפות (140 מ”ל) מים (מהברז)

תבלינים:

  • חצי כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כפית כמון, רבע כפית כורכום, רבע כפית פלפל שחור.

איך מכינים חטיף חומוס?

  1. מערבבים בקערה קמח חומוס עם תבלינים. מוסיפים מים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה במרקם של טחינה.
  2. מעבירים את התערובת לבקבוק לחיץ או לשקית זילוף או לשקית אוכל וגוזרים את הקצה.
  3. מחממים סיר קטן עם שמן (בגובה 3 ס”מ). כשהשמן חם מזליפים את התערובת בתנועות מעגליות (כמו ספירלה). מנמיכים לאש בינונית-נמוכה למשך 1-2 דקות, עד לקבלת גוון זהוב-שחום (שימו לב שזה לא ישחים יותר מידי אחרת יתקבל טעם לוואי).
  4. מעבירים לנייר מגבת.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות

טיפים והערות

*לאחר שזה התקרר ניתן לשמור בשקית אטומה במשך כמה ימים. לצפייה בסרטון ההכנה באינסטגרם לחצו – https://www.instagram.com/p/CmHVE9nIW4a/
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
18 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

18 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות