שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

סוג: חלבי

רכיבים

חבילת פסטה (500 ג’) מבושלת. לחצו כאן להכנת פסטה.

2 מיכלי שמנת מתוקה או שמנת לבישול (500 מ”ל)

3-4 שיני שום כתושות (אפשר להשתמש ב-2 קוביות שום קפוא)

400 גרם עגבניות חתוכות דק (מבקבוק או קופסת שימורים)

כף מלאה רסק עגבניות

50 גרם גבינת פרמזן מגורדת (כחצי כוס)

מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את השום כחצי דקה (יש להקפיד שלא ישרף).

-מוסיפים שמנת ומבשלים על אש בינונית עד שהיא מתחילה לבעבע. מוסיפים עגבניות מרוסקות וכף רסק ומערבבים היטב. מבשלים במשך כ-2 דקות.

-מוסיפים גבינת הפרמזן ומערבבים במשך 1-2 דקות עד להסמכת הרוטב.

-שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים.

ראו גם
פסטה ברוטב שמנת ופטריותפסטה ברוטב שמנת ופטריות
חטיף שומשום חטיף שומשום
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מרים (13:36 28.07.2024)

בס”ד
שלום תודה רבה על עוד מתכון מוצלח:)
הכנתי עם עגבניות חתוכות דק קנויות ושליש גבנ”צ מגורדת והרוטב לא היה כ”כ סמיך (כמו שיוצא במסעדות), ורציתי לשאול אם עם גבינת פרמז’ן הרוטב יוצא סמיך יותר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:25 1.08.2024)

כן:)

avatar
עדי (05:11 25.06.2024)

היי,
קודם כל, רוצה להחמיא לך על האתר, אני מכינה ממנו מלא וגם ממליצה, ורוב המתכונים עובדים נהדר ❤️

שאלה : אני לא גרה בארץ ולכן חלק מהמרכיבים קצת שונים באחוזי שומן ובטעם (ואני מנסה לאזן)..
כל פעם שאני מכינה מתכונים עם שמנת לבישול ו/או מוצרלה, משהו הופך לגרגירי ואני לא בטוחה למה.
האם אולי אני לא מחממת אותם מספיק? או שאני מחממת יותר מידיי? האם זה בגלל אחוז השומן (השמנת היא 10%)?
(הוספתי תמונה כדי להראות איך זה נראה)

פסטה ברוטב רוזה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:31 25.06.2024)

היי עדי,
את מחממת את השמנת עד לבעבוע ואז מוסיפה את העגבניות? או שאת מוסיפה את העגבניות לשמנת כשהיא עדיין קצת קרה?

avatar
עדי (15:05 25.06.2024)

האמת שבפעם האחרונה עשיתי את זה כשהיא קרה..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:57 26.06.2024)

לדעתי זה קשור לטמפ’ של השמנת בזמן שמוסיפים את העגבניות.
תנסי פעם הבאה לחמם את השמנת ואז להוסיף את העגבניות.

avatar
עדי (14:30 26.06.2024)

אוקי,אני אנסה, תודה 🙏

avatar
אביגיל (10:30 5.03.2024)

בוקר טוב אפרת,
ראיתי פעם פסטה מוקרמת ברוטב רוזה וערמונים.
באיזה שלב להוסיף ערמונים ואיך? טיגון או רגיל (ערמונים משקית)
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:59 5.03.2024)

ערמונים רכים משקית אפשר לטגן כדקה יחד עם השום ולהמשיך רגיל לפי המתכון.

avatar
שרון (15:20 20.01.2024)

היי,
להכנת כמות קטנה יותר אפשר לחלק את הכמויות של כל המצרכים ב-2?

תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:00 20.01.2024)

כן אפשר.

avatar
טל (19:28 16.11.2023)

אויי זה מעולללההה. ועוד עם רוטב עגבניות שרי מוכן.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:07 16.11.2023)

תודה טל:)

avatar
גילת (08:07 1.10.2023)

בוקר טוב ומועדים לשמחה,
אנחנו נוסעים לנופש, תהיה לי אפשרות לחמם אוכל ורציתי לדעת האם אני יכולה להכין את הרוטב בשלישי בבוקר, ולהשתמש בו גם בחמישי. כנל גם לגבי רוטב שמנת רגיל.
ובנוסף, האם הרטבים הללו טובים להקפאה.
תודה רבה,
גילת

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:12 1.10.2023)

בוקר אור,
אפשר להכין בשלישי ולחמם בחמישי, רק כדאי לאחסן בנפרד מהפסטה וכמובן לשמור בקירור (בנסיעה אפשר בצידנית עם קרח).
עדיף להמנע מהקפאה כי רטבים על בסיס שמנת עלולים להתפרק כשמפשירים אותם.
נסיעה נעימה:)

avatar
צפריר (21:39 5.09.2023)

הכנתי לפי המתכון יצא לי פצצה ! ממש טעים 🙂
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:42 6.09.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
דנה (13:42 2.08.2023)

מעולה!! תודה רבה ♥️

פסטה ברוטב רוזה
avatar
אירית (23:27 21.07.2023)

הי רציתי לשאול אם אפשר לגרד גבינה צהובה במקום פורמזן. ואם כן באיזה שלב לשים אותה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:41 22.07.2023)

היי
אפשר לגרד גבינה צהובה מעל צלחת ההגשה.

avatar
אורטל (09:59 24.05.2023)

היי אפרת,
שלשום הכנתי את המתכון ויצא ממש מעולה וטעים.
בעלי עף על זה:)
תודה רבה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:59 24.05.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
יעל (10:43 19.05.2023)

היי,
תודה על המתכונים המעולים שלך.
אם אני רוצה להכין יום לפני אז מה עדיף –
להכין רגיל ופשוט לחמם לפני ההגשה?
או להשאיר במקרר ללילה את הפסטה בנפרד והרוטב בנפרד ולמחרת לערבב הכל לפני ההגשה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:14 19.05.2023)

היי
האפשרות השנייה עדיפה(:

avatar
ענת (12:59 15.04.2023)

היי אפרת,
היום הכנתי פסטה ברוטב פטריות ושמנת לפי המתכון שלך ויצא מעולה 👌
תודה רבה על המתכון.
לגבי המתכון הזה: יש לי בעיה עם רטבי עגבניות בשימורים/בקבוקים כי תמיד אני מוצאת בהן קליפות מסולסלות של עגבניות וזה דוקר בפה ומוציא לי את כל ההנאה מהאוכל.
1. האם אפשרי לשים עגבניות טריות ללא הקליפה? במידה וכן, האם לטחון אותן?
2. אולי יש חברה מסוימת שאת ממליצה עליה שבה לא אמצא את החתיכות הדוקרות האלה?
תודה 🌷

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:29 16.04.2023)

היי ענת,
1. בטח. וכן כדאי לטחון אותן.
2. אם את רוצה שהמרקם יהיה ממש חלק אז “מחית עגבניות קלה של mutti”.

avatar
ענת (08:56 17.04.2023)

תודה רבה 🌷

avatar
תמי (19:55 9.03.2023)

אין על המתכונים שלך אלופה❤️❤️אני תמיד נכנסת אליך לאתר והכל מצליח הבנות עפו על הפסטה רוזה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:44 9.03.2023)

איזה כיף שאהבתם את המתכון(:
תודה על השיתוף😊

avatar
בועז (08:55 3.03.2023)

היי אפרת לכמות כפולה יש להכפיל את כל המרכיבים? 4 שמנת ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:35 3.03.2023)

היי,
כן, לקילו פסטה יש להכפיל כמויות פי 2.

avatar
תמר (20:24 30.01.2023)

הכנתי עם קרם קוקוס במקום שמנת, ובלי הפרמזן – יצא מצוין! תודה רבה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:48 31.01.2023)

שמחה שיצא מוצלח גם בגרסה טבעונית!
תודה שחזרת לשתף❤

avatar
צפורה (18:09 10.01.2023)

מושלם. מושלם. מוסיפה מעט סוכר לחיזוק הטעמים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:30 10.01.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף🌺

avatar
עדי (18:25 3.11.2022)

אני ממליצה לשים רק 250 מ”ל שמנת ולא 500…
ואגב, תוסיפו בצל מטוגן וכמון… מוסיף המון

פסטה ברוטב רוזה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:36 3.11.2022)

נראה טעים!
תודה על השיתוף❤

avatar
מור (10:44 30.09.2022)

שלום
האם אפשר להחליף את השמנת בקרם קוקוס? אם כן, באותה כמות?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:55 30.09.2022)

היי,
אפשר להשתמש ב250 מ”ל קרם קוקוס במקום השמנת.
במקרה כזה עדיף לשים את כל המצרכים מלבד קרם הקוקוס ולבשל עד שמתחיל לבעבע, ואז להוסיף את קרם הקוקוס לרוטב.

avatar
שרי (19:07 2.06.2022)

הי
המתכון נראה קל ומבטיח (כמו כל המתכונים, רציתי לשאול, יש לי בן שרגיש לחלבי ואני רוצה להכין פרווה בשבילו (וחלבי לנו…)
נראה לך שילך לבשל קודם את העגבניות ורסק העגבניות עם השום, להוריד קצת בשבילו ואז להוסיף את השמנת ליתר הרוטב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:17 2.06.2022)

היי,
אפשר לעשות כך, רצוי להוסיף במקרה כזה עוד קצת רסק ועגבניות כדי שהרוטב לא יצא חיוור/תפל מעט.

avatar
שרי (19:22 2.06.2022)

תודה!
וואו על המהירות!!!

avatar
אני (18:28 12.05.2022)

האם את יודעת איזה פרסומות את מפרסמת? יש כאם פרסומות מסיתות לא ראויות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:46 12.05.2022)

היי,
מה הכוונה פרסומות מסיתות?
אין לי שליטה על כמות וסוג הפרסומות. בנוסף הן משתנות מאדם לאדם בהתאם לנתוני הגלישה של כל אחד.
הפרסומות הכרחיות על מנת שאתם הגולשים תוכלו ליהנות מאתר חינמי לחלוטין.
אם נתקלת בפרסומת בעלת תוכן פוגעני/בלתי הולם אתה מוזמן לכתוב לי ואטפל בעניין.

avatar
בתיה דיסקינד (21:23 26.03.2022)

פה את כותבת לשים גם עגבניות וברוטב רוזה באתר שלך את כותבת בלי מה עדיף

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:48 26.03.2022)

אם אוהבים טעם דומיננטי קצת יותר של עגבניות כדאי להכין את המתכון הנוכחי.

avatar
שירה (11:58 14.09.2022)

את יכולה לשלוח את המתכון השני שהיא דיברה עליו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:13 14.09.2022)

היי,
הנה המתכון לרוטב רוזה.

avatar
אנונימי (11:53 27.06.2021)

אפשר להחליף את גיבנת הפרמזן בגבינה צהובה מגוררת?
ולהוסיף פטריות בשלב של העגבניות ילך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:05 27.06.2021)

אפשר ואפשר🙂

avatar
הדס (23:00 9.06.2021)

האתר פשוט אלוףףףףף!!!
רציתי לשאול אם בצל יוסיף לטעם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:34 10.06.2021)

היי הדס,
שמחה שאת נהנית מהאתר!
אם אוהבים בצל -אפשר להוסיף, מוסיף לטעם😊

avatar
י (16:27 26.05.2021)

אני מבשלת בחמישי
מגישה בשבת.

איך
ל לשמור? שלא יתייבש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:49 26.05.2021)

מומלץ להכין את הפסטה כמה שיותר סמוך לזמן ההגשה. אם אין אפשרות- לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
אפשרות נוספת- לבשל רק את הפסטה ללא רוטב ואת הרוטב להכין ממש לפני שבת.

avatar
עדי (14:16 7.04.2021)

אין לי שמנת לבישול…
שמנת להקצפה זה גם טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:37 7.04.2021)

היי עדי,
כן, שמנת מתוקה/להקצפה זה מצוין (יצא אפילו יותר טעים).😊

avatar
מיכל (19:51 1.02.2021)

יצא מעולה!!!!
תודה רבה!!!!
כמו כל המתכונים….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:33 2.02.2021)

איזה כיף לשמוע!! תודה רבה❤️

avatar
אני (23:34 14.01.2021)

יצא מדהיםםם!! אני לא בישלתי אף פעם ויצא מושלם, כולם לקחו מנה שנייה והחמיאו לכל אורך הארוחה 🙂 הוספתי בערך 3 כפיות מלח וקצת פלפל לרוטב ויצא טעיםםםם!! בכללי כל המתכונים פה פשוט וואו!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:44 15.01.2021)

שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אני (11:26 14.12.2020)

חיפשתי מתכון קל ומהיר ואכן מצאתי את המצכון הזה שלא רק שמהיר אלא יצא סופר טעים .הרבה מחמאות קבלתי עליו.גרדתי 2 עגבניות ושמתי קופסא אחת של שמנת לבישול. הוספתי גם נגיעה של אגוז מוסקט. חזרתי כדי להגיד תודה על המתכון המעולההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:56 14.12.2020)

תודה רבה שחזרת לעדכן ולשתף 🙂
שמחה שיצא מוצלח
ערב נעים ❤️

avatar
תהילה (15:57 12.10.2020)

שלום אפרת, רציתי לשאול האם אפשר להמיר את העגבניות המרוסקות ברסק עגבניות, ואם כן כמה כפות רסק? תודה רבה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:21 12.10.2020)

היי תהילה,
מצרפת מתכון לרוטב עם רסק – רוטב רוזה.

avatar
אביב (08:54 7.10.2020)

שלום אפרת סיאצ’י !!!!

1.) אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה עם 200 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים ???

2.)אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה עם כף מלאה של רסק עגבניות ????

3.) אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה עם 250 מ”ל של שמנת לבישול או שמנת מתוקה ???

4.) אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה עם 2 שיני שום כתושות ???

5.)אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה עם 250 גרם או 200 גרם של עגבניות טריות מרוסקות לא מקופסת שימורים ????

6.)בכמה מרכיבים ובאיזה מרכיבים הכי מומלץ להשתמש כדי להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה ????

7.)בכמה מרכיבים ובאיזה מרכיבים הכי מומלץ להשתמש כדי להכין רוטב רוזה ל-200 גרם של פסטה ????

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:27 8.10.2020)

היי, אני פשוט ארשום לך כמויות ל250 גרם פסטה:
מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול (250 מ”ל)
2 שיני שום כתושות
200 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
חצי כף רסק עגבניות
25 גרם גבינת פרמזן מגורדת (כרבע כוס)
מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור

avatar
אביב (10:53 8.10.2020)

שלום אפרת סיאצ’י !!!!!
1.)אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם פסטה עם 200 גרם עגבניות טריות מרוסקות או מגורדות בפומפיה גסה במקום 200 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים ???????

2.) יותר טעים להכין רוטב רוזה ל-250 גרם פסטה עם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים או עגבניות טריות מרוסקות או מגורדות בפומפיה גסה ?????

3.) עם כמה גרם של עגבניות טריות מרוסקות או מגורדות בפומפיה גסה אפשר להכין רוטב רוזה טעים ל-250 גרם פסטה ????

4.) למה אי אפשר לסמן ב-וי שאלה במקום חוות דעת/טיפ באתר אינטרנט www.10dakot.co.il ????? יכול להיות שאני לא יודע איך לסמן ב-וי שאלה במקום חוות דעת/טיפ ????

5.) למה אי אפשר לסמן ב-וי שלחו לי עדכון למייל כשהודעה חדשה מתקבלת. באתר אינטרנט www.10dakot.co.il ????? יכול להיות שאני לא יודע איך לסמן ב-וי שלחו לי עדכון למייל כשהודעה חדשה מתקבלת. ????

פסטה ברוטב רוזה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:28 9.10.2020)

1. אפשר עם עגבניות טריות מרוסקות אבל יש לבשל את העגבניות קודם במחבת כ-5 דקות ואז להוסיף לשמנת.
2. עדיף מקופסת שימורים.
3. עם 200 גרם.
4-5. אם סימנת בתגובה הראשונה זה ימשיך גם ביתר התגובות שבאותו שרשור.

avatar
תהילה (18:30 30.07.2020)

היי(:
אפשר להכין את המתכון עם חבילה אחת של שמנת מתוקה וחבילה אחת של שמנת לבישול?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:06 30.07.2020)

כן.

avatar
מירב (11:49 27.07.2020)

האם אפשר להמיר את 400 גרם העגבניות המרוסקות לעגבניות טריות ואם כן כמה עגבניות כאלו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 27.07.2020)

אפשר לשים 6 עגבניות טריות מרוסקות או מגורדות בפומפיה גסה. יש לבשל את העגבניות קודם במחבת במשך 5-7 דקות ואח”כ להוסיף שום ולהמשיך במתכון כרגיל.

avatar
נטלי (23:05 26.07.2020)

היי, באיזה שלב כדאי להוסיף פטריות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:10 26.07.2020)

את הפטריות כדאי לטגן בהתחלה עם 1-2 כפות שמן, במשך כ-5 דקות ואז להוסיף שום ולהכין רגיל לפי המתכון.

avatar
מאי (21:19 4.07.2020)

האם אפשר להשתמש באותו מתכון של רוטב רוזה עם רביולי גבינות במקום פסטה?
שואלת מבחינת הכמויות, אם צריך לשנות משהו…
תודה רבה – חוזרת ואומרת אתר מושלם!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:58 4.07.2020)

כן אפשר. אין שינוי בכמויות.

avatar
מוריה (18:54 29.06.2020)

היי אפרת,
ראשית רציתי להודות לך על האתר המדהים הזה!
ורציתי לשאול עם יש אפשרות במקום שמנת להכין רוטב עם חלב איכשהו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 29.06.2020)

היי מוריה,
אני לא בטוחה. לדעתי זה ייצא דליל מידי.

avatar
נטלי (12:47 20.04.2020)

היי אפרת יש לי רק שמנת אחת לבישול
מה אפשר לעשות?
אוצה להכין את כל הכמות
יש לי שמנת חמוצה/חלב עמיד/קורנפלור…
תודה יום שמח ⁦🙏🏼⁩⁦❣️⁩

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:03 20.04.2020)

אני חושבת שאפשר לשלב שמנת חמוצה.
המשך יום נפלא 🌺

avatar
itzik30 (11:14 24.03.2020)

תודה על המתכון, האם אפשר גבינה צהובה מגורדת במקום הפרמזן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:45 24.03.2020)

אפשר לשים כשליש כוס גבינה צהובה מגורדת.

avatar
itzik30 (12:12 24.03.2020)

תודה

avatar
אורטל (12:51 9.03.2020)

היי אפרת.
ראשית מתכונים מעולים!!
לגבי הפסטה- עשיתי חבילה שלמה אבל יש לי רק שמנת לבישול אחד. מה ניתן לשים במקום?

תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:41 9.03.2020)

יש לך שמנת חמוצה?
אם לא, שימי יותר מחצי כוס עגבניות מרוסקות ותוסיפי קצת מים.

avatar
Atzmona (11:12 5.02.2020)

בוקר טוב, האם אפשר להקפיא את הרוטב, לא יפגום בטעם כשיופשר?
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:40 5.02.2020)

אני חושבת שאפשר.

avatar
נועה (16:00 10.01.2020)

היי אפרת,
האם ניתן להשתמש בגבינה אחרת במקום הפרמזן? או לוותר עליה?
תודה ושבת שלום:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 10.01.2020)

אפשר לשים כשליש כוס גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת או לוותר.
שבת שלום 🙂

avatar
נועה (16:15 10.01.2020)

אלופה!! תודה על המענה המהיר😊

avatar
רוני מיכאלי (15:57 20.11.2019)

יצא טעים מאוד אך נוזלי

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:13 20.11.2019)

הרוטב לא הסמיך? אולי היה כדאי לבשל אותו עוד קצת.

avatar
חן (22:05 5.10.2019)

המתכון קל והתוצאה מדהימה כולם ממש נהנו!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:55 6.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
אלין (12:30 29.09.2019)

היי אפשר להחליף את השמנת בחלב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:28 29.09.2019)

לא כי החלב דליל מידי.

avatar
לילך (20:06 27.03.2019)

הכנתי את המתכון עם שמנת לבישול, פחות מורגש הטעם ברוטב ופחות מומלץ.כנראה ששמנת מתוקה יותר מתאימה אך עם זאת מלא ברכיבים לא בריאים.
גם פטריות משתלבות יפה במתכון.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 27.03.2019)

תודה לילך 🙂

avatar
יערה (18:25 17.02.2019)

האם אפשר להכין את המתכון עם ריצ’? קצפת צמחית??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:00 17.02.2019)

היי יערה,
זה עניין של טעם. לדעתי עם שמנת חלבית זה הרבה יותר מוצלח.
בכל מקרה כדאי להשתמש בשמנת צמחית לבישול במקום בקצפת צמחית.

avatar
שמרית (13:19 11.01.2019)

היי
הרוטב יצא לי מתוק. זה בסדר? איך אפשר לעדן את המתיקות?(לא חסר מלח)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:24 11.01.2019)

כן, זה בגלל השמנת. אם המתיקות מפריעה לך אפשר להוסיף כרבע כוס חלב ולבשל עד שהרוטב מסמיך מעט. אפשר להוסיף לו עוד קצת פרמזן.

avatar
עדי (23:31 5.01.2019)

היי, אשמח לדעת כמה מלח לשים? וגם אם אני רוצה חבילת פסטה שלמה להכפיל כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:16 6.01.2019)

היי עדי,
בסביבות רבע כפית מלח. בכל מקרה כדאי לטעום.
הכמות היא לחבילת פסטה שלמה. אם אוהבים הרבה רוטב אפשר להכפיל את כמויות הרוטב.
שבוע נפלא 🌷

avatar
גילת (22:03 11.10.2018)

הי אפרת,
הכנתי והילדים טרפו!
אפשר להכין ערב קודם את הרוטב?
תודה,
גילת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:34 11.10.2018)

שמחה שהם אהבו 🙂
אפשר אבל יותר טעים כשהרוטב טרי.

avatar
הדסה (19:17 19.03.2018)

שלום לך😃 אני רוצה להחליף את רסק העגבניות בעגבניות רכות, האם את חושבת שיתאים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 19.03.2018)

היי הדסה,
אם את מתכוונת לבשל את העגבניות אז נראה לי שאפשר.

avatar
יוסי (19:37 30.11.2017)

שלום תודה רבה על המתכון
אני רוצה לישות אותו בכמות מאד קטנה יחסית תוכלי להגיד לי את הכמויות תודה רבה
לקוחה מרוצה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 30.11.2017)

היי יוסי,
אפשר להכין חצי כמות עם 200-250 גרם פסטה.
חצי מיכל שמנת מתוקה
1 שן שום כתושה
כף מלאה רסק עגבניות
3-4 כפות מים
70 גרם גבינת פרמזן מגורדת
מלח, פלפל

avatar
זוהר (17:50 24.04.2018)

ככ טעים !!! תודה רבה . הכנתי בלי פרמז’ן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:51 24.04.2018)

תודה זוהר, שמחה שאהבת 🙂

avatar
דנה (16:07 12.07.2017)

היי רציתי לדעת כמה זה 150 גרם, מכיוון שאין לי דרך לבדוק, הייתי רוצה לדעת אם זה כוס, חצי כוס? וכאלה, אשמח אם תעני לי מהר, תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:46 12.07.2017)

היי דנה,
שימי בערך כוס.

avatar
אודליה (21:45 22.06.2017)

היי אפרת! הכנתי היום לארוחת ערב פסטה עם פטריות ברוטב רוזה ויצא מושלם!! הבת שלי בת ה5 לא הפסיקה להגיד “יאמיק! המממ טעייייים עד שהלכה לישון! וגם בשעלתה למיטה ביקשה שאכין עוד פעם מחר 🙂 תודה רבה ושבת שלום!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:50 22.06.2017)

איזה כיף שהיא אהבה, שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אודליה ושבת שלום!

avatar
נטליה (12:28 29.05.2017)

תודה רבה
חג שבועות שמח

avatar
נטליה (09:42 29.05.2017)

שלום
יש לי גבינה מסוג גרנה פדנו 29 % שומן,האם זה יהיה בסדר?פשוט אני לא מצאתי פרמזן בכשרות מהדורת.ובנוסף האם ניתן במתכון הזה לשלב בזיליקום טרי? אם כן אז באיזה שלו?
בברכת יום טוב ותודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:02 29.05.2017)

היי נטליה,
לגבי גרנה פדנו, נראה לי שכן.
אפשר להוסיף לרוטב כמה עלי בזיליקום שלמים טריים 1-2 דקות לפני סיום הבישול.
חג שמח 🙂

avatar
מירי (10:21 7.11.2016)

אין על האתר המדהים הזה!!!

רציתי לשאול במקום גבינת פרמזן אפשר גבינה צהובה מגורדת?

אלפי תודות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:52 7.11.2016)

תודה מירי 🙂 וכן, אפשר.

avatar
שרה (18:02 3.11.2016)

האם אפשר להחליף את הפרמזן לגבנ”צ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:19 3.11.2016)

כן שרה, אפשר.

avatar
מור (19:29 10.06.2016)

אם יש לי שמנת להקצפה זה בסדר? זאת הכוונה לשמנת מתוקה? תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:56 10.06.2016)

כן מור, זה בסדר.

avatar
מעיין (18:03 9.06.2016)

היי
רשמת במתכון שמנת מתוקה , ובתגובות מישהי רשמה שמנת לבישול.. רק רוצה לוודא שאכן התכוונת לשמנת מתוקה ולא לבישול

avatar
שרון (21:27 1.01.2016)

הכנתי לי ולבעלי כארוחה רומנטית ויצא מדהים! מנת פסטה ממש ברמה של מסעדה טובה. תודה רבה על עוד מתכון פשוט ומנצח! שתהיה שבת שקטה וחמה לכולנו!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:59 1.01.2016)

תודה שרון! שבת שקטה ורגועה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:08 9.06.2016)

היי מעיין,
אפשר להכין עם שתי השמנות (גם מתוקה וגם לבישול) אבל עם שמנת מתוקה זה יוצא יותר טעים.
חג שמח 🙂

avatar
שרון (20:33 1.01.2016)

צריכה תשובה דחוף!!!מחבת 22 ס”מ מתאימה?יש לי גם 32 ס”מ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:37 1.01.2016)

כן, מחבת 22 אמורה להספיק לרוטב. אם את מתכוונת להוסיף למחבת את הפסטה תשתמשי במחבת הגדולה.

avatar
שרון (19:06 29.12.2015)

תודה רבה אין כמוך!מבטיחה לעדכן איך יצא

avatar
שרון (17:40 29.12.2015)

יש לי רק 100 גר’ פרמז’ן זה יספיק ל2/3 חבילת פסטה יבשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:06 29.12.2015)

כן שרון, זה מספיק.

avatar
שרון (20:23 28.12.2015)

הי אפרת מכינה לשניים אפשר להכין עם 2/3 חבילת פסטה שיספיק?שמנת לבישול 9% מתאימה?המים רותחים וכמה מלח ופלפל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:34 28.12.2015)

היי שרון,
את יכולה להכין עם 2/3 חבילה.
לגבי השמנת- אם רשום עליה שהיא שמנת לבישול אז כן.
מים רגילים (מהברז).
לדעתי רבע כפית מלח אמורה להספיק אבל תטעמי. פלפל שחור- קמצוץ.

avatar
שרה (11:56 23.11.2015)

רוטב פשוט חלומי!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:58 23.11.2015)

תודה שרה, שמחה שאהבת!

avatar
שרון (16:47 4.08.2015)

תוכלי בבקשה להמליץ על מתכון של פסטה לארוחה חגיגית שאפשר להכין בבוקר ובערב לחמם במיקרו?תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:23 4.08.2015)

היי שרון,
אם חלבי אז את יכולה להכין את המתכונים האלה אבל את הרוטב בנפרד (תבשלי את הפסטה ותערבבי עם שמן זית ובנפרד תכיני את הרוטב):
פסטה ברוטב שמנת פטריות
פסטה עם עגבניות שרי וזיתים
את יכולה להכין גם פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות ואז תכיני מראש את הפסטה עם הרוטב פטריות ותשימי בתבנית ולפני החימום תפזרי גבינה צהובה ותחממי בתנור או במיקרוגל עד שהגבינה נמסה.
אם בשרי- אז אפשר להכין את הבולונז או הפסטה עם העוף והשעועית הירוקה.
שמתי לינקים למתכונים (פשוט תלחצי על שם המתכון כדי לעבור לדף המתכון).

avatar
לימור (18:13 26.06.2015)

הי, האם פשר בלי פרמזן או לחילופין פתיתי גבינת עמק??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:06 27.06.2015)

הי לימור,
הפרמזן מאוד מוסיף כאן אבל אם אין לך את יכולה להוסיף במקום מעט פתיתי עמק.

avatar
איריס טל (16:02 13.03.2015)

ניסיתי מעל עשרה מתכונים, וכולם יצאו מעולה. קלים,מהירים, מוצרים שיש בבית, פשוט תענוג. המלצתי בחום לחברות, ומומלץ מאד מאד למי שרוצה אוכל טעים, בריא אבל עובד ווזמן הוא מצרך יקר וחסר. כל יום מברכת מחדש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:05 13.03.2015)

היי איריס,
שמחתי לקרוא את תגובתך 🙂
תודה רבה ושבת שלום!

avatar
הדר (11:11 17.02.2014)

יצא מעולה,תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:15 17.02.2014)

תודה הדר 🙂 יום נפלא!

avatar
אנה (18:54 27.11.2013)

את תותחית!!!! מתכון מצויין וקל!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:35 27.11.2013)

אנה תודה, כייף לשמוע:)

לקריאת כל התגובות