מצרכים להכנת גלידת פיסטוק
- 2 מיכלי שמנת מתוקה (סה”כ 500 מ”ל)
- ⅔ כוס חלב מרוכז ממותק
- כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
- 4 כפות גדושות מחית פיסטוק
- 50 גרם שוקולד לבן קצוץ
- רבע כוס פיסטוקים קלופים גרוסים
לציפוי פיסטוק ושוקולד לבן:
- 100 ג’ שוקולד לבן
- 6 כפות שמנת מתוקה
- כפית מחית פיסטוק
- חופן פיסטוקים קלופים גרוסים
איך מכינים גלידת פיסטוק?
- מתחילים בהכנת הציפוי: מניחים בקערית קוביות שוקולד לבן ו-4 כפות שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לתערובת חלקה. מוסיפים כפית מחית פיסטוק ופיסטוקים גרוסים ומערבבים. שומרים את התערובת במקרר עד להכנת הגלידה.
- מכינים את הגלידה: מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את השמנת במשך כדקה (טיפ להקצפה מוצלחת: מומלץ להכניס את מיכל השמנת המתוקה ואת החלב המרוכז למקפיא למשך 10-15 דקות לפני ההקצפה).
- מוסיפים חלב מרוכז, אינסטנט פודינג ומחית פיסטוק וממשיכים להקציף במשך כ-3 דקות נוספות עד לקבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים שוקולד לבן קצוץ ופיסטוקים גרוסים ומערבבים עם כף עד לאיחוד התערובת
- מעבירים לקופסה מפלסטיק ומעל יוצקים את הציפוי. מכסים ושומרים במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*לאחר שהייה ארוכה במקפיא לעתים הגלידה מעט קופאת ולכן מומלץ להוציאה לטמפ’ החדר למספר דקות כדי שתתרכך.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
16 תגובות
כניסה
16 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

