מצרכים להכנת באגט ממולא גבינות
- באגט קצר באורך 25-30 ס”מ
- 4 שיני שום כתושות
- 4 כפות שמן זית
- כוס גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת (כ-100 גרם)
- 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
- כפית עלי טימין
תוספות לפי הטעם:
- עגבניות שרי חצויות, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, פטריות חצויות
איך מכינים באגט ממולא גבינות?
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- בעזרת סכין חוצים את הבאגט לאורכו באופן שווה.
- מערבבים בקערית שמן זית ושום כתוש ומורחים על שני חלקי הבאגט באופן שווה.
- מפזרים מעל גבינות, טימין ותוספות לפי הטעם.
- מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור במשך כ-10 דקות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
33 תגובות
כניסה
33 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

