מצרכים להכנת אצבעות שום
- 1 כוס קמח תופח
- 1 ביצה
- 1 כף גבינה לבנה
- 1/3 כוס שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- 2 כפות גבינה צהובה מגורדת
- 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת
- 1 כפית סוכר
- 1/3 כפית מלח
לציפוי
- כף שמן זית
- 1-2 כפות עלי תימין
- 3 שיני שום כתושות
איך מכינים אצבעות שום?
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
- מניחים את כל המרכיבים בקערה (מלבד מרכיבי הציפוי) ומערבבים היטב בעזרת כף עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.
- בעזרת ידיים רטובות חותכים חתיכות מהבצק ומגלגלים כל חתיכה לאצבע באורך של 8-10 ס”מ ובעובי של כ1 ס”מ (אם הבצק דביק מומלץ להרטיב מידי פעם את הידיים). מניחים על נייר אפיה במרווחים.
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הציפוי ומברישים בנדיבות את האצבעות.
- אופים במרכז התנור במשך 20-25 דקות עד להזהבה. מוציאים ומגישים. הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אצבעות שום לחם שום מהיר לחם שום מתכון קל
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
103 תגובות
כניסה
103 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

