מצרכים להכנת אצבעות פילו במילוי גבינה
- 10 דפי פילו מופשרים ומוכנים לשימוש
- פרוסות גבינה צהובה חתוכות לרצועות ברוחב 2 ס”מ
- קטשופ או רוטב פיצה מוכן
- תבלין אורגנו מיובש
- *שומשום לפיזור מעל (לא חובה)
איך מכינים אצבעות פילו במילוי גבינה?
מומלץ לקרוא לפני ההכנה: איך עובדים עם בצק פילו.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- פורשים דף פילו על משטח עבודה ומברישים את מחציתו בשמן (ניתן להשתמש בתרסיס שמן). מקפלים לשני חלקים שווים ומברישים בשמן. את המלבן שנוצר חוצים לשני חלקים שווים נוספים.
- בצד שבו מתחילים את הקיפול, מורחים פס דק של קטשופ (בכמות של כרבע כפית קטשופ), 2 רצועות של גבינה צהובה ומפזרים מעט אורגנו. מקפלים את השוליים ומגלגלים לצורה של סיגר.
- מסדרים על נייר אפיה, מברישים את החלק העליון והתחתון בשמן ומפזרים שומשום. אופים במשך כ-10 דקות עד שהסיגרים מזהיבים.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
26 תגובות
כניסה
26 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

