מצרכים להכנת אצבעות ביסקוויטים ושוקולד
- ביסקוויטים מסוג פתי בר (כ-20 ביסקוויטים)
- ממרח שוקולד מכל סוג שאוהבים (חלבי או פרווה)
- *סוכריות צבעוניות לקישוט (לא חובה)
איך מכינים אצבעות ביסקוויטים ושוקולד?
- מניחים בתחתית תבנית אינגליש קייק כ-5 ביסקוויטים באופן שיכסה את התחתית (ניתן לחתוך מעט עם סכין את קצוות הביסקוויטים כדי שיכנסו לתבנית).
- מעל מורחים שכבה אחידה של ממרח שוקולד. מעל מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים. כך ממשיכים 4 שכבות כאשר השכבה העליונה היא ממרח. מפזרים מעל סוכריות צבעוניות לקישוט, עוטפים בניילון נצמד או נייר כסף ומכניסים למקפיא למשך 3 שעות לפחות.
- מחלצים מהתבנית, מניחים על קרש חיתוך ובעזרת סכין מטבח רגילה עם שיניים חותכים לאצבעות בגודל 1.5-2 ס”מ (יש לחתוך בתנועות ניסור אחורה וקדימה).
- מגישים מיד או שומרים בקופסה אטומה במקפיא.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
70 תגובות
כניסה
70 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

