מצרכים להכנת תבשיל בטטה ופירות יבשים
- 2 בצלים בינוניים חתוכים לחצאי עיגולים דקים
- 2 בטטות בגודל בינוני חתוכות לקוביות קטנות (בגודל 1.5 ס”מ)
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 כוסות תערובת של פירות יבשים (משמשים, שזיפים מגולענים, צימוקים)
- חצי כוס מים רותחים
תיבול:
- 2 כפות סילאן, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים תבשיל בטטה ופירות יבשים?
- מחממים מחבת גדולה או סיר סוטאז’ עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (יש להשתמש בסיר/מחבת עם ציפוי שאינו נדבק).
- מוסיפים את קוביות הבטטה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות (יש לערבב מידי פעם).הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים פירות יבשים וחצי כוס מים. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-15 דקות, עד שהבטטות מתרככות (יש לערבב מידי פעם).הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מתבלים בסילאן, מלח ופלפל שחור ומערבבים. טועמים ומשפרים מליחות לפי הטעם.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
21 תגובות
כניסה
21 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














