מצרכים להכנת פשטידת פטריות לפסח
תבנית שקעים או תבנית אינגליש קייק
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 2 סלסלות פטריות טריות קצוצות
- 2 ביצים גדולות
- 4 כפות קמח מצות לעוגות/דק
- חצי כפית אבקת אפיה
- 1 כפית אבקת מרק/ פטריות
- מלח, פלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים פשטידת פטריות לפסח?
- מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה קלה (*מעבר לזה לא מוסיפים יותר שמן לתערובת הפשטידה).
- מוסיפים את הפטריות הקצוצות, ממליחים מעט ומטגנים כ-4 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה את תערובת הפטריות ושאר החומרים עד לתערובת אחידה.
- משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת. אופים במשך 30 דקות (תבנית שקעים) עד 40 דקות (תבנית אינגליש קייק).הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
פשטידה כשרה לפסח
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
92 תגובות
כניסה
92 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







