מצרכים להכנת גלידת קרם עוגיות ופצפוצי שוקולד
שכבת קרם עוגיות:
- מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- 2 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל
- שליש כוס חלב מרוכז וממותק (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)
- 100 גרם עוגיות אוראו (כ-10 עוגיות כפולות) או ביסקוויטים מסוג פתי בר (כ-15 ביסקוויטים) (*מומלץ יותר להכין עם אוראו)
שכבת פצפוצי שוקולד:
- מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- 2 כפות מלאות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
- כף שטוחה אבקת קקאו
- שליש כוס חלב מרוכז וממותק (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)
- חצי כוס פצפוצי שוקולד/ שוקולד קצוץ
איך מכינים גלידת קרם עוגיות ופצפוצי שוקולד?
שכבת קרם עוגיות:
- מקציפים את השמנת כדקה. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וחלב ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- בעזרת הידיים שוברים את העוגיות לחתיכות, מוסיפים לקצפת ומערבבים בעזרת כף.
שכבת פצפוצי שוקולד:
- מקציפים את השמנת כדקה. מוסיפים אינסטנט פודינג בטעם שוקולד, אבקת קקאו וחלב ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים לקצפת את פצפוצי השוקולד ומערבבים עם כף.
- יוצקים לכוסות הגשה אישיות או לתבנית שקעים (רצוי מסיליקון) מתערובת קרם העוגיות ומעליה מתערובת השוקולד.
- מכניסים למקפיא לשעתיים לפחות לפני ההגשה.
הערות: -חלב מרוכז הוא חלב משומר סמיך וממותק, המגיע בקופסת שימורים. החלב הממותק מעניק לגלידה מרקם מיוחד. ניתן להשתמש גם בחלב רגיל או חלב קוקוס אך התוצאה טובה יותר עם חלב מרוכז. -אם הגלידה קופאת, יש להוציא אותה החוצה למספר דקות בודדות על מנת שתתרכך.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
10 תגובות
כניסה
10 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

