זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 12-15 דקות
מס’ מנות: 10 חצאים
סוג: בשרי
כמות: 10 חצאים
5 פיתות רגילות חתוכות לחצי
600 גרם פרגיות
1 בצל בינוני
1 שן שום
כוס דחוסה עלי פטרוזיליה טריים
תיבול: כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית כמון, קמצוץ פלפל שחור
*תרסיס שמן קנולה של פאם
-טוחנים במעבד מזון את הפרגיות עם הבצל עם הפטרוזיליה עד לתערובת אחידה. מעבירים לקערה, מוסיפים בשר טחון ומתבלים במלח, פפריקה, כמון, פלפל שחור ומערבבים היטב.
-ממלאים כל חצי פיתה בתערובת (אין צורך לבשל לפני) ומתיזים תרסיס שמן משני צידי הפיתה.
-מחממים מחבת אש גבוהה (אין צורך לשמן) וכשהמחבת חמה מניחים עליה את חצאי הפיתות וצורבים 2-3 דקות מכל צד. הופכים את חצי הפיתה על הצד הפתוח וצורבים כדקה.
-בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
-לאחר הצריבה במחבת, מניחים את חצאי הפיתות על נייר האפיה ומכניסים לתנור החם למשך 12-15 דקות.
-מוציאים, חוצים כל חצי פיתה לשני רבעים ומגישים.
-מומלץ להגיש עם טחינה.
- עוגה בחושה עם לוטוס |
- סמבוסק דפי אורז |
- מניפת פילו ובולגרית |
- שבלולי פיצה מטורטיה |
- פרגיות ברוטב צ’ימיצ’ורי |
- שווארמה פרגית ופטריות
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות