שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

תבנית עגולה בקוטר 20

טורטיה

1 ביצה

3 כפות גבינה לבנה או קוטג’

2 כפות גבינה צהובה מגורדת

כף קמח

שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

תוספות לפי הטעם (עד רבע כוס מכל סוג): זיתים פרוסים, גרגירי תירס, ברוקולי קפוא קצוץ, בצל סגול קצוץ

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-משמנים תבנית עגולה ומניחים את הטורטיה בתחתית.

-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה ויוצקים מעל הטורטיה.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 30 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים מהתנור ומניחים לקיש להתקרר מעט לפני שחותכים.

טיפים והערות

אם רוצים להכין בתבנית בקוטר 24 – יש להשתמש בטורטיה גדולה (קוטר 30)  ולהכפיל את כל הכמויות. זמן האפיה מתארך ל-40 דקות.

ראו גם
טוסט משפחתיטוסט משפחתי
מרק עגבניות איטלקי מרק עגבניות איטלקי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מנוחי (02:11 29.12.2024)

האם אפשר על בסיס מלוואח?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:32 29.12.2024)

כן אפשר.

avatar
רחלי (13:54 4.08.2024)

היי, האם אפשר להשתמש בדפי אורז במקום טורטיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:48 4.08.2024)

לא בטוחה אם ייצא מוצלח עם דפי אורז.

avatar
לאה (15:06 23.06.2024)

תודה אפרת! כרגיל במתכונים שלך – כ”כ טעים וקל…
שמתי קוביות בצל וגמבה ויצא מדהים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:50 24.06.2024)

תודה שחזרת לעדכן🙂

avatar
שיר (23:20 29.05.2024)

אין על האתר שלך!עשיתי עם בצל ופטריות ויצא ממש טעים, מתכון גאוני קליל טעים וכייף שהוא כל כך מהיר
תודה גדולה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:40 30.05.2024)

שמחה שיצא טעים🙂

avatar
שירלי (17:46 3.05.2024)

כבר הפשטידה הפכה לחלק מהשכרה….
הפעם רוצה לנסות עם עלי תרד או מנגולד. האם יש צורך לטגן אותם עם בצל או פשוט לשים במילוי כמו ברוקולי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:20 4.05.2024)

כן כדאי.
אחרי שהבצל מזהיב תוסיפי אותם למחבת ל 1-2 דקות.

avatar
חנה (16:36 16.04.2024)

היי
יש אפשרות להכין במחבת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:29 17.04.2024)

לא ניסיתי אבל יש מצב שכן. רק צריך לכסות כמובן אחרי שמוסיפים את המילוי ולהנמיך את האש.

avatar
רעות (21:50 28.03.2024)

היי אפרת,
מה שלומך?
האם מתאים גם כפשטידה בלי הטורטיה?
אני מחפשת משהו חלבי איכותי ללא תחתית.
תודה לך על הכל!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:19 28.03.2024)

אני חושבת שכן.
רק חשוב להניח לפשטידה להתקרר לגמרי לפני חיתוך אחרת היא תתפרק.
אפילו להכין יום לפני ולשמור במקרר.

avatar
שירלי (19:29 26.03.2024)

מתה על האתר שלך, וגם רוב החברות שלי. המתכון הזה ממש מגניב וניסיתי באמת אחד עם ברוקולי קפוא ובצל רגיל והפאי השני עם פטריות ובצל מטוגנים. רציתי היום לנסות עם קישואים אבל איך? קישוא מגורר , האם לטגן? עם בצל? מה כדאי?

קיש טורטיה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:17 26.03.2024)

נראה מעולה:)
את הקישוא אני ממליצה לטגן קצת במחבת עם הבצל (קישוא מגורר).

avatar
רז (20:25 15.03.2024)

היי, במה ניתן להחליף את הביצה? נראה מעולה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:23 16.03.2024)

היי רז,
הביצה מאחדת ו”קושרת” את הרכיבים אבל אני חושבת שאפשר גם להכין בלי ולשים במקום 2 כפות מים/חלב.

avatar
רעיה (20:50 11.03.2024)

ערב טוב אפרת
וואיי הכנו את זה לארוחת ערב
פצצההה
הספקתי לצלם את ה2 חתיכות האחרונות חחח
תודה ❤️

קיש טורטיה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:59 12.03.2024)

נראה טעים🙂
תודה על השיתוף!

avatar
אביעד (16:55 8.03.2024)

אהלן!

האם אפשר להכין עם פטריות (ואם כן, האם לטגן אותן קודם)?

מנצל את ההזדמנות גם להגיד תודה על כל המתכונים המופלאים, בזכותך למדתי לבשל!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:59 8.03.2024)

היי אביעד🙂
כן בטח.
יש לטגן אותן לפני במחבת כ-5 דקות. אפשר גם להוסיף בצל אם אוהבים.

לקריאת כל התגובות