מצרכים להכנת בורקס גבינה מטורטיה
3-4 טורטיות (תלוי בגודל)
מילוי גבינה
- כוס גבינה צהובה מגורדת (כ-100 גרם)
- 2 כפות גדושות גבינה בולגרית, רצוי רכה (כ-40 גרם)
- 2 כפות גדושות גבינה לבנה או קוטג’
- 2-3 כפות פרוסות זיתים ירוקים
- רבע כפית מלח
- חצי ביצה טרופה
לציפוי
- חצי ביצה טרופה
- כף שמן
- שומשום (לא חובה)
איך מכינים בורקס גבינה מטורטיה?
- מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
- מערבבים בקערית את כל חומרי מילוי הגבינה: גבינה צהובה, בולגרית, גבינה לבנה/קוטג’, זיתים, מלח וחצי ביצה טרופה.
- מניחים טורטיה על משטח עבודה. שמים בצד 2 כפות מתערובת הגבינה, מקפלים את הצדדים ומגלגלים לסיגר.
- מערבבים בקערית חצי ביצה טרופה עם כף שמן ומברישים את החלק העליון. מפזרים מעט שומשום ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 15-20 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים מהתנור וחותכים לחצי..
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
72 תגובות
כניסה
72 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

