זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
מס’ מנות: 4-5 מנות
סוג: חלבי
רכיבים
חבילת פסטה (500 ג’) מבושלת. לחצו כאן להכנת פסטה.
2 מיכלי שמנת מתוקה או שמנת לבישול (500 מ”ל)
3-4 שיני שום כתושות (אפשר להשתמש ב-2 קוביות שום קפוא)
400 גרם עגבניות חתוכות דק (מבקבוק או קופסת שימורים)
כף מלאה רסק עגבניות
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת (כחצי כוס)
מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את השום כחצי דקה (יש להקפיד שלא ישרף).
-מוסיפים שמנת ומבשלים על אש בינונית עד שהיא מתחילה לבעבע. מוסיפים עגבניות מרוסקות וכף רסק ומערבבים היטב. מבשלים במשך כ-2 דקות.
-מוסיפים גבינת הפרמזן ומערבבים במשך 1-2 דקות עד להסמכת הרוטב.
-שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים.
בס”ד
שלום תודה רבה על עוד מתכון מוצלח:)
הכנתי עם עגבניות חתוכות דק קנויות ושליש גבנ”צ מגורדת והרוטב לא היה כ”כ סמיך (כמו שיוצא במסעדות), ורציתי לשאול אם עם גבינת פרמז’ן הרוטב יוצא סמיך יותר?
כן:)
היי,
קודם כל, רוצה להחמיא לך על האתר, אני מכינה ממנו מלא וגם ממליצה, ורוב המתכונים עובדים נהדר ❤️
שאלה : אני לא גרה בארץ ולכן חלק מהמרכיבים קצת שונים באחוזי שומן ובטעם (ואני מנסה לאזן)..
כל פעם שאני מכינה מתכונים עם שמנת לבישול ו/או מוצרלה, משהו הופך לגרגירי ואני לא בטוחה למה.
האם אולי אני לא מחממת אותם מספיק? או שאני מחממת יותר מידיי? האם זה בגלל אחוז השומן (השמנת היא 10%)?
(הוספתי תמונה כדי להראות איך זה נראה)
היי עדי,
את מחממת את השמנת עד לבעבוע ואז מוסיפה את העגבניות? או שאת מוסיפה את העגבניות לשמנת כשהיא עדיין קצת קרה?
האמת שבפעם האחרונה עשיתי את זה כשהיא קרה..
לדעתי זה קשור לטמפ’ של השמנת בזמן שמוסיפים את העגבניות.
תנסי פעם הבאה לחמם את השמנת ואז להוסיף את העגבניות.
אוקי,אני אנסה, תודה 🙏
בוקר טוב אפרת,
ראיתי פעם פסטה מוקרמת ברוטב רוזה וערמונים.
באיזה שלב להוסיף ערמונים ואיך? טיגון או רגיל (ערמונים משקית)
תודה רבה
ערמונים רכים משקית אפשר לטגן כדקה יחד עם השום ולהמשיך רגיל לפי המתכון.
היי,
להכנת כמות קטנה יותר אפשר לחלק את הכמויות של כל המצרכים ב-2?
תודה רבה
כן אפשר.
אויי זה מעולללההה. ועוד עם רוטב עגבניות שרי מוכן.
תודה טל:)
בוקר טוב ומועדים לשמחה,
אנחנו נוסעים לנופש, תהיה לי אפשרות לחמם אוכל ורציתי לדעת האם אני יכולה להכין את הרוטב בשלישי בבוקר, ולהשתמש בו גם בחמישי. כנל גם לגבי רוטב שמנת רגיל.
ובנוסף, האם הרטבים הללו טובים להקפאה.
תודה רבה,
גילת
בוקר אור,
אפשר להכין בשלישי ולחמם בחמישי, רק כדאי לאחסן בנפרד מהפסטה וכמובן לשמור בקירור (בנסיעה אפשר בצידנית עם קרח).
עדיף להמנע מהקפאה כי רטבים על בסיס שמנת עלולים להתפרק כשמפשירים אותם.
נסיעה נעימה:)
הכנתי לפי המתכון יצא לי פצצה ! ממש טעים 🙂
תודה רבה
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
מעולה!! תודה רבה ♥️
הי רציתי לשאול אם אפשר לגרד גבינה צהובה במקום פורמזן. ואם כן באיזה שלב לשים אותה?
היי
אפשר לגרד גבינה צהובה מעל צלחת ההגשה.
היי אפרת,
שלשום הכנתי את המתכון ויצא ממש מעולה וטעים.
בעלי עף על זה:)
תודה רבה .
איזה כיף שאהבתם את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
היי,
תודה על המתכונים המעולים שלך.
אם אני רוצה להכין יום לפני אז מה עדיף –
להכין רגיל ופשוט לחמם לפני ההגשה?
או להשאיר במקרר ללילה את הפסטה בנפרד והרוטב בנפרד ולמחרת לערבב הכל לפני ההגשה?
תודה
היי
האפשרות השנייה עדיפה(:
היי אפרת,
היום הכנתי פסטה ברוטב פטריות ושמנת לפי המתכון שלך ויצא מעולה 👌
תודה רבה על המתכון.
לגבי המתכון הזה: יש לי בעיה עם רטבי עגבניות בשימורים/בקבוקים כי תמיד אני מוצאת בהן קליפות מסולסלות של עגבניות וזה דוקר בפה ומוציא לי את כל ההנאה מהאוכל.
1. האם אפשרי לשים עגבניות טריות ללא הקליפה? במידה וכן, האם לטחון אותן?
2. אולי יש חברה מסוימת שאת ממליצה עליה שבה לא אמצא את החתיכות הדוקרות האלה?
תודה 🌷
היי ענת,
1. בטח. וכן כדאי לטחון אותן.
2. אם את רוצה שהמרקם יהיה ממש חלק אז “מחית עגבניות קלה של mutti”.
תודה רבה 🌷
אין על המתכונים שלך אלופה❤️❤️אני תמיד נכנסת אליך לאתר והכל מצליח הבנות עפו על הפסטה רוזה
איזה כיף שאהבתם את המתכון(:
תודה על השיתוף😊
היי אפרת לכמות כפולה יש להכפיל את כל המרכיבים? 4 שמנת ?
היי,
כן, לקילו פסטה יש להכפיל כמויות פי 2.
הכנתי עם קרם קוקוס במקום שמנת, ובלי הפרמזן – יצא מצוין! תודה רבה 🙂
שמחה שיצא מוצלח גם בגרסה טבעונית!
תודה שחזרת לשתף❤
מושלם. מושלם. מוסיפה מעט סוכר לחיזוק הטעמים.
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף🌺
אני ממליצה לשים רק 250 מ”ל שמנת ולא 500…
ואגב, תוסיפו בצל מטוגן וכמון… מוסיף המון
נראה טעים!
תודה על השיתוף❤
שלום
האם אפשר להחליף את השמנת בקרם קוקוס? אם כן, באותה כמות?
תודה רבה!
היי,
אפשר להשתמש ב250 מ”ל קרם קוקוס במקום השמנת.
במקרה כזה עדיף לשים את כל המצרכים מלבד קרם הקוקוס ולבשל עד שמתחיל לבעבע, ואז להוסיף את קרם הקוקוס לרוטב.
הי
המתכון נראה קל ומבטיח (כמו כל המתכונים, רציתי לשאול, יש לי בן שרגיש לחלבי ואני רוצה להכין פרווה בשבילו (וחלבי לנו…)
נראה לך שילך לבשל קודם את העגבניות ורסק העגבניות עם השום, להוריד קצת בשבילו ואז להוסיף את השמנת ליתר הרוטב?
היי,
אפשר לעשות כך, רצוי להוסיף במקרה כזה עוד קצת רסק ועגבניות כדי שהרוטב לא יצא חיוור/תפל מעט.
תודה!
וואו על המהירות!!!
האם את יודעת איזה פרסומות את מפרסמת? יש כאם פרסומות מסיתות לא ראויות
היי,
מה הכוונה פרסומות מסיתות?
אין לי שליטה על כמות וסוג הפרסומות. בנוסף הן משתנות מאדם לאדם בהתאם לנתוני הגלישה של כל אחד.
הפרסומות הכרחיות על מנת שאתם הגולשים תוכלו ליהנות מאתר חינמי לחלוטין.
אם נתקלת בפרסומת בעלת תוכן פוגעני/בלתי הולם אתה מוזמן לכתוב לי ואטפל בעניין.
פה את כותבת לשים גם עגבניות וברוטב רוזה באתר שלך את כותבת בלי מה עדיף
אם אוהבים טעם דומיננטי קצת יותר של עגבניות כדאי להכין את המתכון הנוכחי.
את יכולה לשלוח את המתכון השני שהיא דיברה עליו?
היי,
הנה המתכון לרוטב רוזה.
אפשר להחליף את גיבנת הפרמזן בגבינה צהובה מגוררת?
ולהוסיף פטריות בשלב של העגבניות ילך?
אפשר ואפשר🙂
האתר פשוט אלוףףףףף!!!
רציתי לשאול אם בצל יוסיף לטעם?
היי הדס,
שמחה שאת נהנית מהאתר!
אם אוהבים בצל -אפשר להוסיף, מוסיף לטעם😊
אני מבשלת בחמישי
מגישה בשבת.
איך
ל לשמור? שלא יתייבש
מומלץ להכין את הפסטה כמה שיותר סמוך לזמן ההגשה. אם אין אפשרות- לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
אפשרות נוספת- לבשל רק את הפסטה ללא רוטב ואת הרוטב להכין ממש לפני שבת.
אין לי שמנת לבישול…
שמנת להקצפה זה גם טוב?
היי עדי,
כן, שמנת מתוקה/להקצפה זה מצוין (יצא אפילו יותר טעים).😊
יצא מעולה!!!!
תודה רבה!!!!
כמו כל המתכונים….
איזה כיף לשמוע!! תודה רבה❤️
יצא מדהיםםם!! אני לא בישלתי אף פעם ויצא מושלם, כולם לקחו מנה שנייה והחמיאו לכל אורך הארוחה 🙂 הוספתי בערך 3 כפיות מלח וקצת פלפל לרוטב ויצא טעיםםםם!! בכללי כל המתכונים פה פשוט וואו!!
שמחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
חיפשתי מתכון קל ומהיר ואכן מצאתי את המצכון הזה שלא רק שמהיר אלא יצא סופר טעים .הרבה מחמאות קבלתי עליו.גרדתי 2 עגבניות ושמתי קופסא אחת של שמנת לבישול. הוספתי גם נגיעה של אגוז מוסקט. חזרתי כדי להגיד תודה על המתכון המעולההה
תודה רבה שחזרת לעדכן ולשתף 🙂
שמחה שיצא מוצלח
ערב נעים ❤️
שלום אפרת, רציתי לשאול האם אפשר להמיר את העגבניות המרוסקות ברסק עגבניות, ואם כן כמה כפות רסק? תודה רבה!!
היי תהילה,
מצרפת מתכון לרוטב עם רסק – רוטב רוזה.
שלום אפרת סיאצ’י !!!!
1.) אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה עם 200 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים ???
2.)אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה עם כף מלאה של רסק עגבניות ????
3.) אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה עם 250 מ”ל של שמנת לבישול או שמנת מתוקה ???
4.) אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה עם 2 שיני שום כתושות ???
5.)אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה עם 250 גרם או 200 גרם של עגבניות טריות מרוסקות לא מקופסת שימורים ????
6.)בכמה מרכיבים ובאיזה מרכיבים הכי מומלץ להשתמש כדי להכין רוטב רוזה ל-250 גרם של פסטה ????
7.)בכמה מרכיבים ובאיזה מרכיבים הכי מומלץ להשתמש כדי להכין רוטב רוזה ל-200 גרם של פסטה ????
היי, אני פשוט ארשום לך כמויות ל250 גרם פסטה:
מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול (250 מ”ל)
2 שיני שום כתושות
200 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
חצי כף רסק עגבניות
25 גרם גבינת פרמזן מגורדת (כרבע כוס)
מלח לפי הטעם, קמצוץ פלפל שחור
שלום אפרת סיאצ’י !!!!!
1.)אפשר להכין רוטב רוזה ל-250 גרם פסטה עם 200 גרם עגבניות טריות מרוסקות או מגורדות בפומפיה גסה במקום 200 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים ???????
2.) יותר טעים להכין רוטב רוזה ל-250 גרם פסטה עם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים או עגבניות טריות מרוסקות או מגורדות בפומפיה גסה ?????
3.) עם כמה גרם של עגבניות טריות מרוסקות או מגורדות בפומפיה גסה אפשר להכין רוטב רוזה טעים ל-250 גרם פסטה ????
4.) למה אי אפשר לסמן ב-וי שאלה במקום חוות דעת/טיפ באתר אינטרנט www.10dakot.co.il ????? יכול להיות שאני לא יודע איך לסמן ב-וי שאלה במקום חוות דעת/טיפ ????
5.) למה אי אפשר לסמן ב-וי שלחו לי עדכון למייל כשהודעה חדשה מתקבלת. באתר אינטרנט www.10dakot.co.il ????? יכול להיות שאני לא יודע איך לסמן ב-וי שלחו לי עדכון למייל כשהודעה חדשה מתקבלת. ????
1. אפשר עם עגבניות טריות מרוסקות אבל יש לבשל את העגבניות קודם במחבת כ-5 דקות ואז להוסיף לשמנת.
2. עדיף מקופסת שימורים.
3. עם 200 גרם.
4-5. אם סימנת בתגובה הראשונה זה ימשיך גם ביתר התגובות שבאותו שרשור.
היי(:
אפשר להכין את המתכון עם חבילה אחת של שמנת מתוקה וחבילה אחת של שמנת לבישול?
כן.
האם אפשר להמיר את 400 גרם העגבניות המרוסקות לעגבניות טריות ואם כן כמה עגבניות כאלו?
אפשר לשים 6 עגבניות טריות מרוסקות או מגורדות בפומפיה גסה. יש לבשל את העגבניות קודם במחבת במשך 5-7 דקות ואח”כ להוסיף שום ולהמשיך במתכון כרגיל.
היי, באיזה שלב כדאי להוסיף פטריות?
את הפטריות כדאי לטגן בהתחלה עם 1-2 כפות שמן, במשך כ-5 דקות ואז להוסיף שום ולהכין רגיל לפי המתכון.
האם אפשר להשתמש באותו מתכון של רוטב רוזה עם רביולי גבינות במקום פסטה?
שואלת מבחינת הכמויות, אם צריך לשנות משהו…
תודה רבה – חוזרת ואומרת אתר מושלם!!
כן אפשר. אין שינוי בכמויות.
היי אפרת,
ראשית רציתי להודות לך על האתר המדהים הזה!
ורציתי לשאול עם יש אפשרות במקום שמנת להכין רוטב עם חלב איכשהו?
היי מוריה,
אני לא בטוחה. לדעתי זה ייצא דליל מידי.
היי אפרת יש לי רק שמנת אחת לבישול
מה אפשר לעשות?
אוצה להכין את כל הכמות
יש לי שמנת חמוצה/חלב עמיד/קורנפלור…
תודה יום שמח 🙏🏼❣️
אני חושבת שאפשר לשלב שמנת חמוצה.
המשך יום נפלא 🌺
תודה על המתכון, האם אפשר גבינה צהובה מגורדת במקום הפרמזן?
אפשר לשים כשליש כוס גבינה צהובה מגורדת.
תודה
היי אפרת.
ראשית מתכונים מעולים!!
לגבי הפסטה- עשיתי חבילה שלמה אבל יש לי רק שמנת לבישול אחד. מה ניתן לשים במקום?
תודה
יש לך שמנת חמוצה?
אם לא, שימי יותר מחצי כוס עגבניות מרוסקות ותוסיפי קצת מים.
בוקר טוב, האם אפשר להקפיא את הרוטב, לא יפגום בטעם כשיופשר?
תודה.
אני חושבת שאפשר.
היי אפרת,
האם ניתן להשתמש בגבינה אחרת במקום הפרמזן? או לוותר עליה?
תודה ושבת שלום:)
אפשר לשים כשליש כוס גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת או לוותר.
שבת שלום 🙂
אלופה!! תודה על המענה המהיר😊
יצא טעים מאוד אך נוזלי
הרוטב לא הסמיך? אולי היה כדאי לבשל אותו עוד קצת.
המתכון קל והתוצאה מדהימה כולם ממש נהנו!!!
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי אפשר להחליף את השמנת בחלב?
לא כי החלב דליל מידי.
הכנתי את המתכון עם שמנת לבישול, פחות מורגש הטעם ברוטב ופחות מומלץ.כנראה ששמנת מתוקה יותר מתאימה אך עם זאת מלא ברכיבים לא בריאים.
גם פטריות משתלבות יפה במתכון.
תודה לילך 🙂
האם אפשר להכין את המתכון עם ריצ’? קצפת צמחית??
היי יערה,
זה עניין של טעם. לדעתי עם שמנת חלבית זה הרבה יותר מוצלח.
בכל מקרה כדאי להשתמש בשמנת צמחית לבישול במקום בקצפת צמחית.
היי
הרוטב יצא לי מתוק. זה בסדר? איך אפשר לעדן את המתיקות?(לא חסר מלח)
כן, זה בגלל השמנת. אם המתיקות מפריעה לך אפשר להוסיף כרבע כוס חלב ולבשל עד שהרוטב מסמיך מעט. אפשר להוסיף לו עוד קצת פרמזן.
היי, אשמח לדעת כמה מלח לשים? וגם אם אני רוצה חבילת פסטה שלמה להכפיל כמויות?
היי עדי,
בסביבות רבע כפית מלח. בכל מקרה כדאי לטעום.
הכמות היא לחבילת פסטה שלמה. אם אוהבים הרבה רוטב אפשר להכפיל את כמויות הרוטב.
שבוע נפלא 🌷
הי אפרת,
הכנתי והילדים טרפו!
אפשר להכין ערב קודם את הרוטב?
תודה,
גילת
שמחה שהם אהבו 🙂
אפשר אבל יותר טעים כשהרוטב טרי.
שלום לך😃 אני רוצה להחליף את רסק העגבניות בעגבניות רכות, האם את חושבת שיתאים?
היי הדסה,
אם את מתכוונת לבשל את העגבניות אז נראה לי שאפשר.
שלום תודה רבה על המתכון
אני רוצה לישות אותו בכמות מאד קטנה יחסית תוכלי להגיד לי את הכמויות תודה רבה
לקוחה מרוצה
היי יוסי,
אפשר להכין חצי כמות עם 200-250 גרם פסטה.
חצי מיכל שמנת מתוקה
1 שן שום כתושה
כף מלאה רסק עגבניות
3-4 כפות מים
70 גרם גבינת פרמזן מגורדת
מלח, פלפל
ככ טעים !!! תודה רבה . הכנתי בלי פרמז’ן
תודה זוהר, שמחה שאהבת 🙂
היי רציתי לדעת כמה זה 150 גרם, מכיוון שאין לי דרך לבדוק, הייתי רוצה לדעת אם זה כוס, חצי כוס? וכאלה, אשמח אם תעני לי מהר, תודה רבה
היי דנה,
שימי בערך כוס.
היי אפרת! הכנתי היום לארוחת ערב פסטה עם פטריות ברוטב רוזה ויצא מושלם!! הבת שלי בת ה5 לא הפסיקה להגיד “יאמיק! המממ טעייייים עד שהלכה לישון! וגם בשעלתה למיטה ביקשה שאכין עוד פעם מחר 🙂 תודה רבה ושבת שלום!
איזה כיף שהיא אהבה, שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אודליה ושבת שלום!
תודה רבה
חג שבועות שמח
שלום
יש לי גבינה מסוג גרנה פדנו 29 % שומן,האם זה יהיה בסדר?פשוט אני לא מצאתי פרמזן בכשרות מהדורת.ובנוסף האם ניתן במתכון הזה לשלב בזיליקום טרי? אם כן אז באיזה שלו?
בברכת יום טוב ותודה מראש
היי נטליה,
לגבי גרנה פדנו, נראה לי שכן.
אפשר להוסיף לרוטב כמה עלי בזיליקום שלמים טריים 1-2 דקות לפני סיום הבישול.
חג שמח 🙂
אין על האתר המדהים הזה!!!
רציתי לשאול במקום גבינת פרמזן אפשר גבינה צהובה מגורדת?
אלפי תודות
תודה מירי 🙂 וכן, אפשר.
האם אפשר להחליף את הפרמזן לגבנ”צ?
כן שרה, אפשר.
אם יש לי שמנת להקצפה זה בסדר? זאת הכוונה לשמנת מתוקה? תודה רבה!
כן מור, זה בסדר.
היי
רשמת במתכון שמנת מתוקה , ובתגובות מישהי רשמה שמנת לבישול.. רק רוצה לוודא שאכן התכוונת לשמנת מתוקה ולא לבישול
הכנתי לי ולבעלי כארוחה רומנטית ויצא מדהים! מנת פסטה ממש ברמה של מסעדה טובה. תודה רבה על עוד מתכון פשוט ומנצח! שתהיה שבת שקטה וחמה לכולנו!
תודה שרון! שבת שקטה ורגועה 🙂
היי מעיין,
אפשר להכין עם שתי השמנות (גם מתוקה וגם לבישול) אבל עם שמנת מתוקה זה יוצא יותר טעים.
חג שמח 🙂
צריכה תשובה דחוף!!!מחבת 22 ס”מ מתאימה?יש לי גם 32 ס”מ?
כן, מחבת 22 אמורה להספיק לרוטב. אם את מתכוונת להוסיף למחבת את הפסטה תשתמשי במחבת הגדולה.
תודה רבה אין כמוך!מבטיחה לעדכן איך יצא
יש לי רק 100 גר’ פרמז’ן זה יספיק ל2/3 חבילת פסטה יבשה?
כן שרון, זה מספיק.
הי אפרת מכינה לשניים אפשר להכין עם 2/3 חבילת פסטה שיספיק?שמנת לבישול 9% מתאימה?המים רותחים וכמה מלח ופלפל?
היי שרון,
את יכולה להכין עם 2/3 חבילה.
לגבי השמנת- אם רשום עליה שהיא שמנת לבישול אז כן.
מים רגילים (מהברז).
לדעתי רבע כפית מלח אמורה להספיק אבל תטעמי. פלפל שחור- קמצוץ.
רוטב פשוט חלומי!
תודה שרה, שמחה שאהבת!
תוכלי בבקשה להמליץ על מתכון של פסטה לארוחה חגיגית שאפשר להכין בבוקר ובערב לחמם במיקרו?תודה!
היי שרון,
אם חלבי אז את יכולה להכין את המתכונים האלה אבל את הרוטב בנפרד (תבשלי את הפסטה ותערבבי עם שמן זית ובנפרד תכיני את הרוטב):
פסטה ברוטב שמנת פטריות
פסטה עם עגבניות שרי וזיתים
את יכולה להכין גם פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות ואז תכיני מראש את הפסטה עם הרוטב פטריות ותשימי בתבנית ולפני החימום תפזרי גבינה צהובה ותחממי בתנור או במיקרוגל עד שהגבינה נמסה.
אם בשרי- אז אפשר להכין את הבולונז או הפסטה עם העוף והשעועית הירוקה.
שמתי לינקים למתכונים (פשוט תלחצי על שם המתכון כדי לעבור לדף המתכון).
הי, האם פשר בלי פרמזן או לחילופין פתיתי גבינת עמק??
הי לימור,
הפרמזן מאוד מוסיף כאן אבל אם אין לך את יכולה להוסיף במקום מעט פתיתי עמק.
ניסיתי מעל עשרה מתכונים, וכולם יצאו מעולה. קלים,מהירים, מוצרים שיש בבית, פשוט תענוג. המלצתי בחום לחברות, ומומלץ מאד מאד למי שרוצה אוכל טעים, בריא אבל עובד ווזמן הוא מצרך יקר וחסר. כל יום מברכת מחדש.
היי איריס,
שמחתי לקרוא את תגובתך 🙂
תודה רבה ושבת שלום!
יצא מעולה,תודה
תודה הדר 🙂 יום נפלא!
את תותחית!!!! מתכון מצויין וקל!!!
אנה תודה, כייף לשמוע:)