שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 3 דקות

מס’ מנות: 20 יחידות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

3 תפוחים בינוניים קלופים

לבלילה:

כוס קמח תופח

2 כפות מלאות סוכר

1 ביצה

3/4 כוס מיץ תפוזים / חלב

חצי כפית אבקת קינמון (לא חובה)




אופן הכנה:

-חותכים את התפוחים הקלופים לפרוסות עגולות בעובי של עד חצי ס”מ (לא מומלץ לחתוך עבה יותר). קורצים באמצע בעזרת חותכן עגול קטן או פקק של בקבוק (ניתן להעזר גם בסכין) לקבלת צורה של טבעת.

-מערבבים את חומרי הבלילה בקערה עד לקבלת בלילה חלקה (מומלץ להשתמש במטרפה ידנית).

-מחממים סיר קטן/בינוני בשמן עמוק (גובה השמן לפחות 3-4 ס”מ). טובלים כל טבעת תפוח בבלילה משני הצדדים וכשהשמן חם, מוסיפים בזהירות לשמן, מנמיכים לאש בינונית ומטגנים כדקה וחצי-שתיים מכל צד, עד להשחמה. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.

הערה: מומלץ לטגן עד 3-5 יחידות בכל פעם (זה תלוי בגודל הסיר, צריך שיהיה מקום לכולם לצוף מעל השמן).

הצעות להגשה: לפזר מעל אבקת סוכר, לערבב כף סוכר עם חצי כפית אבקת קינמון ולטבול משני הצדדים מיד לאחר הטיגון, לזלף מעל סירופ מייפל.

איך בודקים אם השמן מספיק חם? זורקים חתיכה קטנה מהבלילה לשמן. אם החתיכה שוקעת – השמן עדיין לא חם מספיק. אם החתיכה צפה במהירות ומיד משחימה- השמן חם מידי ואז רצוי להסיר את הסיר מהאש ולהמתין שהשמן יתקרר מעט או להוסיף קצת שמן קר.

טבעות תפוחים מטוגנות

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מתכון לחמיןמתכון לחמין
תבשיל עדשים ועוף תבשיל עדשים ועוף
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ענברונה (11:43 29.06.2024)

יצא טעיםםםםםםםם!!! ממש קל להיכן, יוצא מהמם!!!

טבעות תפוחים מטוגנות
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:31 30.06.2024)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף🙂

avatar
תלמידה (17:35 7.12.2023)

אני רוצה לעשות ללא גלוטן, מה אני יכולה לשים במקום קמח רגיל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:40 7.12.2023)

לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר להכין עם כוס קמח תמי או כרגיל ולערבב עם כפית אבקת אפיה.

avatar
משתמש קבוע.... (15:34 19.12.2022)

וואו, יצא מושלם
גם טעים גם יפה….
חתכתי את התפוחים והכנתי את הבלילה מראש
ואז סמוך להגשה טיגנתי.

טבעות תפוחים מטוגנות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:32 19.12.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
עידית (12:36 18.12.2022)

נראה מעולה!
האם ניתן לטגן בשמן לא עמוק?

אם חייבים שמן עמוק.. אפשר לשים ומעל שמן בסיר (כדי לחסוך בשמן.כידוע שמן צף על מים)?

תודה רבה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:24 18.12.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון!
אפשר לטגן בשמן חצי עמוק.
לא ידוע לי על שיטת טיגון בשמן מעל מים כמו שהזכרת(:

avatar
שולמית שדה (21:23 30.11.2022)

הכנתי ויצא ממש ממש טעים, אבל לא יפה כמו שלך. מקווה שבחנוכה זה ייצא יותר ייצוגי…

טבעות תפוחים מטוגנות
avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:12 30.11.2022)

שמחה שיצא מוצלח, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
יהודית (13:56 10.05.2022)

אפשר לחורר את התפוח מלכתחילה עם גולען תפוחים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:08 10.05.2022)

היי,
אפשר להשתמש במגלען תפוחים.

avatar
שולמית (20:00 10.01.2022)

הכנתי ויצא טעים…..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:16 10.01.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון, תודה על השיתוף❤

avatar
לאה (15:24 29.11.2021)

איזה מתכון!
כל שנה כולם מחכים לו-מושלם מכל בחינה:)
מנסיון-הכי טעים עם תפוחים חמצמצים ירוקים, כי העיסה עצמה מתקתקה
אנחנו ניסינו גם פירות נוספים ויצא 😋👌
תודה אפרת וחנוכה שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:32 29.11.2021)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף וחנוכה שמח❤

avatar
אא (16:36 8.07.2021)

אפשר להקפיא

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:01 8.07.2021)

אפשר אבל לאחר הפשרה המרקם מאבד מהפריכות ומשתנה.

avatar
נאוה:)) (19:15 7.03.2021)

היי אפרת
הכנתי ויצא פשוט מושלםם
עשיתי שני תפוחים ושתי בננות ויצא מתווק מתוק אבל טעים נורא!! תודה רבה על המתכון😊

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:48 7.03.2021)

שמחה לשמוע! תודה נאוה😊

avatar
תהילה (16:30 30.09.2020)

היי אפרת
חייבת לך תודה ענקיתתתתת נשאר לנו מלא תפוחים שאם הייתי מחכה איתם עוד יום יומיים הם כבר לא היו רלוונטיים אז נכנסתי לאתר שלך וידעתי שאני ימצא משהו טוב לעשות מצאתי את המתכון הזה הכנתי וטרפו את זה בשניות אין עליך!!!!
רק מה שכן נשאר לי הרבה מהבלילה האם יש משהו לעשות עם זה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:55 30.09.2020)

היי תהילה,
שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי הבלילה, אני מניחה שאפשר לטגן אותה כמו שהיא ואז זה יהיה כמו חטיפי בצק מטוגנים.

avatar
תהילה (22:31 30.09.2020)

תודה רבה טיגנתי ויצא טוב!

avatar
רבקה ברק (18:33 23.12.2019)

היי …יצא טעיםםםםם עשיתי עם תפוחים שונים גם תפוח חמוץ .הכי טעים .
שמתי חלב שקדים במקום מיץ תפוזים .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:56 23.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
חג חנוכה שמח!

avatar
רחלי (12:26 22.12.2019)

הי אפרת
איזה סוג של תפוחים מומלצים

ותודה על המתכונים הטעימים
כיף לי להכין
וכיף לי להגיש
תמשיכי להפתיע

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:58 22.12.2019)

עדיף תפוחים אדומים או צהובים.
חג חנוכה שמח 💖

avatar
לירון (12:28 7.12.2018)

יצא מוצלח ומדהים!! ניסיתי עם פירות נוספים,כמו בננה,ויצא הכי טעים שיש!!!
תודה רבה וחנוכה שמח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:45 7.12.2018)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
חנוכה שמח ❤️

avatar
ענבל (16:56 30.11.2018)

המתכונים שלך אליפות!! וזה בפרט
אני אחת ששונאת לבשל ובזכותך הכל פשוט כל כך..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 1.12.2018)

תודה ענבל

avatar
חן (19:17 29.11.2018)

אכין בע”ה לחנוכה.. אני בטוחה שיצא טעיםםםםם!! אף פעם לא התאכזבתי משום מתכון שלך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:37 29.11.2018)

תודה חן 🙂

avatar
ortkiss (20:31 21.08.2018)

יא האנימציה ממש עוזרת

avatar
יצחק (17:06 27.06.2018)

הכנתי הרגע עם מיץ ענבים לקידוש במקום מיץ תפוזים יצא מושלם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:07 27.06.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
יעל ב. (11:39 11.06.2018)

בסוף עשיתי את המתכון הזה וזה יצא פשוט טעיםםםםם!!!!!
אז שוב תודה אפרת
והיכן עדיף לשמור אותן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:43 11.06.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
אם זה להיום בערב אפשר לשמור בחוץ עטוף בנייר כסף.
אם זה למחר, מחרתיים אז לשמור במקרר.

avatar
אודליה (10:45 14.12.2017)

היי אפרת, הכנתי אתמול ויצא מאוד טעים! אהבתי 🙂 חנוכה שמח 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:48 14.12.2017)

תודה אודליה 🙂

avatar
קריסטינה (10:32 13.12.2017)

יקירתי! חג שמח! יצאו טעימות ביותר!!!
טבלתי אותו בסוכר עם קינמון…מממ תענוג!
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:38 13.12.2017)

שמחה שיצאו טעימות!
תודה יקירה וחג שמח 💛

avatar
ג (19:10 1.10.2017)

יצא מדהים! חטפו אותו, אפילו הקטנים שהם אף פעם לא רוצים אפילו לטעום בקשו עוד,
תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 1.10.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
גליה (18:14 1.09.2018)

ניסיתי את המתכון עם תפוח עץ ועם תפוח אדמה ואני חייבת להגיד שהרבהההההה יותר טעים התפוח אדמה. אפילו אחותו של חבר שלי שלא אוהבת כלום ואף פעם לא טועמת דברים, טרפה את זה לגמרי.
ממליצה לנסות עם תפוח אדמה בלי הקינמון יוצא מושלם!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 1.09.2018)

נשמע מעולה עם תפוח אדמה. שווה לנסות 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
אלה לי (16:03 24.08.2017)

היי,זה נראה מדהים!! אבל נגמרו לי הביצים אפשר לשים משהו אחר במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:36 24.08.2017)

היי,
יכול להיות שאפשר לוותר על הביצה. חייבת רק לציין שלא ניסיתי.

avatar
אילנית (09:05 8.12.2020)

היי רציתי לדעת האם הכנת את המתכון בלי ביצה ואיך יצא ?
ואפרת היקרה האם ניתן להחליף את הסוכר במייפל ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:15 8.12.2020)

היי אילנית,
כן יקירה אפשר 🙂

avatar
מורן סולומון (19:46 14.07.2017)

חייבת לומר שעד שלא הכרתי את האתר שלך שנאתי אפייה לא הייתי בכלל יצירתית חשבתי שכל הדבר הזה שקוראים לו מטבח ממש אבל ממש לא בשבילי כי הייתי נזק…אבל אז נכנסתי במקרה לאתר שלך כי חיפשתי משהו לא זוכרת מה ומאז התמכרתי הכל מופשט ומוסבר מאוד יפה ויש גם סירטונים ואין יותר טוב מזה! בשביל מי שהייתה נזק ולא ראתה את עצמה במקום שקוראים לו מטבח גרמת לי להתאהב מחדש ואני ממש נהנת
תודה לך ביג ביג לייק.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:43 15.07.2017)

כיף גדול לשמוע!
תודה מורן 🙂

avatar
גליה (18:17 1.09.2018)

וואו גם אני את לא מבינה כמה

avatar
שולי (09:37 17.05.2017)

יש לך מושג איך זה באפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:18 17.05.2017)

פחות מוצלח

avatar
שני (12:08 23.05.2024)

אפיתי ויצא טעים מאוד, אם אפרת כותבת שפחות טעים באפייה אז אני לא יכולה להתווכח … פשוט שבא לך משהו מתוק… :-), לפחות בעיני התפוחים “עומדים במשימה הזו”.

avatar
אסתי (14:11 18.01.2017)

היי,

חייבים קמח טופח? אפשר להכין עם קמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:18 18.01.2017)

אפשר לערבב כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה.

avatar
אסתי (14:22 18.01.2017)

תודה רבה 🙂
יש לך אחלה מתכונים!!!!

avatar
רותי (13:00 12.01.2017)

שלום,
האם אפשר להכין את הטבעות הללו לפני שבת, ולהגיש בשבת?
נראה לי מאד מוצלח להגיש לכיבוד שאחרי הסעודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:54 12.01.2017)

היי רותי,
האמת שהן הכי טעימות מיד לאחר ההכנה אבל אם את מכינה אותן באותו יום כמה שעות לפני, אני מניחה שזה בסדר. רק כדאי יהיה להוציא אותן מהנייר הסופג ולהניח אותן על רשת או לפחות על צלחת רגילה כדי שהאדים לא ירככו אותן יותר מידי.

avatar
רויטל ש. (11:56 29.12.2016)

האם אפשר לטגן גם בננות בבלילה הזאת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:11 29.12.2016)

כן, אפשר בהחלט.

avatar
לוי לילי (09:49 29.12.2016)

אני מהנות לקבל מתכונים כל שבוע ,ניסיתי כמה פעמים מהמתכונים ,יצא טוב וטעים ,אין עליכם .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:34 29.12.2016)

תודה! כיף לשמוע.
יום מקסים 🙂

avatar
זיו (20:32 28.12.2016)

ראשית תודה על המתכונים המושלמים והקלים שלך כל הכבוד!
רציתי לשאול עם חייב קמח תופח או שאני יכול לטגן את התפוחים גם עם קמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:42 28.12.2016)

היי זיו,
אפשר לערבב כוס קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה. אם אין לך אבקת אפיה, אני מניחה שאפשר להכין רק עם קמח רגיל אבל אז הציפוי יהיה פחות תפוח.
חג שמח 🙂

avatar
אפרת (13:44 28.12.2016)

רציתי לעדכן שהכנתי אתמול ושמתי מיץ ענבים במקום מיץ תפוזים שלא היה לי והשתמשתי בקמח מלא
יצא מושלםםםםם

ממש טעים וטוב
הכיף שזה בריא

תודה ענקית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:47 28.12.2016)

מצוין 🙂
שמחה שיצא טעים.
תודה אפרת וחג שמח!

avatar
אסתי (16:19 26.12.2016)

היי
אם אני רוצה את המתכון פרווה ואין לי מיץ תפוזים- האם יש משהו אחר לשים במקום?
תודה מראש!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:05 26.12.2016)

היי אסתי,
את יכולה לשים 3/4 כוס מים מעורבבים עם כף מיץ לימון + כפית סוכר.

avatar
אסתי (17:24 26.12.2016)

תודה רבה רבה!!!

avatar
שרה (13:18 26.12.2016)

תודה על אישור ההרשמה

avatar
שרית (11:38 26.12.2016)

האם אפשר להכין את טבעות התפוחים מראש ורק לחמם לפני ההגשה? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:24 26.12.2016)

היי שרית,
זה יוצא פחות טעים מאשר מכינים סמוך להגשה.
חג שמח 🙂

avatar
אור (19:56 25.12.2016)

מתכון שנראה כל כך פשוט ושונה כאחד!
את חושבת שיש אפשרות “להבריא” אותו? (אפייה במקום טיגון, סוכר חום במקום סוכר רגיל וכו’…) ואם כן אשמח להמרת כמויות ביחס לחומרים הנוכחיים.

תודה. (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:15 25.12.2016)

היי אור,
אני לא בטוחה אם זה יוצא מוצלח באפיה. זה בטוח לא יוצא כמו בטיגון אבל היה מעניין לנסות (חבל באמת שלא ניסיתי 😐 ).
לגבי הסוכר, אין בעיה להמיר בסוכר חום ולשים 2 כפות גדושות.
יכול להיות שאפשר גם להשתמש בקמח כוסמין מלא במקום הקמח הלבן, באותה כמות.

avatar
כלנית (15:45 25.12.2016)

טבעות תפוחים במקום לטרוח עם בצק שמרים דביק?!מבריקה. את פשוט מבריקה. כייף לקבל השראה ממך.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:50 25.12.2016)

תודה כלנית, חג שמח 🙂

לקריאת כל התגובות