מצרכים להכנת אורז עם תירס ואפונה
- 2 כוסות אורז לבן
- 2 שיני שום כתושות
- ¾ כוס גרגירי תירס משימורים
- ¾ כוס אפונה משקית קפואה
- 3 כוסות מים רותחים
תיבול:
- כפית שטוחה פטרוזיליה/כוסברה מיובשת, כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.
איך מכינים אורז עם תירס ואפונה?
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את האורז במשך כדקה, תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים שום, תירס ואפונה ומערבבים כדקה. מתבלים בפטרוזיליה/כוסברה מיובשת, מלח ופלפל שחור. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
- מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים עם מכסה במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה ל-10 דקות נוספות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
39 תגובות
כניסה
39 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

