מצרכים להכנת עוגת קרמבו
תבנית עגולה 24 (רצוי חד”פ)
לתחתית:
- 300 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
- 100 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות (לפרווה- מרגרינה)
- 1/3 כוס (80 מ”ל) מים רותחים
- 2 כפות (25 ג’) סוכר
שכבת הקרם:
- מיכל וחצי שמנת מתוקה, סה”כ 375 מ”ל (לפרווה – בקצפת צמחית/ריצ’)
- חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- חצי כוס (120 מ”ל) חלב קר (לפרווה – מים קרים או חלב צמחי)
הציפוי:
- חצי מיכל (125 מ”ל) שמנת מתוקה (לפרווה – בקצפת צמחית/ריצ’)
- 100 גרם שוקולד מריר
איך מכינים עוגת קרמבו?
הכנת התחתית:
- טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים לפירורים גסים ומעבירים לקערה בינונית (ניתן להכניס את הביסקוויטים לשקית אטומה ולשבור אותם בעזרת מערוך).
- מניחים בקערה קוביות שוקולד מריר, חמאה, שליש כוס מים רותחים וסוכר. ממיסים במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- שופכים את תערובת השוקולד על פירורי הביסקוויטים ומערבבים עד לאיחוד מלא של החומרים. יוצקים לתבנית ומהדקים היטב (במידה שהתערובת דביקה ניתן להרטיב מעט את הידיים ולהדק בעדינות בעזרת האצבעות).
הכנת הקרם:
- מקציפים שמנת מתוקה במשך כדקה, מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. יוצקים מעל שכבת השוקולד ומכניסים למקפיא למשך כשעה (כדי שהקרם יתייצב לפני שיוצקים את הציפוי).
הכנת הציפוי:
- מניחים בקערה קוביות שוקולד מריר ושמנת מתוקה, ממיסים במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים לטמפ’ החדר ויוצקים בזהירות על העוגה בצורה אחידה.
- מכניסים למקפיא למשך 4 שעות לפחות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*לפני ההגשה מומלץ להפשיר 10-15 דקות מחוץ למקרר או כשעתיים לפני במקרר.
מתכון לעוגת קרמבו, עוגת קרמבו פרווה
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
718 תגובות
כניסה
718 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות








