שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

בצל גדול קצוץ

כוס אפונה קפואה

כוס גזר גמדי קפוא

תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות קטנות

2 עגבניות גדולות מגורדות

3 כפות רסק עגבניות

4-5 כוסות מים רותחים

תיבול: כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מטגנים בצל בסיר עד להזהבה.

-מוסיפים את העגבניות והרסק ומערבבים.

-שופכים מים רותחים ומערבבים.

-מוסיפים את האפונה, הגזר ותפוח האדמה, מתבלים ומכסים. משאירים על אש בינונית-נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.

*מומלץ להגיש עם אורז לבן.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לאורז לבןמתכון לאורז לבן
פסטה ברוטב עגבניות פסטה ברוטב עגבניות

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
א.ש. (19:25 16.02.2021)

היי אפרת:)
אפשר להחליף בגזר רגיל?
תודה רבה!
אתר פשוט מושלםםם!!!
אין יום שאני לא מחפשת בו מתכון!
תודה רבה💖

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:04 16.02.2021)

כן 🙂 כדאי לחתוך אותו לעיגולים.

עינת (21:30 21.03.2018)

היי אפרת

אני משתמשת בגזר רגיל ולא גזר גמדי האם זה ישנה למרקם לטעם?
אם אותר על רסק עגבניות ואשתמש רק בעגבניות רגילות בכמות שיש במתכון זה ישנה למרקם לטעם ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 21.03.2018)

אין בעיה להשתמש בגזר רגיל. יש לבשל עם יתר החומרים עד שהוא מתרכך.
הרסק מסמיך את הרוטב ומוסיף לטעם. את יכולה לנסות בלי. אם חסר צבע תוסיפי כפית פפריקה מתוקה.

עינת (09:44 25.03.2018)

תודה לך אפרת .

ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.