שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

מס’ מנות: 15-20 קציצות

מצרכים:

500 גרם בשר הודו טחון

1 בצל קטן מגורד דק

1 גזר בינוני מגורד דק

2 פרוסות לחם (אפשר להשתמש בלחם מלא, שחור, חלה וכו’)

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה

חצי כוס גרגירי תירס משימורים (לא חובה)

תיבול: כפית גדושה אבקת מרק, חצי כפית מלח, חצי כפית כורכום, כפית פפריקה מתוקה, מעט פלפל שחור




אופן הכנה:

-מסירים מפרוסות הלחם את החלק הקשה וטובלים כל פרוסה בקערה עם מים. סוחטים ומפוררים לתוך קערה.

-מוסיפים לקערה את כל החומרים, מערבבים היטב ויוצרים קציצות.

קציצות מטוגנות: מחממים מחבת רחבה עם שמן (לא שמן עמוק) ומטגנים את הקציצות 4-5 דקות מכל צד, עד להזהבה (בזמן הטיגון מומלץ להנמיך מעט את האש ולאחר שהופכים צד כמומלץ לכסות את המחבת). מוציאים וממניחים על נייר סופג.

קציצות אפויות בתנור: מוסיפים לתערובת הקציצות 2 כפות שמן ומערבבים. יוצרים קציצות ומניחים על נייר אפיה משומן. מרססים/מברישים כל קציצה במעט שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20-25 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים צד ואופים עוד כ-10 דקות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

 

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סופלה שוקולדסופלה שוקולד
נאצ’וס אפויים נאצ’וס אפויים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ענבל (14:18 18.09.2024)

תודה רבה
מתכון מעולה
הילדים ממש אהבו!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:29 19.09.2024)

שמחה שיצא טעים🧡

avatar
מורן (19:07 7.06.2024)

קציצות מעולות!!!
לא הצלחתי עם אף מתכון הודו טחון וזה מתכון פצצה!
אין לי אבקת מרק בבית אז השתמשתי עם חוויאג’ותבלין קארי במקום וגם לא היה לי לחם אז השתמשתי בפרורי לחם ואפיתי בתנור
תודה רבה!
אין פספוסים עם המתכונים שלך תמיד יוצא מעולה!!!

קציצות הודו
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:10 9.06.2024)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף❤️

avatar
נחמה (16:35 29.05.2024)

עם איזה תוספת זה הולך הכי טוב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:32 30.05.2024)

אורז לבן, פירה, פתיתים.

avatar
אפרת (18:57 19.05.2024)

יצא מושלםםם טיללל אני שמתי רק בצל ופירורי לחם ללא גלוטן ביצה ואת כל התבלינים ויצא אמאלהה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:46 20.05.2024)

תודה שחזרת לשתף🧡

avatar
נחמי ג. (14:10 12.05.2024)

לגרסה של המטוגנות – איך אפשר להקפיא ושישאר טעים כמו טרי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:35 12.05.2024)

חשוב לשים בקופסה אטומה ולעטוף אותה בניילון נצמד.

avatar
נחמי ג. (19:36 13.05.2024)

תודה רבה

avatar
שרה (18:38 8.01.2024)

אפשר פטרוזליה יבשה?
2 כפות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:31 9.01.2024)

מספיק לשים חצי כפית:)

avatar
ליטל (13:38 1.09.2023)

יצא ממש טעים! אני לא אוהבת הודו אבל משום מה זה יוצא מאוד טעים במתכון הזה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:40 1.09.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
פנינה (07:17 20.07.2023)

האם אפשר לבשל את הקציצות ללא טיגון / אפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:17 20.07.2023)

היי
פחות כדאי אבל זה אפשרי. המרקם והטעם מעט ישתנו.

avatar
ליטל (09:15 6.07.2023)

היי אפרת, האם אפשר להכין בנינגה גריל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:40 6.07.2023)

היי
אפשר(:

avatar
Einav Shalom (17:17 9.02.2023)

ערב טוב, אפרת
האם אפשר להשתמש בקמח שקדים במקום לחם, אם כן מה המינון?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:49 9.02.2023)

ערב טוב,
לא ניסיתי בעצמי אבל מניחה שאפשר (עשוי להיות שינוי קל במרקם ובטעם). תתחילי מכמות של שליש כוס.

avatar
בתשבע (18:00 6.02.2023)

היי אפרת נגמר לי הביצים בבית מה אפשר לשים במקום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:04 6.02.2023)

היי,
אפשר לוותר על הביצה.

avatar
שרה (17:21 2.11.2022)

הכנתי בלי אבקת מרק ובלי תירס ויצא מושלםםםםם!!!!!!
תודה רבה!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:44 2.11.2022)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
נחמה (18:31 29.09.2022)

התכוונתי לכתוב במתכון של הקציצות הודו עם אורז ובטעות כתבתי פה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:02 29.09.2022)

אפשר לשים במקום כף סילאן ולהוסיף מעט כורכום.

avatar
עינת (10:00 19.07.2022)

היי אפרת
אם משתמשת מהירקות רק בבצל וכל השאר כרגיל
יצא טעים?
תודה מראש .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:20 19.07.2022)

היי,
אין בעיה, יצא טוב גם ללא גזר.

avatar
נילי (13:31 26.06.2022)

הכנתי, הוספתי חצי קישוא ובמקום הלחם קוואקר.. הקציצות פשוט לא נהיו מוכנות מבפנים! מחא זמן על הגז, ניסיתי גם לאפות אחרי וכלום.. זרקתי לפח. מה לא עשיתי בסדר? הטעם היה טעים אך מבפנים לא מוכן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:51 26.06.2022)

היי,
הבעיה ככל הנראה הייתה שילוב של הדברים ששינית- הוספת קישוא שהוא ירק מאד נוזלי וגם המרת את הלחם שסופג נוזלים בקוואקר.
בפעם הבאה אם תשתמשי בקישוא כדאי לסחוט אותו מנוזלים לפני השימוש בו.

avatar
אלה אלרם (00:18 29.05.2022)

טעיםםםם!! אפרת תודה!!!

קציצות הודו
avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:46 29.05.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח! נראה מעולה🌺

avatar
אדוה (23:54 19.01.2022)

האם בשביל קילו בשר, צריך להכפיל כמויות? 2 ביצים, 2 גזרים, 2 בצל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:19 20.01.2022)

היי,
נכון(:

avatar
רותי (18:20 14.10.2021)

יצא מצוין! הילדים חיסלו בשניות..תודה🤗

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:39 14.10.2021)

איזה כיף! תודה על השיתוף❤

avatar
רותי ב. (11:50 14.10.2021)

היי אפרת, מה שלומך? אשמח לקבל את עזרתך. אני רוצה להכין קציצות לנכד שלי בן 9 חודשים. האם זה יתאים? אין לי לחם,מה אפשר לשים במקום? המון תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:04 14.10.2021)

היי,
כן המתכון מתאים. אפשר לשים פירורי לחם.

avatar
רותי ב. (07:48 17.10.2021)

שבוע טוב, תודה רבה על התייחסותך. לצערי, לא הצלחתי לראות את תגובתך. אבל הכנתי ושמתי פירורי לחם. את הגזר בישלתי ומעכתי (ראיתי שהמלצת כך למישהיא…). היה ריח מעולה של הקציצות, אני “גנבתי” קציצה אחת והטעם היה וואו! הבת שלי כתבה לי שהתינוק אכל. איך אני שמחה. תודה רבה לך. תבורכי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:15 17.10.2021)

איזה כיף שיצא מוצלח! שמחה שאהבתם את המתכון❤

avatar
רותי ב. (07:59 18.10.2021)

תבורכי!!

avatar
נטע (04:16 15.07.2021)

היי אפרת,
האם ניתן להחליף את הגזר בקישוא?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:58 15.07.2021)

היי נטע,
יתכן שהמרקם יצא שונה מעט, אבל אפשר. כדאי לסחוט את הקישוא מנוזלים לפני ההוספה שלו.
בהצלחה😊

avatar
לירון שירה (14:53 25.05.2021)

היי 🙂 ראיתי שאמרת שאפשר להכין רוטב לאחר האפיה ולבשל, אפשר מתכון לרוטב בבקשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:24 25.05.2021)

היי,
אפשר להכין רוטב עגבניות לפי המתכון לקציצות ברוטב.

avatar
מיכל (10:10 3.03.2021)

הי אפרת, האם לסחוט מנוזלים את הבצל והגזר? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:25 3.03.2021)

היי מיכל,
לא חייב לסחוט כי אלו ירקות שפחות מוציאים נוזלים:)

avatar
רויטל (08:47 29.01.2021)

תודה רבה על מתכונים טעימים קלים ומעולים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:09 29.01.2021)

בשמחה😃 תודה רבה לך❤️

avatar
חגית (16:53 31.12.2020)

מעולה! טעים ומוצלח! אלופה ואתר מקסים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:30 31.12.2020)

תודה חגית 🙂
שמחה לקרוא שאהבת ❤️

avatar
רחלי לגאי (01:18 22.11.2020)

האם אפשר להכין מהודו אדום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:14 22.11.2020)

כן אין בעיה 🙂

avatar
שירה (22:51 21.11.2020)

היי אפרת,
האם ניתן להכין את הקציצות ללא גזר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:54 21.11.2020)

אפשר ❤️

avatar
מוניקה (11:34 19.10.2020)

הי אפרת,
אני רוצה להכין בגרסה שמתאימה לתינוקות ואולי בתוך מרק כדי לטחון אחר כך. יש פורמט מתאים לקציצות האלה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:45 19.10.2020)

היי מוניקה,
תוותרי על גרגירי התירס ומומלץ לבשל את הגזר ולמעוך (במקום לגרד טרי בפומפיה).

avatar
אביטל (11:29 15.09.2020)

אין לי גזר, בצה אפשר להחליף אותו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:08 15.09.2020)

אפשר להכין בלי הגזר.

avatar
שיר (17:16 3.09.2020)

יצא מעולההה
הכנתי כבר פעמיים את הקציצות אפיתי בתנור
הכל התחסל !
מתכון מעולה וקל, תודה !

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:05 3.09.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שיר

avatar
נחמה (17:25 26.05.2020)

יצא לי קצת טפל. מה יכול להיות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:53 26.05.2020)

תיבלת כמו שרשום במתכון?

avatar
Corrine Dovev (20:18 11.04.2020)

חג פסח שמח,
מהי הגרסה לפסח? אני זקוקה לגרסה ללא חשש קטניות.
אודה לעזרתך!

קורין

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:21 11.04.2020)

אני חושבת שאפשר לשים 2 כפות קמח מצה או קמח תפו”א.

avatar
גילי (12:24 6.04.2020)

יצא מעולה! תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:09 6.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
מרים חיים (11:46 31.03.2020)

מה ניתן לשים במקום אבקת מרק עוף ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:53 31.03.2020)

אפשר להגדיל את כמות המלח לכפית במקום חצי כפית.

avatar
itzik30 (14:12 18.03.2020)

תודה רבה, לנמנעים מגלוטן מה ניתן לשים במקום פרוסות הלחם?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:04 18.03.2020)

אפשר לגרד תפוח אדמה בפומפיה דקה, לסחוט מנוזלים ולהוסיף לתערובת הקציצות. אם הקציצות עדיין לא יציבות אפשר להוסיף 1-2 כפות פירורי לחם ללא גלוטן או קמח אורז או קמח תפו”א.

avatar
itzik30 (17:39 18.03.2020)

תודה קמח חומוס גם אפשרי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:42 18.03.2020)

כן אפשר.

avatar
itzik30 (18:31 18.03.2020)

תודה, אתר מצוין עם מתכונים טובים

avatar
עינת (20:38 11.03.2020)

היי אפרת
אם אשים רסק תפוחים (תחליף לשמן ) כחלק מהתערובת לקציצות אפויות או שחצי מכמות השמן בשמן וחצי כמות השמן ברסק תפוחים?

איך יצא המרקם?

האם יש תחליף לשמן?

תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:19 12.03.2020)

בוקר טוב,
אני לא חושבת שרסק תפוחים מתאים לקציצות הודו. עדיף כבר לוותר על השמן או להפחית לכף אחת.
לגבי שימון נייר האפיה, אין תחליף לשמן.

avatar
אושרת (11:24 21.12.2019)

יצאו פשוט מעולות. הכנתי את הגרסה האפויה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:26 21.12.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה אושרת

avatar
רויטל כהן (06:10 21.12.2019)

האם יש צורך לשמן את הקציצה לאחר שהופכים אותה? האם כדי לשטח אותה מעט או ליצור כדורים?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:34 21.12.2019)

אין צורך לשמן לאחר שהופכים.
כדאי ליצור עיגול ולשטח מעט לקציצה.

avatar
חופית (14:33 20.11.2019)

היי,
הודו טחון – הכוונה להודו נקבה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:45 20.11.2019)

כן, גם.

avatar
שרה (15:35 31.10.2019)

היי,

אפשרי להוסיף/לחלק חצי עם עוף טחון יצא טוב וטעים?
יש לך מתכונים מעולים.
תודה שרה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:57 31.10.2019)

כן אפשר.

avatar
כרמי (23:43 26.09.2019)

שלום אפרת היקרה,

האם ניתן להקפיא את הקציצות האלו לאחר אפייתם בתנור ? תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:12 27.09.2019)

כן אפשר.

avatar
דבי (14:01 23.09.2019)

תודה על התשובה הסופר מהירה!

avatar
דבי (13:17 23.09.2019)

שלום לך אפרת!

אולי תוכלי לעזור לי כי זה קצת דחוף.

אני רוצה להכין קציץ מבשר הודו ורציתי לדעת כיצד למנוע הצטברות נוזלית סמיכה על הקציץ

בסיום האפיה.

תודה רבה ושנה טובה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:55 23.09.2019)

היי דבי,
בדר”כ בשר קפוא מופשר מפריש יותר נוזלים מבשר טרי.
לא ניסיתי אבל שמעתי שציפוי הקציץ בפירורי לחם יכול לעזור.
שנה טובה ❤️

avatar
מיכל (19:11 8.08.2019)

הי אפרת, קצת דחוף (מכינה עכשיו)-
אני מכינה בתנור עם בשר בקר. האם בכל זאת להוסיף שמן? בנוסף, חשבתי להוסיף לגזר גם קישוא. האם לסחוט נוזלים? תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:32 8.08.2019)

כן, לפחות כף שמן אחת.
ולגבי הקישוא, כדאי לסחוט מנוזלים.

avatar
מיכל (21:13 8.08.2019)

תודה על התגובה המהירה. יצא מעולה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 8.08.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
מוריה (10:17 25.06.2019)

נגמרו לי הביצים, אפשר להכין בלי? יצא טוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 25.06.2019)

כן.

avatar
מיכל (16:20 28.05.2019)

הי אפרת, האם אפשר להמיר את הלחם בשיבולת שועל? או לחלופין- קמח עדשים? ואם כן, כמה לשים? תודה! מיכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:33 28.05.2019)

אפשר לשים שליש כוס שיבולת שועל דקה (קוואקר).

avatar
ניצן (18:10 1.05.2019)

הכנתי קציצות אפויות ללא התירס ועם פירורי לחם
תיבלתי בשמיר קצוץ, פטרוזיליה, כמון, כורכום מלח ופלפל, ללא א. מרק
יצא מצוין!!!
תודה על המתכון!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:31 1.05.2019)

מעולה 🙂
תודה ניצן

avatar
זיוה דוידוב (15:44 1.05.2019)

היי, האם אפשר להכין את הבלילה מבשר הודו שווארמה יום קודם לאפייה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:39 1.05.2019)

כן.

avatar
ישעיהו (16:29 14.03.2019)

שלום וברכה,
האם אפשר לוותר על הפטרוזיליה הקצוצה?
והאם צריך להוסיף משהו אחר במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:01 14.03.2019)

כן אפשר לוותר.

avatar
אסתי נוסבאום (13:12 1.03.2019)

היי,
אין לי כוח להתפצ’קן עם הלחם:(

מה אפשר במקום – מהאריזה לקערה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 1.03.2019)

שימי שליש כוס פירורי לחם.

avatar
שיבי (20:24 8.10.2018)

יצא אש!!
בעיני אין צורך באבקת מרק, קצת מלח וזהו! טעים בטירוף

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:08 8.10.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון

avatar
שרון (17:11 8.09.2018)

היי אפרתי
האם אפשרי להכין מתכון זה עם בשר טחון ? או שיש מתכון אחר ? היחיד שמצאתי זה המתכון עם הקמח חומוס ואותו מעדיפה לא להכין כי אין לי חלק מהמרכיבים
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:59 8.09.2018)

אפשר להכין את המתכון הזה עם בשר טחון.
יש מתכון נוסף – קציצות בשר בתנור.
שנה טובה 🌺

avatar
יערית (21:21 30.08.2018)

היי
הכנתי ויצא מעולההה
התירס ממש משדרג
חיסלתי חצי עוד בטיגון למזלי כי עלו לי נמלים על הקציצות כנראה שגם הן התאהבו…
מכינה מחר שוב והפעם רחוק מהנמלים הגרגרניות
תודה רבה

avatar
דוד (08:50 29.08.2018)

היי,

יצא לי שהן התבשלו (הוציאו מלא נוזלים באפייה) ולא בדיוק נאפו. מה עשיתי לא טוב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:15 29.08.2018)

השתמשת במקרה בבשר קפוא מופשר?

avatar
דוד (00:53 30.08.2018)

מופשר

avatar
דוד (00:53 30.08.2018)

כנראה שהוא היה קפוא באיזשהו שלב.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:40 30.08.2018)

בשר שהופשר מפריש המון נוזלים. כשמכינים בתנור עדיף להשתמש בבשר טרי.

avatar
נטע פסטרנק (20:22 28.08.2018)

הי אפרת, תודה! יצא מדהים.
כיוון שיש אצלנו חולי צליאק הרגישים לגלוטן הכנתי את המתכון עם לחם ללא גלוטן וכולם אהבו.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:58 28.08.2018)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
גילת (15:06 15.08.2018)

הי אפרת,
באיזה שמן להשתמש- בעיסה, ובשימון התבנית והקציצות

תודה,
גילת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:33 15.08.2018)

בתערובת עצמה אפשר שמן זית או שמן קנולה.
לשימוש התבנית והקציצות – שמן קנולה.

avatar
עופר (20:37 31.07.2018)

תודה רבה אפרת! אחלה אתר, מתכון שני שאני מכין מפה ויצא מושלם.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:45 31.07.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה עופר

avatar
לימור (09:30 24.06.2018)

מתכון מעולה
מאוד נהננו
גם התינוק אכל בתאבון
תודה רבה על הרבה מתכונים מוצלחים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:04 24.06.2018)

כיף לשמוע!
תודה לימור.
שבוע נפלא 🌷

avatar
חן (14:43 14.06.2018)

היי אפרת
הכנתי ויצא לי ממש טעים. במקום ביצה שמתי שמן
ולא שמתי תירס

אני רואה שציינת לגבי הא. מרק שלא כדאי לתינוקות…
למה? או שאני כן יכולה להביא לתינוקת שלי בת שנה???

תודה:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:30 14.06.2018)

היי חן,
שמחה שיצא טעים 🙂
אבקת מרק בדר”כ מכילה מונוסודיום גלוטמט שהוא חומר שלא מומלץ לתינוקות. בכל מקרה אם זה במינונים קטנים זה בסדר.

avatar
יחזקאל (09:00 31.05.2018)

אבא שלי גר אצלי והוא בגיל 87 שיהיה בריא, ללא שינים, ומפתח אספירציות(צריך לאכול טחון טחון) -ואלרגי לפחמימות יחד עם חלבונים, איזה מרשם תציעו לי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 31.05.2018)

היי יחזקאל,
אני ממליצה להכין לו קציצות ברוטב כי הרוטב מרכך את הקציצות. יש לבקש מהקצב שיטחן את הבשר לפחות פעמיים.

avatar
דבי (12:45 3.05.2018)

צהריים טובים,

עשיתי משארית העיסה וזה ממש מוצלח!

הם לא יצאו לי מהתנור בצבע שלך, מה עושה צבע דומה לטיגון?

הרבה תודה לך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:40 3.05.2018)

אני משמנת את נייר האפיה בנדיבות וגם מברישה מעל הקציצות קצת שמן. שימנת?

avatar
דבי (22:35 30.04.2018)

ואגב,
הקציצות נטו קצת להתפרק, מה עושים?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:11 1.05.2018)

בוקר טוב דבי,
אם את רוצה להכין לזה גם רוטב אז את יכולה לאפות את הקציצות (תנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך 20-25 דקות, עד שהן מתייצבות).
במקביל לטגן רצועות בצל, להוסיף גם 1-2 שיני שום אם את אוהבת. להוסיף 1-2 כוסות מים, אבקת מרק, מלח, קצת פלפל שחור.
את יכולה להוסיף קצת סילאן אם את רוצה שזה יהיה יותר מתקתק (גם הרוטב של הכבד והבצל יכול לעבוד). תני לרוטב קצת להסמיך, אפילו תסמיכי אותו עם כפית קורנפלור (רק תערבבי אותה קודם עם רבע כוס מים קרים ורק אז תוסיפי לרוטב). אחרי שטעמת את הרוטב ואת מרוצה תוסיפי את הקציצות ותבשלי כ-10 דקות לספיגת הטעמים.
לגבי הקציצות שהתפרקו – בטיגון לעומת אפיה, חשוב שהתערובת תהיה יציבה יותר לכן לפעמים ביצה אחת לא מספיקה וכדאי להוסיף עוד אחת.

avatar
דבי (21:44 30.04.2018)

כבר לא היה לי כוח אחרי הטיגון לעוד שלבים.

יצא טעם גם ככה.

התכוונתי לחסוך את הטיגון ע”י אפייה ואז לשדרג על ידי טיגון קצר עם בצל מטוגן (אולי מתאים מעט רוטב כמו בתבשיל של כבד עם בצל.)

בכל מרה תודה לך!

avatar
דבי (11:38 30.04.2018)

השאלה שלי חזרה למסך אחרי שנעלמה כרגיל לזמן מה, אך בלי תשובה שלך. (ושוב נעלמת וחוזרת אך בלי תשובה)

תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:52 30.04.2018)

מוזר 😐 עדיין לא הצלחתי לפתור את התעלומה למה זה קורה.
בכל מקרה, ראיתי את השאלה שלך והשבתי עליה.

avatar
דבי (09:43 30.04.2018)

בוקר אור אפרת,

קצת דחוף.

אני רוצה להכין קציצות הודו אבל מאד רוצה לעשות משהו קצת חדש.

חשבתי לאפות קציצות קטנות ואח”כ לטגן אותם קלות עם בצל מטוגן ואולי עוד משהו, לא יודעת!

נשבר לי כבר מהאוכל הרגיל!

יש לך רעיון בכיון שלי?

תודה רבה בכל מקרה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:46 30.04.2018)

היי דבי,
את יכולה בהחלט. לפעמים הכי פשוט יוצא הכי טעים.
את יכולה לדלג על האפיה אם את מטגנת. תטגני רצועות של בצל מטוגן (תחתכי כל בצל לחצי ואז לחצאי עיגול דקים). אחרי הטיגון תעבירי לצלחת ואז תטגני את הקציצות ובסוף תערבבי עם הבצל.

avatar
רונה (00:32 11.03.2018)

מתכון מעולה. בן שלוש בררן ותינוקי נגסן אוהבים גם בגרסה המטוגנת וגם באפויה. אני לא אוכלת בשר ונעזרת רבות במתכונים מהרשת. אתר מצוין ומתכון מנצח.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:59 11.03.2018)

תודה רונה!
שבוע נפלא 🙂

avatar
ליאת (14:42 26.01.2018)

שלום אפרת,

מעוניינת להכין ללא גלוטן. האם אפשר במקום הלחם לשים קמח תפוחי אדמה? אם כן, מה הכמות?

תודה לך ועל המתכונים הנפלאים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:58 26.01.2018)

היי ליאת,
את יכולה לגרד תפוח אדמה בפומפיה דקה, לסחוט מנוזלים ולהוסיף לתערובת הקציצות. אם עדיין הקציצות לא יציבות אז תוסיפי להן 1-2 כפות פירורי לחם ללא גלוטן או קמח אורז ורק אם אין לך אז קמח תפו”א.

avatar
ליאת (16:19 27.01.2018)

תודה רבה אפרת. הולכת להכין אותם.
ואלפי תודות על המענה המהיר.

avatar
נירה (21:29 10.12.2017)

הי אפרת,
הקציצות נהדרות.
עשיתי עם חזה הודו חתוך קצת גם עם סכין בשר, הוספתי גם 2 שיני שום מגורדות בפומפיה ואפיתי.
מה לאמר?
רכות, טעימות ונהדרות.
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 10.12.2017)

שמחה שיצאו טעימות 🙂
תודה נירה.

avatar
מיה (12:19 12.11.2017)

הי אפרת,
הכנתי בסופ”ש עם עוף (לא מצאתי הודו) קציצות אפויות ויצא מעולה!
תודה רבה על עוד מתכון נפלא.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 12.11.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מיה ושבוע נפלא

avatar
ענבל (09:32 10.11.2017)

הי, תודה על האתר. משתמשת בו המון וקוצרת מחמאות!
האם חובה גזר מרוסק? יש לי גזר אבל אען לי דרך לרסק אותו… במה אפשר להחליף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 10.11.2017)

היי ענבל,
בדר”כ כדאי להשתמש בפומפיה אבל אם אין לך אז אפשר לבשל את הגזר במים רותחים עד לריכוך ואז לסנן ולמעוך עם מזלג ולהוסיף לתערובת. כדי לזרז את הבישול מומלץ לחתוך את הגזר גס לפני הבישול.
שבת שלום 🙂

avatar
אינה (17:37 8.11.2017)

היי אפרת אפשר להכין עם בשר בקר או שעדיף לקחת מתקון אחר? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:34 8.11.2017)

כן, אפשר.

avatar
לירון (19:11 26.10.2017)

מעולה! ללקק את האצבעות!
קל להכנה וטעים. הילדים טרפו!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:02 26.10.2017)

תודה לירון, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
מוניקה (12:26 14.10.2017)

הי אפרת
האם המתכון (החומרים והתיבול) מתאים לתינוקות בני 8 חודשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:59 14.10.2017)

היי מוניקה,
נראה לי שכן חוץ מגרגירי התירס, אבקת מרק ופלפל שחור.
אם את מכינה את זה גם לתינוקות וגם למבוגרים אז אני ממליצה להכין את התערובת מבלי שלושת המרכיבים שציינתי. לחלק אותה ל-2 חלקים שווים ולחלק אחד להוסיף חצי כפית אבקת מרק, קמצוץ פלפל שחור וכרבע כוס גרגירי תירס. כך יהיו קציצות שמיועדות לתינוקות וכאלה שמיועדות למבוגרים.

avatar
אלכס רבינר (13:49 11.10.2017)

הכנתי כמות כפולה ויצא פשוט מושלם! ללא ספק אכין פעם נוספת. תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:14 11.10.2017)

תודה אלכס, שמחה לשמוע 🙂

avatar
חן (20:50 26.09.2017)

הכנתי ויצא ממש ממש טעים
התחסלו הקציצות! הבנות שלי עפו עליהן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 26.09.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
נעמה (18:32 20.08.2017)

אפרת יקרה,

היום הכנתי את המתכון שלך בשביל התינוקת ובעלי והקציצות האפויות היו כ”כ טעימות,אפילו לי (: לא זוכרת מתי הסכמתי לטעום הודו…

תודה רבה! תבורכי.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:12 20.08.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה נעמה 🙂

avatar
שלומית (23:37 16.08.2017)

הכנתי ויצא מושלם ,נהדר וטעים : ))

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:59 17.08.2017)

תודה שלומית, שמחה שאהבת 🙂
יום מקסים

avatar
שרון (18:00 15.08.2017)

אם מכינים מבשר בקר צריך להוסיף שמן: 2 כפות, למרוח על נייר האפייה ולרסס על הקציצות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:24 15.08.2017)

אם את מכינה מבשר בקר לא חובה לשים 2 כפות שמן בתוך התערובת.
כן חשוב לשמן את נייר האפיה ולרסס מעט על הקציצות.

avatar
בתאל (16:24 13.07.2017)

וואו המתכון יצא כול כך טעים, אני בעלי ואפילו התינוקות שלי התאהבנו. תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:14 13.07.2017)

שמחה שנהניתם 🙂
תודה שחזרת לשתף

avatar
דבי (14:11 10.07.2017)

היי!

טיגנתי והקציצות מתפוררות נחתכות, ייתכן בגלל ששמתי פחות לחם?

שמתי ביצה גדולה, רסק עגבניות ואולי פחות גזר ובצל.

את הגזר והבצל ריסקתי עם הלחם והביצה.

תודה לך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:10 10.07.2017)

היי דבי,
התערובת רכה? אם כן אז היה צורך לשים יותר לחם.

avatar
אורלי (17:03 1.06.2017)

היי אפרת,

הכנתי את הקציצות אפויות בתנור – ללא התירס ובמקום הלחם כחצי כוס שיבולת שועל (קוואקר) – יצאו נפלאות, קריספיות מבחוץ ונימוחות מבפנים ואפילו כיף וטעים לאכול אותן לאחר חימום במיקרוגל (בימים שאחרי האפייה).
תודה רבה על המתכון 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:40 1.06.2017)

תודה אורלי, שמחה לשמוע 🙂

avatar
אורלי (14:26 29.03.2017)

הקציצות האפויות יצאו מעולות, השתמשתי בפרורי לחם ללא גלוטן ועשיתי מראש כמות כפולה שחוסלה. אנסה להכין לפסח עם תפוח אדמה מגורד מקווה שגם יצליח. תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 29.03.2017)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
שרון (16:35 21.03.2017)

אפרת מה כמות המרכיבים אם עושה מק”ג בשר?אם שמה חצי כפית א. מרק כמה מלח לשים ופירורי לחם (במקום פרוסות לחם)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:46 21.03.2017)

היי שרון,
תכפילי את כל החומרים ב-2. שימי כפית וחצי מלח. במקום 4 פרוסות לחם שימי 3/4 כוס פירורי לחם.

avatar
שרון (17:17 16.02.2017)

כמובן שיצא נהדר!!! תודה גם מהילדים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:28 16.02.2017)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

avatar
חנה (17:23 3.02.2017)

היי,

המתכון נראה מעולה ורציתי לשאול אם אפשר להחליף את הלחם בקוואקר ואם כן אז באיזו כמות.

תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:43 3.02.2017)

היי חנה,
אפשר לשים בין שליש לחצי כוס קוואקר.
שבת שלום 🙂

avatar
מירה (21:14 4.01.2017)

מדהים!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:26 4.01.2017)

תודה מירה 🙂

avatar
קרן (14:54 30.12.2016)

יצא מעולה!!! הילדים אמרו שזה המתכון הכי טעים שהכנתי עד כה. רכות ועסיסיות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:55 30.12.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה קרן ושבת שלום 🙂

avatar
שרה (17:42 24.11.2016)

יצא מעולה!
הוספתי קישוא מגורד ושום ולא שמתי תירס.
באפייה יצאו המון נוזלים, כלכך הרבה שהחלפתי תבנית. מה לעשות אחרת פעם הבאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:25 24.11.2016)

היי שרה,
הקציצות באפיה מפרישות קצת נוזלים אבל אם יצאו המון נוזלים אני מניחה שזה בגלל הקישוא שהוא ירק שמפריש נוזלים.
בנוסף, חשוב שהתנור יהיה חם מאוד כשמכניסים את הקציצות כדי שהן יקבלו מכת חום (זה יגרום להן להפריש פחות נוזלים).
בכל מקרה, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
טלי (19:48 15.11.2016)

תודה רבה רבה ! יצא מעולה קציצות בקר אפויות, אין כמו האתר והמתכונים שלך כה לחי
גם הבת שלי בארצות הברית נעזרת במתכונים שלך
ושוב תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:04 15.11.2016)

שמחה לשמוע!
תודה טלי 🙂

avatar
טלי (10:04 15.11.2016)

האם אפשר את אותו מתכון אבל עם בשר בקר טחון באפיה כמובן , תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:18 15.11.2016)

כן טלי, אפשר בהחלט.
יום מקסים 🙂

avatar
צילה (13:13 11.09.2016)

היי אפרת,
אני מכינה את הקציצות האלה כל הזמן, אני אופה אותן והן יוצאות ממש טעימות.בדרך כלל אני לא משתמשת בהודו אך בקציצות האלה זה יוצא ממש טוב. תודה לך על עוד מתכון נפלא.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:19 11.09.2016)

שמחה לשמוע צילה, תודה על העדכון ושבוע נפלא!

avatar
לאה (20:53 1.09.2016)

הכנתי, טעים.
פשוט מדהים.
תודה לכם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:29 1.09.2016)

תודה לאה, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
חגית (09:17 19.07.2016)

האם אפשר בלי ביצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:20 19.07.2016)

היי חגית,
אני חושבת שאפשר לוותר על הביצה. אם הקציצות מתפרקות אפשר להכניס את התערובת למקרר להתייצבות למשך כשעה.
בהצלחה 🙂

avatar
עדו (14:10 13.07.2016)

שלום. רציתי לשאול האם ישנו תחליף במתכון לאבקת מרק? תודה ויום טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:46 13.07.2016)

היי,
אפשר לשים חצי כפית כמון במקום ובכל מקרה יש להגדיל את כמות המלח לכפית אחת (במקום חצי כפית).

avatar
מזל (11:11 7.07.2016)

היי,
שאלה קטנה..
יש אפשרות לעשות את הקציצות ברוטב ולא מטוגנות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:18 7.07.2016)

היי מזל,
את יכולה לאפות את הקציצות, להכין רוטב בנפרד ולאחר שהן אפויות להוסיפן לרוטב ולבשל על אש נמוכה במשך 10-15 דקות לספיגת הטעמים.

avatar
שני (00:42 7.07.2016)

בעלי ביקש קציצות וצ’יפס לכבוד סעודת ראש חודש והתענגנו על כל ביס…
יצא פשוט מושלם ! תודה רבה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:57 7.07.2016)

תודה שני, שמחה שנהניתם! 🙂

avatar
אדריאן (00:10 22.06.2016)

אפשר פירורי לחם במקום 2 פרוסות לחם וכמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:51 22.06.2016)

היי אדריאן,
אפשר לשים שליש כוס פירורי לחם.
יום נפלא 🙂

avatar
מיכל (13:44 16.06.2016)

שלום אפרת,
הכנתי את המתכון עם עוף ואפיתי בתנור ויצא מעולה!
הכנתי גם לבעלי הצמחוני ללא העוף/הודו, והוספתי 2 פרוסות גבינה צהובה שחתכתי קטן וערבבתי לתוך הבלילה, גם אותן אפיתי ויצא מעולה 🙂
תודה רבה על המתכון!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:13 16.06.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה מיכל והמשך יום נפלא 🙂

avatar
הדס (21:26 10.04.2016)

שלום ותודה
האם וכיצד אפשר להכין ללא גלוטן (וללא קטניות)? אפשר פשוט לוותר על הלחם? אולי לשים במקום קמח תפוא? ושאלה נוספת- אפשר לבשל אותן בתוך מרק ירקות (חיקוי של קניידלך כזה)?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:03 10.04.2016)

היי הדס,
את יכולה לשים במקום תפוח אדמה מגורד דק.
לגבי בישול הקציצות במרק, אין בעיה כל עוד הקציצות יציבות מספיק ואינן מתפרקות. אם הן מתפרקות יש לטגן או לאפות אותן מעט עד שהן יתייצבו ורק אז לשים במרק.
בהצלחה 🙂

avatar
רותי (14:04 27.11.2015)

מתכון מעולה! במקום לחם שמתי 2 כפות קמח מצה ו-2 כפות קוואקר. חוסל תוך דקות. הילד שבדרך כלל בררן באוכל ביקש עוד ועוד. תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:07 27.11.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה רותי ושבת שלום 🙂

avatar
שלי (12:29 25.11.2015)

תודה רבה. מתכון מעולה, טעים קל ובריא. הקציצות האפויות מתאימות במיוחד לילדים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:53 25.11.2015)

תודה שלי, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ליטל (08:19 5.11.2015)

הי
תודה על המתכון
מילאתי במדוייק אחר ההוראות
אך משום מה יצאו לי קציצות דחוסות ויבשות…
יש לך מושג מה יכול לגרום לזה? כי לפי התגובות כאן אני מבימה שזה לא אמור לקרות
תודה רבה 🙂
ליטל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:50 5.11.2015)

היי ליטל,
שמת בתערובת לחם או פירורי לחם? לא שכחת ביצה? אפית אותן?
אם הקציצות יצאו יבשות זה יכול להיות בגלל שלא היה מספיק לחם בתערובת. זה יכול להיות בגלל שהקציצות נאפו יותר מידי זמן. בדר”כ אם מוסיפים לקציצות ביצה וירקות (כמו גזר מגורד וכו’) זה אמור לאוורר אותן.
בכל אופן, אם הקציצות יצאו יבשות אני ממליצה להכין להן רוטב. תוכלי להכין רוטב לקציצות מהמתכון הזה.
יום נעים 🙂

avatar
קריסטינה (23:07 26.10.2015)

טעים טעים טעים!!!
היה לי רק עוף טחון, לא היה לי תירס וטיגנתי(עם מעט שמן…כן זה אפשרי, לאט, מעט ומבטיח!
שוב תודה לך יקירה!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:03 27.10.2015)

שמחה לשמוע קריסטינה!
תודה ויום מקסים 🙂

avatar
קריסטינה (11:59 26.10.2015)

שלום אפרת היקרה.
האם אפשר להכין את המתכון עם עוף? ממש נטרפה דעתי אתמול שלא יכולתי למצוא הודו טחון.
אז קניתי עוף.
אשמח אם תעני לי:-)
המשך יום טוב ושבוע שקט.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:04 26.10.2015)

היי קריסטינה,
כן, אפשר להכין עם עוף טחון 🙂
המשך יום נפלא!

avatar
מורן (19:13 24.10.2015)

תודה רבה על המתכון המוצלח! הכנתי בלי תירס, הוספתי בצל ירוק קצוץ וטיגנתי. כולנו נהננו מהן, כולל הילדים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:26 24.10.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂
שבוע טוב

avatar
דבי (19:08 19.10.2015)

הקציצות בתנור יצאו פשוט מעולה, חבל לטגן!!!
יש לי שאלה. הנגלה הראשונה שעשיתי בתבנית חד פעמית יצאה אפויה יותר מהר והצבע גם אולי יותר טוב לעומת הקציצות באות שעשיתי בתבנית רגילה. נראה לך קשור לתבניות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:53 19.10.2015)

שמחה שיצאו טעימות!
כן, לפעמים סוג התבנית משפיע על הצבע ומידת האפיה. כבר נתקלתי בתופעה זו כמה פעמים 🙂

avatar
דבי (13:54 19.10.2015)

עשיתי ויצא מאד טעים במחבת עודמעט יצאו מהתנור. הרבה תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:26 19.10.2015)

מעולה! 🙂

avatar
דבי (10:05 19.10.2015)

בוקר אור! שמעתי בקולך ועברתי לקציצות הודו אבל אני מעדיפה פחות לחם. אפשר? את מתכוונת ללחם פרוס או פרוסות עבות? אפשר גם כוסברה ובכמות יותר גדולה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:14 19.10.2015)

היי דבי,
הכוונה ללחם פרוס. אפשר לשים במקום הלחם כשליש כוס פירורי לחם ואם את רוצה להכין בלי לחם בכלל אפשר לשים במקום תפוח אדמה בינוני מבושל מעוך לפירה או פשוט לגרד תפו”א ללא בישול (מקווה שזה יחזיק את התערובת).
אפשר להוסיף כוסברה בכמות שאוהבים.
יום נעים 🙂

avatar
דבי (11:55 19.10.2015)

סליחה על הנדנודים, אבל אני אוהבת לטגן על טפלון עם טיפת שמן האם כדאי לשנות משהו מהמרכיבים? מליון תודות!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:59 19.10.2015)

כדי שהקציצות יהיו עסיסיות אולי כדאי שתוסיפי לתערובת הקציצות 1-2 שמן.

avatar
קריסטינה (23:26 31.08.2015)

אפרת היקרה!!!!תודה!!! שוב תודה על מתכון נפלא!!
הכנתי את הקציצות עם אורז מלא ופלפלים, נהדר!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:42 31.08.2015)

אני שמחה לשמוע! ותודה לך שאת תמיד זוכרת לחזור ולעדכן! 🙂

avatar
לימור (16:39 7.08.2015)

הכנתי בלי לחם כי לא היה לי (בטוח שיוצא טעים יותר), הוספתי במקום קצת קמח, יצא טעים- חוסל ברגע מומלץ

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:06 7.08.2015)

מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון ושבת שלום!

avatar
אפרת (11:55 14.07.2015)

הי, מה שלומך? הכנתי את הקציצות והן יצאו טעימות מאוד, הוספתי לבלילה מעט צ’ילי מתוק ומעט רוטב טריאקי, דרך אגב כמו ששמת לב שמי הוא גם אפרת וגם אני נשואה עם שלושה ילדים….אז תודה בשמי ובשם הילדים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:04 14.07.2015)

היי אפרת,
איזה כיף 🙂
ולגבי הקציצות, נשמע מעולה (אנסה גם בהזדמנות 😉 )
המשך יום נפלא!

avatar
נטלי (12:39 7.02.2016)

הי, תודה על הטיפ המשגע.. הכנתי את הקציצות והוספתי צילי מתוק וטריאקי ויצא מדהים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:06 7.02.2016)

שמחה לשמוע נטלי!
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🙂

avatar
ליאת (12:43 12.07.2015)

היי אפרת,

מאוהבת במתכונים שלך (-;
הכנתי את הקציצות כאפויות בתנור (ללא התירס)- יצאו טעימות- מעולההההההה

תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:12 12.07.2015)

היי ליאת,
אני שמחה לשמוע!
תודה ושבוע מעולה 🙂

avatar
איילת (20:23 9.07.2015)

אפשר לשים פירורי לחם או קמח מצה במקום הלחם? ואם כן אז מה הכמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:38 9.07.2015)

כן אפשר, כשליש כוס פירורי לחם.

avatar
הילה (16:51 9.07.2015)

אין הבדל אם משתמשים בבשר בקר נכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:24 9.07.2015)

נכון 🙂

לקריאת כל התגובות