מצרכים להכנת אטריות שעועית מוקפצות
- 250 גרם אטריות שעועית דקות (אפשר להשתמש באטריות אורז דקות)
- 3 גזרים בינוניים קלופים חתוכים לחצאי עיגולים
- 3 זוקיני/קישוא בינוניים חתוכים לחצאי עיגולים
- 3 שיני שום קצוצות
- סלסלת פטריות טריות חתוכות גס
- כוס עלי כוסברה קצוצים
- 100 גרם בוטנים גרוסים קלויים
תיבול:
- 6 כפות רוטב סויה (רצוי רוטב סויה בסגנון סיני), 2 כפות מלאות סילאן, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים אטריות שעועית מוקפצות?
- הכנת אטריות שעועית: מניחים את האטריות בקערה ומכסים במים רותחים. משאירים 10-12 דקות ומסננים.
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מחממים מחבת רחבה או ווק עם 2 כפות שמן, מוסיפים את הגזרים, הזוקיני, השום והפטריות. ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מבשלים במשך 10-15 דקות עד שהירקות מתרככים אך עדיין נגיסים (ניתן לכסות את המחבת כדי לזרז את הבישול).
הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים את האטריות, מתבלים ברוטב סויה, סילאן ופלפל שחור. מערבבים כ-2 דקות לספיגת הטעמים, מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים כחצי דקה.
- מעבירים לצלחת ומפזרים מעל בוטנים גרוסים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
43 תגובות
כניסה
43 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

