שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

פסטה פנה מבושלת

רוטב פסטו מוכן (ניתן לרכוש בכל סופר)

לקישוט: גבינת פרמזן מפוררת (לטבעוניים- ניתן לוותר)

אופן הכנה:

-מערבבים את הפסטה עם רוטב פסטו (כמות לפי הטעם).

-מפזרים גבינת פרמזן מעל ומגישים.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגיות שקדים טחונים ללא גלוטןעוגיות שקדים טחונים ללא גלוטן
שוקי עוף בציפוי פריך שוקי עוף בציפוי פריך
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אנונימי (21:46 28.12.2024)

שלום, האם התכוונת לרוטב פסטו מוכן לפסטה או ממרח פסטו רגיל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:54 28.12.2024)

ממרח פסטו רגיל:)

avatar
מיכל (20:08 9.09.2024)

הי אפרת, יצאה לי כמות גדולה מאוד גם של רוטב פסטו ביתי וגם של הפסטה עם הרוטב פסטו הביתי. האם זה יישמר טוב בהקפאה? הכוונה גם לממרח פסטו הביתי וגם לממרח עם הפסטה? תודה!! מיכל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:54 10.09.2024)

נראה לי שכן:)

avatar
ליטל (13:14 15.01.2024)

היי אפרת, יש לי קוביות פסטו קפואות. כמה לשים לחבילת פסטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:01 15.01.2024)

לאיזה כמות פסטה? אפשר לשים כמה שנראה לך. תמיד אפשר להוסיף אחר כך.

avatar
אפרת (13:21 16.11.2023)

היי אפרת
כמה שאלות
חייב פרמזן ? עם אין לי אפשרי שאני יעשה עם גבינה צהובה וגבינה בולגרית ?
ובנוגע לפסטו שקנוי ומגיע בצנצנת הכמות זה כוס פסטו?
מוודא תכמות

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:09 16.11.2023)

היי אפרת,
אפשר עם גבינה צהובה ובולגרית מפוררת. תוסיפי את הגבינות למחבת אחרי שהוספת את הפסטו ותבשלי דקה או שתיים שיימסו (הכי טעים).
זה רק כמה כפות פסטו. תלוי בכמות הפסטה. תתחילי ב-2 כפות, תערבבי ותחליטי אם להוסיף עוד.

avatar
לילך (19:54 9.05.2023)

שלום,
ניתן להוסיף עגבניות מיובשות, אם כן, איך וכמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:02 10.05.2023)

היי
הפסטו דומיננטי כך שלא בטוחה אם כדאי להוסיף עגבניות, אבל אפשר לפי הטעם.

avatar
סיון (16:01 20.05.2021)

היי אפרת,
האםאפשר לקבל כמויות?
פסטה- כל החבילה?
כמה פסטו?
העגבניות שבתמונה, את ממליצה להוסיף? אם כן, האם להשאיר טרי או לבשל קצת?

תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:22 20.05.2021)

היי סיון,
לכמות של חבילה אחת (500 גרם) יש לשים כוס פסטו.
אם אוהבים עגבניות- אפשר בהחלט להוסיף עגבניות שרי חצויות טריות מעל כל מנת פסטה, זה גם יפה וגם מוסיף לטעם:)

avatar
ענאל (10:02 20.05.2020)

היוש, בא לי להכין את הפסטה עם פטריות (ואולי גם בצל, אפשר אולי לרסק אותו או לחתוך לקוביות)
1. האם את ממליצה?
2. מה אופן ההכנה עם התוספות?
3. כמה פסטו לשים בערך?
4. אני רוצה להכין את זה כתוספת לפרגיות בפסטו.. מה אומרת, ילך טוב יחד?
תודה מראש על המענה ותודה על כל השאר!! מתכונים שפשוטו כמשמעו שינו לי ת\’חיים!🙏

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:38 20.05.2020)

אפשר לטגן במחבת בצל קטן קצוץ ופטריות חתוכות ואח”כ להוסיף את הפסטה וכמה כפות פסטו, לפי כמות הפסטה שאת מכינה.
כן אפשר להכין עם הפרגיות.

avatar
חיה (15:31 17.05.2020)

איך להכין את הפסטה? רגיל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:35 17.05.2020)

כן 🙂

avatar
לילך (19:54 5.12.2019)

אישית אני מעדיפה להכין פסטו לבד ובלי פרמזן או כל גבינה אחרת…
אם את רוצה את המתכון שלי אני מוכנה לשתף, זה מתכון שאפשר להקפיא ולהשתמש בכמה שרוצים או צריכים כל פעם.
לא לוקח המון זמן להכין…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:32 5.12.2019)

היי לילך,
יש באתר מתכון לרוטב פסטו עם גבינת פרמזן.
אשמח אם תשתפי במתכון שלך שהוא ללא גבינה.

avatar
Ceren (09:46 26.05.2019)

קניתי מהסופר קוביות פסטו קפואות זה יתאים למתכון או אולי צריך להוסיף עוד משהו בצל שום? תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:39 26.05.2019)

כן, יהיה כדאי להוסיף לזה כמה כפות שמן זית ו 2-3 שיני שום כתושות.

avatar
אסתי (14:28 21.02.2019)

שלום לך אפרת!
אני מחפשת כבר זמן רב מתכון לרוטב פסטו הפשוט כמו שיש בחנויות למזון מהיר – ששמים נגיד בטוסטים וכו’.
הבעיה שחיפשתי באינטרנט ושם הכל עם גבינה ואני מעוניינת בפרווה וחוץ מזה קניתי חבילה אחת של בזיליקום ללא חרקים – גודל של חבילה רגילה ורציתי לדעת את הכמויות בהתאם לזה.
משהו שישמר לי במקרר למשך זמן.
אשמח אם תכתבי לי………….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:26 21.02.2019)

היי אסתי,
יש מתכון לרוטב פסטו בלינק הזה- ממרחים ומטבלים. אם את רוצה אותו פרווה פשוט תוותרי על הפרמזן.
החבילה שקנית היא דקה או קצת עבה?

avatar
רינה (14:06 12.09.2018)

שלום,
האם ברוטב פסטו את מתכוונת לפסטו בצנצנות המוכנות?
והאם רק הרוטב עצמו מספיק לא צריך להוסיף שמן או משהו? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:42 12.09.2018)

כן, לפסטו בצנצנות המוכנות.
אין צורך, הפסטו כבר עם שמן ואמור להיות מתובל.

avatar
מלי שצר (07:05 2.08.2014)

מתכונים קלים ומוצלחים כל הכבוד. תעדכני אותנו בעוד מתכונים קלים. תודה לך אפרת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:38 2.08.2014)

בשמחה רבה מלי!

לקריאת כל התגובות