זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 15 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
בצל גדול קצוץ
כוס אפונה קפואה
כוס גזר גמדי קפוא
תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות קטנות
2 עגבניות גדולות מגורדות
3 כפות רסק עגבניות
4-5 כוסות מים רותחים
תיבול: כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מטגנים בצל בסיר עד להזהבה.
-מוסיפים את העגבניות והרסק ומערבבים.
-שופכים מים רותחים ומערבבים.
-מוסיפים את האפונה, הגזר ותפוח האדמה, מתבלים ומכסים. משאירים על אש בינונית-נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
*מומלץ להגיש עם אורז לבן.
ראו גם
הי אפרת, האם במקום לגרד 2 עגבניות אפשר לטחון אותן (אחרי שהוצאנו את הליבה הירוקה ) בנינג’ה בלנדר יחד עם הקליפה?
כן
למעט מתכון אחד שלך שלא הצליח לי משום מה אני חייבת להודות שאת פשוט אלופה ואני תמיד מוצאת מתכונים מושלמים אצלך .תודה רבה
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים! תודה על הפרגון(:
היי אפרת:)
אפשר להחליף בגזר רגיל?
תודה רבה!
אתר פשוט מושלםםם!!!
אין יום שאני לא מחפשת בו מתכון!
תודה רבה💖
כן 🙂 כדאי לחתוך אותו לעיגולים.
היי אפרת
אני משתמשת בגזר רגיל ולא גזר גמדי האם זה ישנה למרקם לטעם?
אם אותר על רסק עגבניות ואשתמש רק בעגבניות רגילות בכמות שיש במתכון זה ישנה למרקם לטעם ?
אין בעיה להשתמש בגזר רגיל. יש לבשל עם יתר החומרים עד שהוא מתרכך.
הרסק מסמיך את הרוטב ומוסיף לטעם. את יכולה לנסות בלי. אם חסר צבע תוסיפי כפית פפריקה מתוקה.
תודה לך אפרת .