מצרכים להכנת פירה כרובית
- 1 ק”ג כרובית מפורקת לפלחים
- 1 תפוח אדמה גדול מאוד חתוך לקוביות (בגודל 2X2 ס”מ)
- 1 כפית שמן זית
- 1/2 כפית מלח, קורט פלפל שחור
איך מכינים פירה כרובית?
- מבשלים את פרחי הכרובית וקוביות תפוח האדמה במים רותחים עד שמזלג ננעץ בקלות בירקות (זמן בישול: 20-30 דקות).הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מסננים מהמים ומעבירים לקערה. מצננים מעט וטוחנים (רצוי בבלנדר ידני) עד לקבלת מרקם חלק ורך. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומערבבים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
23 תגובות
כניסה
23 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














