זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי/ פרווה
מצרכים:
פסטה פנה מבושלת
רוטב פסטו מוכן (ניתן לרכוש בכל סופר)
לקישוט: גבינת פרמזן מפוררת (לטבעוניים- ניתן לוותר)
אופן הכנה:
-מערבבים את הפסטה עם רוטב פסטו (כמות לפי הטעם).
-מפזרים גבינת פרמזן מעל ומגישים.
ראו גם
- פסטה ברוטב בטטה |
- פסטה במיקרוגל |
- שעועית ירוקה בפסטו |
- פנקייקס טחינה |
- פסטה ברוטב לימון |
- שייק תות בננה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לארוחת ערב
שלום, האם התכוונת לרוטב פסטו מוכן לפסטה או ממרח פסטו רגיל?
ממרח פסטו רגיל:)
הי אפרת, יצאה לי כמות גדולה מאוד גם של רוטב פסטו ביתי וגם של הפסטה עם הרוטב פסטו הביתי. האם זה יישמר טוב בהקפאה? הכוונה גם לממרח פסטו הביתי וגם לממרח עם הפסטה? תודה!! מיכל
נראה לי שכן:)
היי אפרת, יש לי קוביות פסטו קפואות. כמה לשים לחבילת פסטה?
לאיזה כמות פסטה? אפשר לשים כמה שנראה לך. תמיד אפשר להוסיף אחר כך.
היי אפרת
כמה שאלות
חייב פרמזן ? עם אין לי אפשרי שאני יעשה עם גבינה צהובה וגבינה בולגרית ?
ובנוגע לפסטו שקנוי ומגיע בצנצנת הכמות זה כוס פסטו?
מוודא תכמות
היי אפרת,
אפשר עם גבינה צהובה ובולגרית מפוררת. תוסיפי את הגבינות למחבת אחרי שהוספת את הפסטו ותבשלי דקה או שתיים שיימסו (הכי טעים).
זה רק כמה כפות פסטו. תלוי בכמות הפסטה. תתחילי ב-2 כפות, תערבבי ותחליטי אם להוסיף עוד.
שלום,
ניתן להוסיף עגבניות מיובשות, אם כן, איך וכמה?
היי
הפסטו דומיננטי כך שלא בטוחה אם כדאי להוסיף עגבניות, אבל אפשר לפי הטעם.
היי אפרת,
האםאפשר לקבל כמויות?
פסטה- כל החבילה?
כמה פסטו?
העגבניות שבתמונה, את ממליצה להוסיף? אם כן, האם להשאיר טרי או לבשל קצת?
תודה רבה!
היי סיון,
לכמות של חבילה אחת (500 גרם) יש לשים כוס פסטו.
אם אוהבים עגבניות- אפשר בהחלט להוסיף עגבניות שרי חצויות טריות מעל כל מנת פסטה, זה גם יפה וגם מוסיף לטעם:)
היוש, בא לי להכין את הפסטה עם פטריות (ואולי גם בצל, אפשר אולי לרסק אותו או לחתוך לקוביות)
1. האם את ממליצה?
2. מה אופן ההכנה עם התוספות?
3. כמה פסטו לשים בערך?
4. אני רוצה להכין את זה כתוספת לפרגיות בפסטו.. מה אומרת, ילך טוב יחד?
תודה מראש על המענה ותודה על כל השאר!! מתכונים שפשוטו כמשמעו שינו לי ת\’חיים!🙏
אפשר לטגן במחבת בצל קטן קצוץ ופטריות חתוכות ואח”כ להוסיף את הפסטה וכמה כפות פסטו, לפי כמות הפסטה שאת מכינה.
כן אפשר להכין עם הפרגיות.
איך להכין את הפסטה? רגיל?
כן 🙂
אישית אני מעדיפה להכין פסטו לבד ובלי פרמזן או כל גבינה אחרת…
אם את רוצה את המתכון שלי אני מוכנה לשתף, זה מתכון שאפשר להקפיא ולהשתמש בכמה שרוצים או צריכים כל פעם.
לא לוקח המון זמן להכין…
היי לילך,
יש באתר מתכון לרוטב פסטו עם גבינת פרמזן.
אשמח אם תשתפי במתכון שלך שהוא ללא גבינה.
קניתי מהסופר קוביות פסטו קפואות זה יתאים למתכון או אולי צריך להוסיף עוד משהו בצל שום? תודה מראש
כן, יהיה כדאי להוסיף לזה כמה כפות שמן זית ו 2-3 שיני שום כתושות.
שלום לך אפרת!
אני מחפשת כבר זמן רב מתכון לרוטב פסטו הפשוט כמו שיש בחנויות למזון מהיר – ששמים נגיד בטוסטים וכו’.
הבעיה שחיפשתי באינטרנט ושם הכל עם גבינה ואני מעוניינת בפרווה וחוץ מזה קניתי חבילה אחת של בזיליקום ללא חרקים – גודל של חבילה רגילה ורציתי לדעת את הכמויות בהתאם לזה.
משהו שישמר לי במקרר למשך זמן.
אשמח אם תכתבי לי………….
היי אסתי,
יש מתכון לרוטב פסטו בלינק הזה- ממרחים ומטבלים. אם את רוצה אותו פרווה פשוט תוותרי על הפרמזן.
החבילה שקנית היא דקה או קצת עבה?
שלום,
האם ברוטב פסטו את מתכוונת לפסטו בצנצנות המוכנות?
והאם רק הרוטב עצמו מספיק לא צריך להוסיף שמן או משהו? תודה
כן, לפסטו בצנצנות המוכנות.
אין צורך, הפסטו כבר עם שמן ואמור להיות מתובל.
מתכונים קלים ומוצלחים כל הכבוד. תעדכני אותנו בעוד מתכונים קלים. תודה לך אפרת
בשמחה רבה מלי!