מצרכים להכנת בשר טחון עם שעועית ירוקה
- 1 בצל קטן קצוץ
- 400 גרם בשר טחון
- 1 שן שום כתושה
- 2 כוסות שעועית ירוקה חתוכה משקית קפואה
- חצי כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
- 2 כפות מלאות רסק עגבניות
- כוס וחצי מים רותחים (360 מ”ל)
תיבול:
- כפית פפריקה מתוקה, כפית מלאה מלח וקמצוץ פלפל שחור.
איך מכינים בשר טחון עם שעועית ירוקה?
- מחממים סיר עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים כ-3 דקות, עד שמתבשל ומשנה את צבעו. מוסיפים את השום ומערבבים כחצי דקה.
- מוסיפים את השעועית הירוקה, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מים רותחים ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור.
- מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-30 דקות. מערבבים מידי פעם. לאחר מכן טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
44 תגובות
כניסה
44 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

