שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12-15 דקות

מס’ מנות: 10 חצאים

סוג: בשרי

רכיבים

כמות: 10 חצאים

5 פיתות רגילות חתוכות לחצי

600 גרם פרגיות

1 בצל בינוני

1 שן שום

כוס דחוסה עלי פטרוזיליה טריים

תיבול: כפית מלח, חצי כפית פפריקה מתוקה, שליש כפית כמון, קמצוץ פלפל שחור

*תרסיס שמן קנולה של פאם

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-טוחנים במעבד מזון את הפרגיות עם הבצל עם הפטרוזיליה עד לתערובת אחידה. מעבירים לקערה, מוסיפים בשר טחון ומתבלים במלח, פפריקה, כמון, פלפל שחור ומערבבים היטב.

-ממלאים כל חצי פיתה בתערובת (אין צורך לבשל לפני) ומתיזים תרסיס שמן משני צידי הפיתה.

-מחממים מחבת אש גבוהה (אין צורך לשמן) וכשהמחבת חמה מניחים עליה את חצאי הפיתות וצורבים 2-3 דקות מכל צד. הופכים את חצי הפיתה על הצד הפתוח וצורבים כדקה.

-בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

-לאחר הצריבה במחבת, מניחים את חצאי הפיתות על נייר האפיה ומכניסים לתנור החם למשך 12-15 דקות.

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים, חוצים כל חצי פיתה לשני רבעים ומגישים.

-מומלץ להגיש עם טחינה.

ראו גם
עוגת שוקולד עסיסית ואווריריתעוגת שוקולד עסיסית ואוורירית
עוגת מצות עוגת מצות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה