מצרכים להכנת אורז כרובית
- בצל קטן
- כרובית בינונית מפורקת לפרחים (600-650 גרם)
- גזר בינוני
- חצי פלפל אדום (גמבה)
- 3 שיני שום
תיבול:
- כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור, כף סילאן, 2 כפות רוטב סויה
- שליש כוס עלי כוסברה קצוצים
לפיזור מעל:
- כוסברה או בצל ירוק
איך מכינים אורז כרובית?
- טוחנים במעבד מזון את הבצל, הכרובית, הגזר, הפלפל והשום עד לקבלת פירורים קטנים (אין לכם מעבד מזון? אפשר לגרד את הכרובית במגרדת ואת יתר הירקות לקצוץ לקוביות קטנטנות).
- מחממים מחבת רחבה או סיר סוטאז עם 2-3 כפות שמן ומוסיפים את הירקות הטחונים. מבשלים על אש בינונית במשך 20-25 דקות, עד לריכוך (יש לערבב במהלך הבישול).
- מתבלים במלח, פלפל שחור, סילאן ורוטב סויה ומערבבים. מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
26 תגובות
כניסה
26 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

