מצרכים להכנת עוגת רד וולווט
- 2 ביצים גדולות
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- ⅔ כוס (160 מ”ל) שמן קנולה
- חצי כוס (120 מ”ל) חלב
- כף חומץ 5%
- כוס מיקס (140 ג’) להכנת פסטה אדומה מסדרת “לה פסטה קולורטה” מתוצרת הטחנות הגדולות של א”י
- כפית אבקת קקאו
- שליש כפית אבקת אפיה
- חצי כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
לקרם:
- מיכל (250 מ”ל) שמנת להקצפה
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות סוכר
- 200 גרם גבינת שמנת/ מסקרפונה
איך מכינים עוגת רד וולווט?
- מחממים תנור מראש ל-170 מעלות, מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.
- מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר במשך כדקה. מוסיפים שמן, חלב וחומץ ומערבבים.
- בקערה נפרדת מערבבים: מיקס, אבקת קקאו, אבקת אפיה ואבקת סודה לשתיה. מוסיפים לתערובת הרטובה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה בגוון אדמדם.
- יוצקים את הבלילה על נייר האפיה המשומן ומשטחים למלבן בגובה אחיד. מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-10 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.הפעל טיימר (10 דק’)+טיימר פועל
- בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים עד לאיחוד. שומרים במקרר עד שהעוגה מוכנה.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר לגמרי לטמפ’ החדר.
- חותכים ל-3 רצועות שוות ברוחב 10 ס”מ (את השוליים מסביב חותכים). מורחים מעל רצועת עוגה שליש מכמות הקרם ומניחים מעל רצועת עוגה נוספת שגם עליה מניחים שליש מכמות הקרם. מעל מניחים את הרצועה השלישית וגם מעליה מורחים קרם.
- מפוררים את שאריות העוגה (השוליים שחתכתם) ומפזרים מעל העוגה.
- שומרים במקרר או במקפיא.
View this post on InstagramA post shared by 10dakot | מתכונים ב-10 דקות (@10dakot)
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
16 תגובות
כניסה
16 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














