www.10dakot.co.il

עוגת גנאש שוקולד

עוגת שוקולד בציפוי גנאש עשיר - רכה עסיסית וטעימה במיוחד.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
עוגת גנאש שוקולד
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

35-40 דקות

כשר מסוג

/

מצרכים להכנת עוגת גנאש שוקולד

תבנית בינונית קטנה בגודל 22X31 מצרכים לעוגה:
  • 3 ביצים
  • כוס (200 ג’) סוכר
  • שקית (10 ג’) סוכר וניל
  • 3/4 כוס (150 ג’) שמן
  • 1.5 כוסות (360 ג’) מים חמים
  • 2 כוסות (280 ג’) קמח תופח
  • 4 כפות (40 ג’) קקאו
מצרכים לגנאש:
  • מיכל שמנת מתוקה להקצפה או קצפת צמחית (250 מ”ל)
  • 150 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
  • 50 גרם חמאה או מרגרינה

איך מכינים עוגת גנאש שוקולד?

  1. מערבבים את כל חומרי העוגה יחד (קודם מקציפים את הביצים, אח”כ שמן וסוכר. מוסיפים מים חמים ובסוף קמח וקקאו). מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 35-40 דקות.
    הפעל טיימר (35 דק’)
    +
    טיימר פועל
  2. הכנת הגנאש: מרתיחים בפינג’אן שמנת מתוקה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד והחמאה. ממתינים 2 דקות ומערבבים.
  3. כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה, מחוררים אותה עם קיסם עד התחתית ושופכים את הגנאש מעל העוגה. מצננים את העוגה לטמפ’ החדר ושומרים את העוגה בקירור.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
172 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

172 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות