זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-42 דקות

מס’ מנות: 20 קציצות עוף

מצרכים:

קציצות עוף טחון:

כף שמן זית או קנולה

600 גרם חזה עוף טחון

בצל בינוני טחון או מגורד דק (יש לסנן מנוזלים)

שן שום כתושה

כוס עלי פטרוזיליה טחונים או קצוצים דק-דק

ביצה גדולה

רבע כוס פירורי לחם

חצי כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה

תיבול: כפית מלח, חצי כפית כמון וקמצוץ פלפל שחור

רוטב פטריות ופלפלים:

2 כפות שמן

בצל גדול חצוי חתוך לחצאי עיגולים דקים

פלפל אדום (גמבה) חתוך לקוביות קטנות

סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות

שליש כפית מלח

2 שיני שום כתושות

3 כוסות מים רותחים

כפית שטוחה מלח, כפית אבקת מרק, רבע כפית כמון, רבע כפית כורכום, מעט פלפל שחור

כף קורנפלור + 3 כפות מים קרים




אופן הכנה:

רוטב פטריות ופלפלים:

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים פלפל אדום ופטריות קצוצות, ממליחים בשליש כפית מלח ומערבבים. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10-12 דקות על אש בינונית-נמוכה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מוסיפים שום כתוש ו-3 כוסות מים רותחים. מתבלים במלח, אבקת מרק, כמון, כורכום, פלפל שחור ומערבבים. מערבבים בכוס כף קורנפלור + 3 כפות מים קרים ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את התערובת לסיר ומערבבים.

-מכסים ומבשלים במשך כ-5 דקות.

קציצות עוף טחון:

-מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה עד לתערובת אחידה.

-יוצרים כדורים בקוטר של כ-4 ס”מ ומניחים בעדינות בסיר. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 8 דקות מבלי לערבב, עד שהכדורים מתייצבים (אש בינונית-נמוכה).

-מערבבים את הכדורים בעדינות, מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות נוספות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להגיש עם אורז לבן.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה עם הקציצות? לחצו כאן –  תוספות לקציצות ברוטב

ראו גם
עוגיות מבצק פילועוגיות מבצק פילו
סלט עגבניות שרי ובצל סגול סלט עגבניות שרי ובצל סגול
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
שמעון (16:25 28.07.2022)

האם אפשר להכין רק את המרק בלי הפטריות והפלפלים?
ז”א להתחיל ישירות משלב המים החמים?
והאם צריך לשנות בתהליך בגלל זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:50 28.07.2022)

היי,
אפשר להכין רוטב ‘ריק’ רק מים ותבלינים, אבל זה לא מוצלח במיוחד ודי תפל.
גם אם אתם לא אוהבים פטריות ופלפל ממליצה לא לוותר על הבצל לפחות, ולהוסיף ירק אחר שאוהבים כמו אפונה וגזר או תפוח אדמה.

avatar
שמעון (17:44 28.07.2022)

אם אני מוסיף תפוח אדמה, איך לשלב אותו במתכון?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:43 28.07.2022)

את התפו”א יש לחתוך לקוביות קטנות, להוסיף לאחר השמן והבצל ולבשל כמה דקות, לאחר מכן להמשיך במתכון כרגיל.

avatar
דניאל (22:19 26.07.2022)

היי אפרת,
הכנתי את המרק לפני מספר שבועות ועפו עליו! תודה לך.
אני רוצה להכין את המרק שוב, רק שהפעם יש מישהי שלא אוהבת ירקות בכלל.
את הקציצות אכין חלק עם ירק וחלק בלי, אבל איך אוכל להכין מרק טעים בלי ירקות שמתאים לקציצות עוף?
תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:40 26.07.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון(:
בצל ופטריות גם בעייתי? מה עם חומוס? אפונה וגזר? זיתים? ומה לגבי רוטב עגבניות?

avatar
דניאל (11:08 27.07.2022)

חומוס, זיתים ואפונה זה מעולה.
איך אני משלב אותם במרק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:03 27.07.2022)

לקציצות עם זיתים וחומוס:
תחילה יש לבשל את הזיתים במים רותחים למשך כ-20 דקות עם מלח על מנת להיפטר מהמרירות. לאחר מכן לסנן ולהכין את הרוטב- שמן, בצל, קופסת רסק אם אוהבים, את הזיתים ותבלינים. להרתיח כמה דקות ולהניח את הקציצות בתחתית הסיר. להוסיף מים רותחים בכמות שתכסה את רוב גובה הקציצות ולהרתיח כ10 דקות. לאחר מכן להנמיך את האש ולבשל עוד כ-20 דקות או עד לצמצום הרוטב.
לקציצות עם אפונה וחומוס לעשות אותו דבר פשוט בלי הזיתים.

avatar
דניאל (14:56 27.07.2022)

תודה רבה. סליחה על החפירות.
האם אני יכול לעשות את אותו המתכון פשוט במקום הפלפלים והפטריות לשים אפונה וחומוס? וללכת על פי אותן הנחיות?
והאם להשתמש באפונה מופשרת או קפואה?
וחומוס משימורים או חומוס רגיל שהושרה?

תודה רבהההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:38 27.07.2022)

הכל בסדר, בכלל לא חפרת(:
עדיף להשתמש באפונה קפואה ובחומוס קפוא או משימורים כדי לקצר תהליכים, קטניות יבשות מצריכות בישול מקדים.
אפשר להכין כמו שכתוב במתכון, זה בערך אותו דבר רק בלי רסק.
בהצלחה, מקווה שיצא מוצלח!

avatar
ליבוביץ (09:20 24.06.2022)

האם המתכון הזה מופיע בספר שלך? ובאיזה? לא מוצאת אותו ולא רוצה להדפיס מהאתר
תודה על מענה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:38 24.06.2022)

היי,
המתכון הנוכחי לא מופיע בספרי המתכונים.
תוכלי למצוא מתכוני קציצות אחרים בספר מתכונים נבחרים(:

avatar
ניצה (23:44 13.06.2022)

מה התחליף לביצה אם יש
למי שאלרגי?.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (05:50 14.06.2022)

היי,
תכיני בלי הביצה. אם התערובת מתפרקת תכניסי אותה למקרר לחצי שעה-שעה.

avatar
שיר (10:52 13.04.2022)

יש הבדל בין עוף טחון לחזה עוף טחון?
מאוד מאוד חוששת להכין ושיצא לי צמיגי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:37 13.04.2022)

היי,
החלק המומלץ לשימוש במתכון הוא חזה עוף(:

avatar
ענאל (14:24 3.03.2022)

היי אפרת,
האם אפשר לשים חצי כפית אבקת אפייה במקום חצי כפית סודה לשתייה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:23 3.03.2022)

היי,
אבקת אפייה לא מתאימה כאן, אפשר לוותר על סודה לשתייה אם אין לך(:

avatar
ליאורה (15:02 2.12.2021)

היי אפרת
הייתי רוצה להכין את המתכון הזה אבל אני רואה שאין פה מספיק רוטב? אני אוהבת הרבה ונוזלי. האם זה יוצא הרבה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:41 2.12.2021)

היי,
יוצא יחסית הרבה רוטב, לא כמו מרק אבל כן בכמות נדיבה(:

avatar
רחל (12:52 24.11.2021)

שלום, ותודה על המתכון המצויין, (כבר “מכרתי” אותו לכמה אנשים…)
מה אפשר לעשות כדי שהקציצות לא יקבלו מירקם צמיגי?
לפעמים יצא לי צמיגי ולפעמים לא, אין לי מושג מה השפיע על הטעם….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:21 24.11.2021)

היי רחל,
שמחה שאהבת את המתכון!
צמיגות בדר”כ קשורה לסוג הבשר/חלק של העוף ולאופן הטחינה.
במעדניות/סופרים בדר”כ מעבירים את העוף פעמיים במכונה ואז הוא יוצא במרקם רך יותר.
סיבה פחות שכיחה היא שלא מדייקים בכמויות ואז יוצא שיש יותר מדי עוף ביחס לשאר המרכיבים.
עוד סיבה שאני יכולה לחשוב עליה היא בישול זמן קצר מהדרוש או יצירת הקציצות בגודל גדול יחסית.

avatar
שרית (22:11 23.11.2021)

מתכון מדהים כמו תמיד, שהצלחתי להכין עם טופו 😃
יצא מדהים.

חילקתי את המתכון לחצי, חבילת טופו, 300 גרם, מנוקז לגמרי מנוזלים.

טחנתי בבלנדר מוט יחד עם כל מרכיבי מתכוני הקציצות בדיוק כמו במתכון חלקי חצי, מלבד העוף כמובן.

כתחליף לביצה הוספתי 2 כפות שטוחות קמח עדשים ושלוש כפות פירורי לחם לייצוב התערובת.
ממליצה לשים במקרר מינימום שעתיים להתקשות.

מכינים את הרוטב אחד לאחד כמו במתכון, רק לא מוסיפים את הקציצות בשלב המצוייין במתכון.
את קציצות הטופו לא מבשלים ברוטב, הן נאפות.
20 דקות אפייה, 180 מעלות. עדיף להשפריץ מעט שמן זית מתרסיס על כל קציצה ולהפוך את הקציצות אחרי עשר דקות.

לא היית מאמינה שזה לא קציצות עוף. גם לא במראה.

מכניסים לסיר רק 2 דקות לפני סיום הרוטב, ללא ערבוב, ניענוע של הסיר לעירבוב.
רק שהקציצות יספגו את התבלינים. לשים את הרוטב עם כף על הקציצות, שיספגו את הרוטב, כמה פעמים, ללא עירבוב. עירבוב עלול לסדוק ולפרק. זה עדיין טופו.

הטעם יצא מעולה וגם המראה. לא התפרק בכלל. יציב. טעים.
הרוטב סמיך ומעולה.

מקווה שהצלחתי לעזור למישהו
המון תודה על עוד מתכון מדהים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:07 24.11.2021)

היי שרית,
תודה על הפירוט ועל השיתוף! בטוחה שבזכותך הרבה צמחוניים יתנסו במתכון(:
שמחה מאד שיצא מוצלח❤

avatar
שרית (09:32 22.10.2021)

אפשר לשים עלי סלרי במקום פטרוזליה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:44 22.10.2021)

היי שרית,
סלרי דומיננטי יחסית בטעמו, לכן אם אוהבים אפשר לשים ממנו, אבל רק מעט(:

avatar
שרית (15:18 22.10.2021)

תודה

avatar
ברכה (23:12 28.09.2021)

אפשר להקפיא את הקציצות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:35 29.09.2021)

היי ברכה,
אפשר להקפיא(:

avatar
דבורה (20:19 14.09.2021)

היי אפרת
נעים להכיר
אני לראשונ ה פה באתר ונהנית לדפדף בין המתכונים ולחלום חלומות… אני חובבת אוכל ובישול ומכירה הרבה אתרים/ ספרים אבל שלך מנצח בעיקר בקטע של זמן ההכנה אבל ממש לא רק
המתכון פשוט גאוני!! בחיי שעד היום חשבתי שקציצות זה מילה נרדפת לרוטב אדום…
תמשיכי להפתיע
ותודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:41 14.09.2021)

היי דבורה וברוכה הבאה לאתר(:
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה על הפרגון, גמר חתימה טובה🌺

avatar
דניאלה (11:22 19.08.2021)

ניתן לוותר על האבקת מרק או שהוא הכרחי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:38 19.08.2021)

אין בעיה לוותר על אבקת מרק. אפשר להוסיף קצת יותר מלח לפי הטעם😊

avatar
נחמי (18:38 6.07.2021)

היי אפרת,
תודה רבה על המתכונים, אף פעם אני לא מאוכזבת :),
ניתן למתכון הזה לשים פטריות משימורים,
אודה לתשובתך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:05 6.07.2021)

שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים❤
לשאלתך- אפשר להשתמש כאן בפטריות משימורים.

avatar
נחמי (21:56 6.07.2021)

תודה רבה
יצא מעולה!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:56 6.07.2021)

שמחה מאד לשמוע❤

avatar
הודיה (13:54 10.06.2021)

היי אין לי פטרוזיליה ולא עלים דומים מה אני יכולה לשים במקום?
אשמח לתשובה מהירה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:25 10.06.2021)

אפשר לוותר או לשים מעט כוסברה😊

avatar
הודיה (17:36 10.06.2021)

תודה רבה
יצא מממממש טעים בלי הפטרוזיליה!!!!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:22 10.06.2021)

מעולה, תודה שחזרת לעדכן😊

avatar
ירדן (16:42 5.06.2021)

היי, כמה קלוריות זה יוצא לקציצה/למנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:47 5.06.2021)

היי,
בהנחה שיוצא 20 מנות- כ85 קלוריות למנה. 100 קלוריות ל100 גרם.

avatar
נטע (17:09 9.05.2021)

היי אפרת,
אפשר עם בשר טחון?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:43 9.05.2021)

היי נטע,
אפשר. מצרפת לך גם מתכון לקציצות בשר😊

avatar
דבי (14:04 18.01.2021)

הי אפרת,
שאלה כללית על קציצות, אפשר לשים בתערובת פרות חיים במקום ירקות?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:18 18.01.2021)

האמת שאין לי מושג. לא ניסיתי ולא שמעתי על שילוב כזה.

avatar
יפעת (09:01 3.01.2021)

היי, יצא טעים מאד, תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:39 3.01.2021)

שמחה שיצא מוצלח יפעת 🌸

avatar
ליבי:) (14:57 2.11.2020)

טעים מאד מאד!
תודה לך:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:24 2.11.2020)

היי ליבי,
שמחה שאהבת יקירה💕
———–
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il

avatar
אירנה (21:55 20.10.2020)

מעולה,יצא טעים מאוד

קציצות עוף ברוטב פטריות ופלפלים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:30 20.10.2020)

נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף 🙂

avatar
לילי (21:28 19.10.2020)

הי, אם אני מכפילה יש צורך להכפיל גם את הרוטב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:49 20.10.2020)

מספיק להכין כמות וחצי. הכוונה להכפיל את כל מרכיבי הרוטב ב1.5 (זה יוצא 4.5 כוסות כוסות מים).

avatar
יהודית (17:58 14.10.2020)

הי אפרת, מתכון מושלם בטירוף!!!!
זו פעם חמישית שאני עושה את המתכון וכל פעם יצא אליפות!!!
אני באמצע להכין את בלילת הקציצות ורואה שנגמר לי הפטרוזיליה טריה.
ניתן להשתמש בפטרוזילה יבשה? ואם כן, כמה?

תודה על עוד מתכון שמככב אצלינו במטבח!!!!!

קציצות עוף ברוטב פטריות ופלפלים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:44 14.10.2020)

שימי חצי כפית פטרוזיליה יבשה 🙂

avatar
דנה (10:28 29.09.2020)

לא כולם אוהבים פטריות אצלינו. יש תחליף בלי לפגוע בטעם?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:27 29.09.2020)

אפשר לשים קישוא או גזר או אפונה משקית קפואה.

avatar
דנה (10:23 1.10.2020)

תודה רבה רבה אפרת, יצא טעיייים!! לקח לי יותר מ 10 דקות אבל היה שווה בגדול. אני משתמשת המון במתכונים שלך וזה אחד הטובים!
בסוף השתמשתי בפטריות, פשוט קצצתי אותם דק-דק והכנסתי בסודי סודות. הם לא ידעו שהם א ו כ ל י ם פ ט ר י ו ת וזה עבר בשלום…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:48 1.10.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
Carinak (18:11 26.08.2020)

היי! חולה על המתכונים שלך…
אפשר להשתמש בפטיות בשימורים ולא טרי? משה משהו את ההכנה?
תודה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:02 27.08.2020)

אפשר 🙂 אין שינוי.

avatar
מיכל (12:08 29.06.2020)

אם מה זה מתאים?????????????.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:18 29.06.2020)

אורז לבן או פירה תפו”א.

avatar
שרון (20:38 7.04.2020)

חג שמח אפרת, האם ניתן להשתמש בפילה עוף שלמים במקום קציצות ? הרוטב נראה מעולה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:20 7.04.2020)

כן. את פילה העוף כדאי לטגן במחבת עם מלח ופלפל שחור כדקה מכל צד ורק אח”כ להכניס לרוטב המוכן ולבשל 8-10 דקות.
מספיק להכין מחצית מכמות הרוטב.

avatar
יעל (17:00 5.03.2020)

יצא פגז!! אני תמיד נמנעת ממתכונים עם עוף טחון וזה פשוט מעולה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:41 5.03.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
שני (10:27 28.02.2020)

היי אפרת, מה אפשר לשים במקום קורנפלור ואבקת סודה לשתייה? תודה ושבת שלום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:54 28.02.2020)

היי שני,
הסודה לשתיה מעניקה קצת אווריריות לקציצות אבל אם אין אפשר לוותר.
הקורנפלור מסמיך את הרוטב. אפשר להשתמש בקמח תפוח אדמה.
שבת שלום 🙂

avatar
חוה (00:39 26.02.2020)

ממש ממש טעים!! בעלי והילדים מאוד נהנו! רציתי רק לדעת למה הם הם יצאו מרקם שקצת דומה לגומי? לא השפיעה על הטעם אך אשמח לדעת אם אפשר למנוע את זה. אני טחנתי חזה עוף במעבד מזון במקום לקנות חזה עוף טחון. אולי לכן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:15 26.02.2020)

היי חוה,
קודם כל שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי המרקם, זה בדר”כ קשור לסוג הבשר/חלק של העוף ולאופן הטחינה.
במעדניות/סופרים בדר”כ מעבירים את העוף פעמיים במכונה ואז הוא יוצא במרקם אחר, רך יותר.

avatar
Tami (00:09 12.02.2020)

Hi Efrat, can I use beef instead of chicken? Love your recipes and thank you

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:03 12.02.2020)

Yes you can 🙂

avatar
אריאל (18:56 30.01.2020)

בלילת העוף רטובה האם כך צריכה להיות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:20 30.01.2020)

לא בטוחה שהבנתי. התערובת של הקציצות יצאה נוזלית? היא אמורה לצאת יציבה.

avatar
bosmat0012 (21:23 21.01.2020)

היי אפרת,אפשר בלי פירורי לחם וקרונפלור?
תודההההההההה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:35 21.01.2020)

הקורנפלור מסמיך את הרוטב אבל אפשר להכין גם בלי.
פירורי הלחם מרככים קצת את הקציצות אבל אפשר לוותר עליהם.

avatar
נירה (20:51 12.12.2019)

הי אפרת,
רוצה להכין. חשבתי להמיר חלק מחזה העוף בחזה הודו ואת פירורי הלחם בקמח שקדים כדי להוריד פחמימה.
האם יתקבל טוב לדעתך?

האם אפשר להוסיף מעט חריפות לרוטב? חתיכות פלפל צ’ילי חריף נניח ..

תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 12.12.2019)

היי נירה,
אפשר לשלב חזה הודו עם חזה עוף.
לא ניסיתי עם קמח שקדים כך שאני לא יודעת. פירורי הלחם מעניקים רכות ואווריריות.
אפשר להוסיף חתיכות פלפל צ’ילי לרוטב.

avatar
אורה (14:16 8.11.2019)

יצא ממש טעים תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:03 8.11.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה אורה ושבת שלום 🌺

avatar
דורית (21:34 2.11.2019)

כל הכבוד אמא שלי אומרת, הכי טעים שיש בעלי אומר.
וכל זה בזכותך האתר המדהים הזה.
תודה לך על כל המתכונים המופלאים,
שבוע טוב ❤️

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:27 2.11.2019)

תודה דורית, שמחה לשמוע ❤️
שבוע טוב!

avatar
אור (21:15 28.10.2019)

היי
האם ניתן לוותר על אבקת הסודה לשתייה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:06 28.10.2019)

כן.

avatar
שירה (11:10 19.01.2020)

למה הוא מוסיף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:09 19.01.2020)

אווריריות לקציצות.

avatar
יעלה (20:04 26.10.2019)

היי אני עוקבת אחרי המתכונים שלך , ואני רואה שרוב המתכונים זה למנות גדולות .. לדוגמא המתכון הזה . 20 קציצות .. הייתי רוצה להכין רק 10 . אני גרה עם בן זוגי בלבד ואין לנו צורך במנות כלכך גדולות כי זה יזרק לפח ..
איך אני אמורה להכין את זה בכמות קטנה ?
תודה .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:02 27.10.2019)

אפשר להכין מחצית מכמות הקציצות. לגבי הרוטב אפשר להשאיר באותה כמות.

avatar
אורית (01:59 27.08.2019)

יצא מעולה,הפעם טחנתי קצת אצ הירקות במערבל ידני ויצא אפילו עוד יותר טעים,תודה לאלופה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 27.08.2019)

תודה אורית 🙂

avatar
תמרה (16:13 8.08.2019)

תודה, טעים 🙂 לא היה לי קורנפלור אז שמתי קמח תפוחי אדמה במקום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:30 8.08.2019)

מעולה 🙂
תודה

avatar
ויקטור (23:23 27.07.2019)

תודה רבה
יצא מושלם.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 28.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה לך ושבוע נפלא

avatar
גילה (09:04 25.07.2019)

שלום רב.
אני עוקבת זמן רב אחרי המתכונים שלך ונהנית מאוד להשתמש ברבים מהם. תודה רבה!
לגבי המתכון הנוכחי יש לי שאלה: כתבת “מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10-12 דקות על אש בינונית-נמוכה” לפני הוספת המים. האם המצרכים לא נחרכים ו/או נשרפים?
שוב תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 25.07.2019)

היי גילה,
אם משתמשים בסיר עם ציפוי שאינו נדבק אין בעיה כזאת. בכל מקרה, אם את רואה שזה מתייבש אז כדאי להוסיף קצת מים.

avatar
אפרת פרנקנשטיין (08:49 25.07.2019)

היי מה שלומך? המתכון נראה מעולה, האם אפשר לוותר על הביצה או להחליף במשהו שלא יתפרק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:28 25.07.2019)

היי אפרת,
תכיני בלי הביצה. אם התערובת מתפרקת תכניסי אותה למקרר לחצי שעה-שעה.

avatar
חנית (18:59 24.07.2019)

אפשרי להקפיא את הקציצות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:58 25.07.2019)

כן.

avatar
מירי (17:02 23.07.2019)

שלום אפרת, האתר שלך מהמם ונוח
אם אני משתמשת בפטריות משימורים, כמה צריך?
ואת הקציצות מבשלים בתוך הרוטב, נכון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 23.07.2019)

קופסת שימורים אחת.
וכן, את הקציצות מבשלים בתוך הרוטב.

avatar
ברכה כהן (00:52 23.07.2019)

בהסבר להכנת רוטב הפטריות כתבת בהתחלה שמחממים מחבת, ואחר כך פתאום זה הפך לסיר… נראה לי מתאים יותר לסיר, באמת.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:27 23.07.2019)

מדובר בסיר. תיקנתי, תודה 🙂

לקריאת כל התגובות