שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 18 דקות

מס’ מנות: 25 קציצות

סוג: בשרי

רכיבים

500 גרם בשר בקר טחון

1.5 כרישה גדולה (400-500 ג’) חתוכה לעיגולים

בצל קטן מטוגן עד להזהבה קלה

ביצה גדולה או 2 ביצים S או M

שליש כוס קמח מצות

כפית מלח, חצי כפית כמון, מעט פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מרתיחים מים בקומקום, שופכים לסיר קטן ומחממים על אש גבוהה. מוסיפים את הכרישה החתוכה ומבשלים במשך כ-5 דקות, עד לריכוך. מעבירים למסננת.

-טוחנים במעבד מזון את הכרישה (למי שאין מעבד מזון כשל”פ ניתן למעוך את הכרישה בעזרת מזלג או לקצוץ דק-דק בעזרת סכין).

-מוסיפים את הבצל והכרישה לקערה (יש לסחוט אותם מעט מנוזלים). מוסיפים בשר טחון, ביצה, קמח מצות, מלח, כמון ופלפל שחור ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

-להכנה במכשיר הנינג’ה גריל בוחרים בתוכנית טיגון באוויר חם (AIR FRY) , מכוונים את הטמפ’ ל- 180 מעלות ואת הזמן ל- 12 דק’ ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה

(START\STOP) על מנת שהמכשיר יתחיל בחימום המקדים.

– בזמן שהמכשיר מתחמם משמנים את סלסילת הטיגון קלות, יוצרים קציצות מהתערבות ומניחים אותן בתוך הסלסלה.

– כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המקדים הסתיים ועל הצג מופיעה ההודעה ADD FOOD , הכניסו את סלסלת הטיגון עם הקציצות למכשיר.

-לאחר כ6 דק’ הופכים את הקציצות צד.

 

לעוד מתכונים בנינג’ה גריל / סמארט ליד הקליקו כאן.

ראו גם
מאפינס טחינה ושוקולדמאפינס טחינה ושוקולד
קדירת בשר בנינג’ה קדירת בשר בנינג’ה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה