שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

סוג: חלבי/פרווה

רכיבים

חבילת בצק עלים

שוקולד מריר או חלב (אפשר לשלב) *השתמשתי באלמנדוס

לציפוי: ביצה טרופה

*סוכריות בטעם שוקולד לקישוט (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-190 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.

-פותחים את בצק העלים על משטח עבודה וחותכים למשולשים ארוכים (ברוחב כ-6 ס”מ).

-מניחים שוקולד בקצה כל משולש (בחלק הרחב שלו) ומגלגלים. מניחים בתבנית על נייר אפיה.

-מורחים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים סוכריות בטעם שוקולד.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-25 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

 

ראו גם
גביניות שמריםגביניות שמרים
עוגת פצפוצי שוקולד עוגת פצפוצי שוקולד
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
שני (10:21 7.05.2024)

היי אפרת,מאד נהנית מהממתכונים הטובים והקלים שלך!!תודה!!
רציתי לדעת כמה קוראסונים יוצאים מחבילת בצק עלים אחד?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:31 7.05.2024)

היי שני,
זה משתנה בין גודל החבילה (יש כמה גדלים וסוגים)🙂

avatar
אביגיל (09:02 12.02.2024)

בוקר טוב אפרת,
אני רוצה להכין קוראסון שקדים. יש מתכון לבצק בלי חמאה? שיהיה טעים ופרווה? גם במילוי- אפשר לוותר על החמאה לתחליף פרווה? איזה?
אשמח אם יש לך רעיון..
תודה רבה ויום טוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:57 12.02.2024)

סורי, אין לי מתכון לבצק קרואסון.
במילוי אני חושבת שאפשר לשים שמן קוקוס או מחמאה במקום החמאה.

avatar
שולמית (10:54 21.12.2023)

שלום
אפשר לעשות ממלאווח?
וכן, האם אפשר להשתמש בשוקולד ציפס במקום שוקולד בחפיסה (לשים גבעה קטנה במקום קוביה)?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:27 21.12.2023)

כן אפשר

avatar
אמי (07:43 23.11.2023)

היי! קודם כל תודה על המתכונים, אני ממש אוהבת לבשל מהם ויוצא תמיד טעים.
עכשיו לשאלה – אם אני רוצה להכין אחד גדול, במקום רגילים, האם המתכון יתאים? וכמה זמן אפייה? הרעיון הוא לעשות אותו בגודל של בערך 400 גרם בצק עלים…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:52 23.11.2023)

כן את יכולה.
זמן האפיה יכול להתארך.
אחרי 25 דקות ב190 מעלות, תנמיכי ל-180 מעלות ותמשיכי לאפות עוד כ-15 דקות (פחות או יותר).

avatar
איתמר (09:54 25.07.2023)

אוהב מאד את האתר ויש פה כמעט תמיד מתכון שקולע.. אישית, לא מתחבר לכל הבצקים המוכנים, מעבר לאותיות הקטנות ומדבקות האזהרה על האריזות, מוצא שיש לכל אלה שניסיתי, טעם לוואי לא נעים ומייאש.. מבין את הצורך במהירות הכנה בשימוש ממוצר מוכן.. אבל פשוט לא מתחבר ולא קונה.. יום מקסים לכולם

avatar
יערית (11:05 24.07.2023)

שלום אפרת
אני מחפשת מתכון למילוי קקאו שלא בורח באפיה כי כל סוגי השוקולד למריחה שניסיתי פשוט יצאו מהקרואסונים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:03 24.07.2023)

היי
ממיסים במיקרוגל 200 גרם חמאה/ נטורינה, מוסיפים 1 כוס קקאו, 2/3 כוס סוכר לבן, 1/3 כוס סוכר חום בהיר. מערבבים עד למלית אחידה.

avatar
רבקה (23:00 18.07.2023)

תודה על המתכונים המוצלחים!!
אפשר להכין את הקרואסון מבצק אחר?(אני לא מכניסה לבית בצק עלים)
תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:58 18.07.2023)

היי
אפשר להכין מבצק שמרים או (פחות מוצלח) בצק פריך.

avatar
יעל (17:02 18.07.2023)

שלום אפרת יקרה,
תודה על המתכונים המדהימים- אחד, אחד!
יכולה יותר לפרט את הכמויות?
תודה מראש!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:17 18.07.2023)

היי
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
משתמשים חבילת בצק עלים אחת ושוקולד לפי הטעם (אני אוהבת שיש הרבה שוקולד אז בכל קרואסון אני שמה שורת שוקולד, כך שאני צריכה כ-2 חבילות שוקולד).

לקריאת כל התגובות