זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 18 דקות
מס’ מנות: 25 קציצות
סוג: בשרי
500 גרם בשר בקר טחון
1.5 כרישה גדולה (400-500 ג’) חתוכה לעיגולים
בצל קטן מטוגן עד להזהבה קלה
ביצה גדולה או 2 ביצים S או M
שליש כוס קמח מצות
כפית מלח, חצי כפית כמון, מעט פלפל שחור
-מרתיחים מים בקומקום, שופכים לסיר קטן ומחממים על אש גבוהה. מוסיפים את הכרישה החתוכה ומבשלים במשך כ-5 דקות, עד לריכוך. מעבירים למסננת.
-טוחנים במעבד מזון את הכרישה (למי שאין מעבד מזון כשל”פ ניתן למעוך את הכרישה בעזרת מזלג או לקצוץ דק-דק בעזרת סכין).
-מוסיפים את הבצל והכרישה לקערה (יש לסחוט אותם מעט מנוזלים). מוסיפים בשר טחון, ביצה, קמח מצות, מלח, כמון ופלפל שחור ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
-להכנה במכשיר הנינג’ה גריל בוחרים בתוכנית טיגון באוויר חם (AIR FRY) , מכוונים את הטמפ’ ל- 180 מעלות ואת הזמן ל- 12 דק’ ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה
(START\STOP) על מנת שהמכשיר יתחיל בחימום המקדים.
– בזמן שהמכשיר מתחמם משמנים את סלסילת הטיגון קלות, יוצרים קציצות מהתערבות ומניחים אותן בתוך הסלסלה.
– כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המקדים הסתיים ועל הצג מופיעה ההודעה ADD FOOD , הכניסו את סלסלת הטיגון עם הקציצות למכשיר.
-לאחר כ6 דק’ הופכים את הקציצות צד.
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות