מצרכים להכנת עוגת גנאש שוקולד
תבנית בינונית קטנה בגודל 22X31
מצרכים לעוגה:
- 3 ביצים
- כוס (200 ג’) סוכר
- שקית (10 ג’) סוכר וניל
- 3/4 כוס (150 ג’) שמן
- 1.5 כוסות (360 ג’) מים חמים
- 2 כוסות (280 ג’) קמח תופח
- 4 כפות (40 ג’) קקאו
- מיכל שמנת מתוקה להקצפה או קצפת צמחית (250 מ”ל)
- 150 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
- 50 גרם חמאה או מרגרינה
איך מכינים עוגת גנאש שוקולד?
- מערבבים את כל חומרי העוגה יחד (קודם מקציפים את הביצים, אח”כ שמן וסוכר. מוסיפים מים חמים ובסוף קמח וקקאו). מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות במשך 35-40 דקות.
הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
- הכנת הגנאש: מרתיחים בפינג’אן שמנת מתוקה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד והחמאה. ממתינים 2 דקות ומערבבים.
- כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה, מחוררים אותה עם קיסם עד התחתית ושופכים את הגנאש מעל העוגה. מצננים את העוגה לטמפ’ החדר ושומרים את העוגה בקירור.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
172 תגובות
כניסה
172 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

