מצרכים להכנת תבשיל ירקות אסייתי
- בצל בינוני קצוץ
- 2 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות
- 2 גזרים בינוניים חתוכים ל”גפרורים”
- חצי פלפל ירוק חריף קצוץ (לא חובה)
- 2 כוסות נבטים סיניים
- כוס בצל ירוק חתוך לעיגולים
- ¾ כוס עלי כוסברה קצוצים
תיבול:
- 3 כפות רוטב סויה, שליש כפית מלח, מעט פלפל שחור
- כף שומשום
איך מכינים תבשיל ירקות אסייתי?
- מחממים מחבת רחבה או סיר סוטאז’ עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (רצוי להשתמש במחבת או סיר עם ציפוי שאינו נדבק).
- מוסיפים פטריות, גזר ופלפל חריף, ממליחים מעל עם המלחייה, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות.הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל
- מוסיפים נבטים, בצל ירוק, כוסברה ומתבלים ברוטב סויה, מלח ופלפל שחור.
- מבשלים ללא מכסה במשך כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב. מפזרים שומשום, מערבבים ומסירים מהאש.הפעל טיימר (5 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
39 תגובות
כניסה
39 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














