שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-30 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

1 ק”ג כרובית מפורקת לפלחים

1 תפוח אדמה גדול מאוד חתוך לקוביות (בגודל 2X2 ס”מ)

1 כפית שמן זית

1/2 כפית מלח, קורט פלפל שחור

אופן הכנה:

-מבשלים את פרחי הכרובית וקוביות תפוח האדמה במים רותחים עד שמזלג ננעץ בקלות בירקות (זמן בישול: 20-30 דקות).

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-מסננים מהמים ומעבירים לקערה. מצננים מעט וטוחנים (רצוי בבלנדר ידני) עד לקבלת מרקם חלק ורך. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומערבבים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
שניצל תירס ביתי
עוגה במלית ממרח השחר ופקאן

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
גל (20:06 31.01.2021)

יצא מעולה, תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:00 31.01.2021)

שמחה לשמוע ❤️

Avatar
ליבי (20:34 4.01.2021)

וואו, מדהים! שמתי 50 גרם חמאה במקום השמן זית

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:26 4.01.2021)

מעולה ליבי 🙂
לילה טוב❤️

Avatar
מיה (08:03 19.06.2020)

נראה מתכון מעולה
כמה גרם תפוח אדמה זה יוצא? על כל 1קג כרובית כמה גרם תפוח אדמה?
תודה רבה :))) שבת שלום

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:43 19.06.2020)

בערך 350 גרם.
שבת שלום 🌺

Avatar
לילי (12:23 25.07.2019)

הי, יעבוד במעיכה ידנית ללא בלנדר או שעדיף לוותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 25.07.2019)

אפשר למעוך ידנית, המרקם פשוט יכול לצאת מעט גרגירי ולא חלק.

Avatar
פולי (18:28 10.06.2018)

הכנתי פעם ראשונה ויצא מעולללללה !!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:30 10.06.2018)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🌷

Avatar
אילנה (14:39 9.02.2018)

הכנתי עכשיו פעם ראשונה את הפירה כרובית.. הוספתי קישוא 1 למתכון.. טעיםםםםם 😋😋😋😋
מאוד אוהבת את המתכונים שלך, תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:04 9.02.2018)

מצוין 🙂
תודה אילנה.

Avatar
אירית (20:53 16.01.2018)

היי אפרת האם אפשר להשתמש בכרובית קפואה ? והאם אופן ההכנה משתנה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 16.01.2018)

היי אירית,
אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שכרובית קפואה מכילה יותר נוזלים והפירה יכול לצאת יותר רך כתוצאה מכך.
אם זו כרובית קפואה מספיק לבשל כ-5 דקות במים רותחים ולסנן היטב.

Avatar
נעמי (20:24 12.03.2016)

עשיתי עם חתיכת דלעת שהייתה לי במקום תפוח אדמה, יצא מאוד טעים. הוספתי אגוז מוסקט טחון

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:22 12.03.2016)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע טוב!

Avatar
ימית (12:39 18.06.2015)

האם לדעתך ייצא מוצלח גם עם בטטה במקום תפוח אדמה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:22 18.06.2015)

היי ימית,
זה שילוב שיכול לעבוד אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם אישי 🙂

Avatar
ימית (19:06 18.06.2015)

תודה רבה על התגובה המהירה. נעזרת הרבה במתכונים המוצלחים שלך. תודה 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.