מצרכים להכנת חיתוכיות גרנולה וחמאת בוטנים
- תבנית אינגליש קייק קצרה (23X10)
- 1 כוס גרנולה (ללא תוספת סוכר)
- 1/2 כוס קוואקר (שיבולת שועל דקה)
- 1 כפית מלאה קמח מלא
- 2 כפות גדושות חמאת בוטנים טבעית (ללא תוספת סוכר)
- 1 כף גדושה דבש (לטבעוניים: ניתן להמיר בסילאן או בסוכר חום).
איך מכינים חיתוכיות גרנולה וחמאת בוטנים?
- מחממים תנור ל190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מערבבים בקערה גרנולה, קוואקר וקמח מלא.
- מניחים בקערת זכוכית נפרדת את חמאת הבוטנים והדבש ומחממים מספר שניות בודדות. מוציאים ומערבבים.
- מערבבים את תערובת הדבש וחמאת הבוטנים עם תערובת הגרנולה עד לקבלת תערובת אחידה.
- משטחים את התערובת בתבנית בצורה אחידה ומהדקים היטב. אופים במשך 15-20 דקות עד שהשוליים מעט משחימים. מוציאים ומצננים לחלוטין.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מחלצים מהתבנית, מניחים על קרש חיתוך וחותכים לריבועים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
23 תגובות
כניסה
23 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

