מצרכים להכנת אורז עם חזה עוף ותירס
- 2 כוסות אורז לבן
- 400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
- 2 שיני שום כתושות
- כוס גרגירי תירס משימורים (מסוננים מנוזלים)
- 3+1/3 (שלוש ושליש) כוסות מים רותחים
תיבול:
- 5 כפות רוטב סויה, כף גדושה סילאן, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
לקישוט (אפשר לוותר):
- מעט עירית טריה קצוצה
איך מכינים אורז עם חזה עוף ותירס?
- מתבלים את קוביות העוף בכף רוטב סויה, קמצוץ מלח ופלפל שחור.
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את העוף כדקה וחצי מכל צד, עד שצבעו הופך ללבן אך מבפנים עדיין לא מבושל.
- מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים.
- מוסיפים את האורז והתירס, מתבלים ב-4 כפות רוטב סויה, כף גדושה סילאן, חצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. מוזגים 3+1/3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומבשלים במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות נוספות.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
99 תגובות
כניסה
99 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

