מצרכים להכנת עוגת שיש נוטלה
- 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית בגודל 22X30
- 4 ביצים
- 3/4 כוס (150 ג’) שמן
- כוס (200 ג’) סוכר
- כוס (240 מ”ל) חלב
- 2 כוסות (280 ג’) קמח תופח
- 4 כפות מלאות ממרח נוטלה (או כל ממרח שוקולד אחר)
- 4 כפות מלאות (40 ג’) אגוזים טחונים
לזילוף מעל:
- 2 כפות מלאות ממרח שוקולד + 2 כפות מים
איך מכינים עוגת שיש נוטלה?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית בגודל 22X30.
- מערבבים במיקסר או במטרפה ידנית את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן וחלב ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.
- מעבירים מחצית מהבלילה לקערה נפרדת. למחצית מהבלילה מוסיפים 4 כפות ממרח שוקולד ומערבבים לתערובת שוקולדית חלקה.
- יוצקים לתבנית המשומנת את הבלילה השוקולדית. מעל מפזרים אגוזים טחונים ויוצקים מעל את הבלילה הבהירה. בעזרת קיסם מערבבים את התערובת תוך יצירת דוגמאות של שיש.
- מכניסים לתנור החם ואופים במשך 25-30 דקות (תבנית אינגליש קייק) או 35-40 דקות (תבנית מלבנית), עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (25 דק’)+טיימר פועל
- מערבבים בקערית 2 כפות מלאות ממרח שוקולד עם 2 כפות מים עד לתערובת נוזלית. שמים בשקית אוכל, גוזרים פתח קטנטן בקצה השקית ומזלפים פסים מעל העוגה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
190 תגובות
כניסה
190 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

