שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

מתכון לשניצל טבעוני שעשוי מטופו, אפוי בתנור.

שניצל טבעונימצרכים (כ-15 שניצלים קטנים):

300 גרם טופו חתוך למלבנים דקים בעובי כחצי ס"מ ובגודל 3X6 ס"מ

משרה לטופו:

2 כפות רוטב סויה

2 כפות סילאן

חצי כף רוטב צ'ילי מתוק

שן שום כתושה

*פירורי לחם לציפוי

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את חומרי המרינדה (סויה, סילאן, צ'ילי מתוק ושום) ומוסיפים את הטופו. מערבבים היטב ומשרים לפחות ל-15 דקות (עדיף כמה שיותר).

-מחממים תנור ל- 200 מעלות.

-משמנים בנדיבות נייר אפיה, מהדקים כל מלבן טופו בפירורי לחם משני הצדדים ומניחים על נייר האפיה.

-אופים בתנור במשך 15 דקות, הופכים בזהירות צד ומשאירים כ-10 דקות נוספות, עד להזהבה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת שקדים
מתכון לסלט סלק וגזר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
לירון (16:35 8.04.2020)

היי אפרת אני רוצה לעשות את השניצלים עם ציפוי של פירורי מצה במקום לחם ולטגן במקום לאפות האם זה יצא טוב??

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:05 9.04.2020)

אולי זה ייצא קצת חיוור מבחינת צבע אבל זה אפשרי.

Avatar
ישי (12:52 3.04.2020)

האם אפשר להשתמש במתכון הזה ובמקום טופו לשים שניצלים אמיתיים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:58 3.04.2020)

כן אפשר.
יש לאפות במשך 10-15 דקות צד אחד. אח"כ להפוך צד ולאפות במשך 5-10 דקות נוספות, עד להזהבה.

Avatar
ניצן (20:04 1.11.2019)

מתכון נהדר, תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:32 2.11.2019)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
תהלה (13:16 22.09.2019)

אפרת היקרה שלום,
האם חייב לסחוט את הטופו מנוזלים. נאמר לי שהטופו מאוד נוזלי ויכול לצאת עם מרקם רטוב .הכוונה לנוזלים שבתוכו כמובן לא אלה שיוצאים עם הפתיחה. כמו-כן שאלה נוספת באופן עקרוני איך מוציאים נוזלים בדרך מהירה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:27 22.09.2019)

היי תהלה,
מספיק לספוג את נוזלי הטופו עם נייר סופג. זה לא אמור לצאת עם מרקם נוזלי.

Avatar
ליטל (02:52 25.08.2019)

ניראה ממש טעיםם😄
באיזה טופו השתמשת? חברה וסוג? אני יודעת שיש כל מיני סוגים רך , קשה וכל מיני חברות ובחיים לא הכנתי משהו עם טופו אז לא יודעת מה מתאים
תודה😀

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:57 25.08.2019)

היי ליטל,
השתמשתי בטופו בטעם טבעי של חב' ליב.
שבוע נפלא 🙂

Avatar
אילנית (14:09 22.08.2019)

היי אפרת ניראה מתכון מעולה .. כמו כל המתכונים המיוחדים שלך .
במה ניתן להחליף את הרוטב סויה ואת הצי'לי ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:13 22.08.2019)

היי אילנית,
הסויה והצ'ילי מוסיפים טעם אבל אם אין לך תכיני רק עם סילאן ושום ותוסיפי מלח.

Avatar
שירן (13:10 5.08.2019)

היי,האם לדעתך ניתן להכין כמות ורק את חלק לאפות, וחלק להקפיא לא אפוי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 5.08.2019)

היי שירן,
לא ניסיתי להקפיא אבל שמעתי שטופו משנה את המרקם שלו לאחר הפשרה לכן אני לא בטוחה אם כדאי.

Avatar
ענת (19:57 17.07.2019)

מתכון מעולה! תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:13 17.07.2019)

שמחה שאהבת 🙂

Avatar
קורל (17:51 23.06.2019)

הייתי אפרת היקרה והמוכשרת! קודם כל תודה רבה על המתכונים המושלמים♥️
האם אפשר לטגן את השניצלים?
תודה ויום נעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 23.06.2019)

כן אפשר 🙂

Avatar
ליסה (12:21 18.06.2019)

שלום אפרת, האם אפשר להחליף את הצילי המתוק במשהו אחר?
(מאד אוהבת את האתר שלך תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 18.06.2019)

היי ליסה,
את יכולה לוותר על הצ'ילי המתוק.

Avatar
אודליה (21:07 23.02.2019)

היי אפרת! תקשיבי! הכנתי את השניצלים אתמול לצהריים והיה (אני מודה!) הרבה הרבה יותר טעים ממה שציפיתי 🙂 🙂 מאמצת את המתכון הזה, אני מניחה שגם יתאים על מצא של "סלט חם" או אפילו קר, נכון? יש לך אולי ראיון לסלט חם דיאטטי?? אולי משהו שכולל פטריות / שעועית ירוקה? תודה רבה ושבוע טוב ומבורך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:19 23.02.2019)

שבוע טוב 🙂
שמחה שהשניצלים יצאו טעימים.
זה מתאים להגשה עם סלט חם או קר.
רעיונות עם פטריות או שעועית ירוקה:
שעועית ירוקה עם ירקות
שעועית ירוקה ופטריות
סלט מבושל של פטריות וגמבה

Avatar
אודליה (21:52 23.02.2019)

וואו איזה מענה מהיר 🙂 כל המתכונים נראים מעולים! אבחר אחד מהם ואכין בע"ה השבוע. תודה רבה אפרת, את שדרגת לי את המטבח ברמות שלא חלמתי עליהם 🙂 ערב טוב יקירה!

Avatar
חוה חבושי (06:51 28.03.2018)

שלום אפרת, האם אפשר להשתמש בקמח מצות במקום פירורי לחם?
תודה מראש, חוה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 28.03.2018)

אפשר אבל זה ייצא קצת יבש במיוחד בגלל שאופים את זה. אם תמצאי "פירורית זהב מקמח מצה" (של אסם) זה הכי מומלץ.
חג שמח 🙂

Avatar
רחלי (11:35 22.03.2018)

מעולה! תודה רבה, עשיתי עם סוליות סוייה, יצא נפלא.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:41 22.03.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה רחלי ויום מקסים

Avatar
שלי (16:09 23.02.2018)

יששש חיכיתי לזה, תודה רבה!!❤️❤️
שאלה קטנה, איך לדעתך אפשר לשלב עם זה תירס? או שאת חושבת שזה לא שילוב טוב (?)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:40 23.02.2018)

היי שלי,
אפרסם בקרוב מתכון גם לשניצל טופו עם תירס. מכינים את זה בדרך קצת אחרת.
שבת שלום 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.