מצרכים להכנת גלידת אלפחורס
- ¾ כוס (180 מ”ל) שמנת מתוקה
- כוס (240 מ”ל) חלב
- רבע כוס (50 ג’) סוכר
- כפית תמצית וניל
- 3 כפות ריבת חלב
- רבע כוס קוקוס טחון
תוספת (לא חובה):
- עוגיות אלפחורס שבורות גס
איך מכינים גלידת אלפחורס?
- שמים בקערה שמנת מתוקה, חלב וסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס.
- מוסיפים תמצית וניל, ריבת חלב וקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי, שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי. מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשהגלידה מוכנה יוצרים בעזרת כף חור בקוטר כ-4 ס”מ עד שמגיעים לתחתית הכוס וממלאים בעוגיות אלפחורס שבורות.
- מרכיבים את הכוס במקומה במכשיר ולוחצים על תכנית “תוספות”.
- כאשר מוכן מוציאים את הגלידה מהכוס בעזרת כף ומגישים מיד.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
10 תגובות
כניסה
10 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

