זמן הכנה
10 דקות
בישול/אפייה
35 דקות
מס׳ מנות
כ-6 מנות
מצרכים להכנת במיה ברוטב עגבניות
- במיה משקית קפואה (600 גרם)
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- 4 שיני שום כתושות
- חצי כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
- 3 כפות מלאות רסק עגבניות
- כוס וחצי (360 מ”ל) מים רותחים
- חצי כפית פפריקה מתוקה
- כפית שטוחה מלח
- רבע כפית פלפל שחור
איך מכינים במיה ברוטב עגבניות?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים שום כתוש, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות וכוס וחצי מים ומערבבים. מוסיפים את הבמיה (אין צורך להפשיר) ומתבלים בפפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
- מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה במשך כ-30 דקות (יש לערבב מידי פעם). טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
55 תגובות
כניסה
55 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














