מצרכים להכנת עוגת תפוחים
- 2 תבניות אינגליש קייק
- 4 ביצים
- 3/4 כוס (150 ג’) שמן
- 1 כוס (200 ג’) סוכר
- 2 כוסות (280 ג’) קמח
- שקית (10 גרם) אבקת אפיה
- 1 כף (8 ג’) גדושה אבקת קינמון
- 3 תפוחים (בינוניים-קטנים) קלופים וחתוכים לקוביות קטנות או מגורדים.
- 1/2 כוס (120 מ”ל) יין אדום מתוק/ מים
- 1/3 כוס (35 ג’) אגוזי מלך קצוצים
לקישוט
כף סוכר + כפית קינמוןאיך מכינים עוגת תפוחים?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
- בעזרת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך כדקה וחצי על מהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת תפוחה.
- מוסיפים שמן, יין ותפוחים מגורדים ומערבבים
- מערבבים בקערה נפרדת: קמח, אבקת אפיה, קינמון ואגוזים קצוצים. מוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים עד לאיחוד חומרים (אין לערבב יותר מידי אחרת המרקם ייצא דחוס).
- יוצקים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות, מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
מתכון לעוגת תפוחים עוגת תפוחים בחושה עוגת תפוחים מעולה עוגת תפוחים פרווה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
509 תגובות
כניסה
509 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

