שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

כוס (140 ג’) קמח תופח

חצי כפית (2 ג’) שטוחה אבקת סודה לשתיה

חצי כפית (2.5 ג’) אבקת קינמון

חצי כפית אבקת נס קפה (לא חובה)

2 כפות (24 ג’) סוכר (רצוי חום)

שליש כוס (80 מ”ל) סירופ מייפל (רצוי טבעי)

שליש כוס (66 ג’) שמן קנולה

רבע כוס רסק תפוחים

רבע כוס (60 מ”ל) מיץ תפוזים (או רבע כוס מים + כף מיץ לימון + כפית סוכר)




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית אינלגיש קייק.

-מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה/כף) את המרכיבים הרטובים: השמן, הרסק, מיץ התפוזים וסירופ המייפל. מוסיפים סוכר ומערבבים עד שהוא נמס בתערובת. בסוף מוסיפים את הקמחים: קמח תופח, אבקת סודה לשתיה, אבקת קינמון ונס קפה, מערבבים קלות לאיחוד החומרים.

-יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור במשך 25-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש. מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר לגמרי (העוגה מתייצבת לאחר קירור).

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
סלט ירקות אפוייםסלט ירקות אפויים
כרובית בטחינה כרובית בטחינה
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
מור (01:30 10.06.2023)

אפשר להכין עם קמח כוסמין במקום קמח תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:32 10.06.2023)

אפשר עם קמח כוסמין+אבקת אפייה, המרקם ייעשה מעט יותר כבד.

avatar
רותי (17:12 28.01.2023)

מושלם!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:50 28.01.2023)

שמחה שאהבת😊

avatar
שלום (10:26 24.08.2022)

היי, אין לי רסק תפוחים ואני מעדיפה לא להשתמש בבננה, אני לא רוצה טעם בנני, אפשר להשתמש בטחינה כתחליף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:38 24.08.2022)

היי,
אני לא בטוחה עד כמה זה יהיה מוצלח, טחינה מהווה תחילף טוב בעיקר בעוגיות.
אפשר לנסות בכל מקרה ולשים 2 כפות טחינה גולמית.
אגב, הבננה לא מאד מורגשת אז כדאי לנסות🙂

avatar
שלום (11:57 24.08.2022)

תודה על המענה המהיר.
לשים רבע כוס בננה מעוכה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:41 24.08.2022)

בשמחה🥰
אפשר לשים בננה בינונית אחת מעוכה.

avatar
אסתר (12:37 8.08.2022)

יש אפשרות לותר על השמן ולהחליף גם אותו ברסק תפוחים?
מתנזרת משומן (עקב אבנים בכיס המרה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:08 8.08.2022)

היי,
אם תמירי את השמן ברסק לדעתי זה ייצא דחוס מידי ובמרקם קצת רטוב. את יכולה לנסות בכל מקרה(:

avatar
תמר (11:25 10.06.2022)

שלום, הכנתי עוגה זאת מלא פעמים וכולם מאד אוהבים! רציתי לדעת אם ניתן להכין עם קמח שקדים במקום קמח רגיל או חצי שקדים וחצי קמח ללא גלוטן? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:07 10.06.2022)

היי,
שמחה מאד שאהבתם את המתכון!
היות והעוגה טבעונית כדאי קודם לנסות להמיר את הקמח בקמח ללא גלוטן כמו תמי או כרגיל.
במידה ויצא מוצלח אפשר לנסות לשים חצי כמות קמח שקדים.

avatar
תמר (12:27 10.06.2022)

תודה! נראה לך אפשר להכין בתבנית מאפינס במקום באינגלש? ואם כן, האם ישפיע על זמן האפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:59 10.06.2022)

אפשר להכין בתבניות מאפינס, זמן האפייה עשוי להתקצר ל-15-20 דקות.

avatar
רות (14:35 23.05.2022)

צהריים טובים,
אם אני רוצה לשים ריץ זה בא במקום השמן? ואם כן מה הכמות?

ואם אני רוצה לשפוך מייפל על העוגה בסוף (כמו ברגילה) אז להפחית מכמות המייפל בתוך העוגה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:04 23.05.2022)

היי,
ריץ’ לא יהווה תחליף מוצלח לשמן.
אם את רוצה לצפות בסירופ מייפל את יכולה, אין צורך להפחית מהמייפל שבעוגה עצמה.

avatar
רותם (15:36 23.05.2022)

הכוונה שלי בריץ הייתה להעשיר את העוגה קצת…..כדאי לוותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:14 23.05.2022)

אפשר לשים רבע כוס ריץ’ במקום מיץ תפוזים, אך המרקם יהיה פחות אוורירי.

avatar
רותם (20:36 23.05.2022)

אוקי.. אז אוותר .
אני אשתמש באופציה של הלימון.

אפשר להקפיא את העוגה?
אם כן כמה זמן?
🤗

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:47 23.05.2022)

אפשר להקפיא, העוגה במיטבה עד שבועיים-שלושה.

avatar
רותם (21:48 23.05.2022)

תודה רבה,מהממת שאת❤

avatar
הילה (13:50 1.02.2022)

היי, אפשר לוותר על רסק התפוחים?(אין לי, וגם בננה כתחליף אין לי😕)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:30 1.02.2022)

היי,
ללא רסק תפוחים או בננה המרקם ישתנה מאד וככל הנראה לא יצא מוצלח.
עם זאת, את יכולה לנסות לשים כף זרעי צ’יה טחונים (או 2.5 כפות פשתן טחון) + 3 כפות מים – יש לערבב ולהשרות למשך כ-15 דקות לפני השימוש.
אפשרות נוספת היא להכין תערובת: 3/4 כוס קמח טפיוקה + כוס קמח תפו”א + 2 כפות אבקת אפיה. להשתמש בכפית וחצי מהתערובת + 2 כפות מים, ואת השאר לשמור במקרר.

avatar
יפית (19:33 2.01.2022)

נגמר לי המייפח בעוגה הראשונה.
מה ניתן להחליף? יש לי סילאן וגם דבש, מה יותר מתאים?
ומה יותר מתאים בנקום השמן קנולה? שמן קוקוס או זית ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:19 2.01.2022)

היי יפית,
אפשר להמיר את המייפל בדבש.
במקום שמן קנולה כדאי להשתמש בשמן קוקוס. שמן זית הוא בעל טעם דומיננטי יותר שלא כולם אוהבים בעוגות.

avatar
יפית (13:36 1.01.2022)

אין לי רסק תפוחים קנוי טבל יש לי תפוחים במקרר, מה עושים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:32 1.01.2022)

היי,
לא ניסיתי להשתמש ברסק תפוחים ביתי, אבל אפשר לנסות:
לבשל חצי קילו קוביות תפוחים קלופים עם שליש כוס מים במשך כ-25 דקות, ולאחר מכן לטחון למחית בבלנדר.

avatar
יפית (20:41 1.01.2022)

וואו עשיתי את זה עם רסק כמו שאמרת, בישלתי רק תפוח שממנו יצאו חצי כוס רסק. העוגה יצאהההה מעולה, והעיקר בלי הבלגן של הביצים שמצריך ניקיון באקונומיקה.
תודה רבה לך יצא ממש כמו עוגת דבש קנויה.
יש לך עוד עוגות טבעוניות מוצלחות כאלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:42 1.01.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח!
הנה קישור לעוגות טבעוניות: https://www.10dakot.co.il/tag/%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%98%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa/

avatar
יפית (20:46 1.01.2022)

היי שוב.
הייתי רוצה לשאול אותך שאלה לא קשורה כי את המאסטרית שלי בענייני בישול.
אני מכינה בורקס תרד מגבנית קשקבח מגורדת ותרד. העניין הוא שהגבינה הזו מאוד יקרה.
איזה גבינה יכולה להוות תחליף שיהיה הכי קרוב בטעם ובמחיר נמוך?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:02 1.01.2022)

היי,
אני חושבת שגבינה צהובה הכי קרובה לקשקבל. גם גבינה בולגרית עשויה להתאים אם כי היא מעט שונה.

avatar
יפית (20:18 2.01.2022)

איזה כיף על המענה המהיר , שמחה שיש אותך, תודה

avatar
רונן (16:15 30.12.2021)

היי אפרת
אפשר להשתמש בתפוחים רגילים שריסקתי בבלנדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:42 30.12.2021)

היי,
לא ניסיתי כך שאני לא בטוחה שיצא מוצלח🙂 אבל את יכולה לנסות…

avatar
אסף (19:52 27.07.2021)

שמן קוקוס במקום קנולה? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:59 27.07.2021)

אפשר בהחלט😊

avatar
מיה (17:55 8.04.2021)

מתכון מושלם!!! עוגה מנצחת. אין כמו האתר שלך ! לוקחת מפה מלא מתכונים ותמיד יוצא מדהים. תודה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:19 8.04.2021)

איזה כיף לשמוע😍 תודה לך מיה!

avatar
עדי (20:40 14.08.2020)

היי. אני מכינה עכשיו ומצפה לראות איך יצא. ראיתי שכתבת שניתן להכפיל כמויות. השאלה שלי היא כאשר מכפילים כמויות אז מהו משך זמן האפייה החדש לכמות כפולה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:04 15.08.2020)

אין שינוי בזמן האפיה גם אם מכפילים כמויות.

avatar
רוית (19:32 20.05.2020)

היי אפרת,
מצטרפת למחמאות, העוגה מעולההה!
האם ניתן להמיר את הקמח לקמח חיטה מלא או קמח כוסמין? ואם כן, אשמח לדעת מה הכמות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:37 20.05.2020)

היי רוית,
עם קמח מלא לדעתי העוגה תצא דחוסה.
אפשר להמיר בקמח כוסמין לבן ולשים כוס קמח + כפית אבקת אפיה.

avatar
אילי (21:01 13.05.2020)

שכחתי לשאול ..
העוגה תעבוד בתור עוגת שכבות ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:48 13.05.2020)

בגלל שהעוגה ללא ביצים היא פחות יציבה ולכן כדאי לחתוך אותה לרוחב ממש בעדינות ורק אחרי שהיא מתקררת לגמרי.

avatar
אילי (20:56 13.05.2020)

היי
מתכון מעולללההה הכנתי אותו מס פעמים.
האם ניתן להוסיף לבלילה קקאו שהתקבל עוגת “שוקולד” .
אם כן אשמח לדעת כמה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:16 13.05.2020)

לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר להוסיף כף וחצי קקאו.
ודרך אגב יש מתכון לעוגת שוקולד טבעונית ממש טעימה.

avatar
עודד (19:22 22.04.2020)

תודה רבה על המתכון ובכלל יש לך מתכונים מעולים!
אפשר להקפיא? האם כשמכפילים כמויות להכפיל הכל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:37 22.04.2020)

כן, אפשר להקפיא.
כשמכפילים כמויות חשוב להכפיל את כל החומרים.

avatar
ספיר (13:15 4.01.2020)

היי
במה ניתן להמיר את רסק התפוחים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 4.01.2020)

יכול להיות שאפשר להמיר בבננה בינונית מעוכה אבל צריך לקחת בחשבון שהטעם של הבננה יהיה מורגש.

avatar
דינה (13:01 4.01.2020)

הי,
במידה ומכפילים את הכמות לאיזה גודל תבנית עגולה זה יתאים?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 4.01.2020)

תבנית חד פעמית מקרטון בקוטר 22.5 או תבנית עגולה רגילה בקוטר 24.

avatar
תמר (17:50 4.12.2019)

היי אפרת, ניתן להוסיף קצת מייפל ואגוזים קצוצים מעל ואם כן, האם בגמר האפיה או לפני הכניסה לתנור?
האם אפשר בשביל זה לקחת חלק מהמייפל שבמתכון או שעדיף לקחת עוד בנפרד בשביל הלמעלה?
תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:48 4.12.2019)

אפשר להוסיף לפני האפיה אגוזים ולאחר האפיה את המייפל (בנוסף לשליש כוס שיש במתכון).

avatar
ענת (19:30 24.09.2019)

כמה זה בגרמים 1/4 כוס רסק תפוחים?
ואם אני רוצה להמיר את כל השמן ברסק תפוחים מה הכמות שאני צריכה לשים?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:25 25.09.2019)

אין לי את המשקל של רסק תפוחים. אני מציעה להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל ואז רבע זה 60 מ”ל.
אם תמירי את השמן ברסק לדעתי זה ייצא דחוס מידי ובמרקם קצת רטוב.

avatar
דנה (13:09 24.09.2019)

היי, אם רוצים להכין את העוגה בשתי תבניות אינגליש קייק קטנות, מה צריכות להיות הכמויות?
ותודה רבה על אתר מעולה שאני משתמשת בו כל הזמן!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:58 24.09.2019)

היי דנה,
הכוונה לתבנית בגודל של שני שליש תבנית אינגליש קייק רגילה?
ראי תמונה של התבנית בלינק המצורף (בתחתית הטקסט) – המרת תבניות אפיה.

avatar
ענת (12:33 24.09.2019)

היי מעוניינת להכין לחג 🙂
במקום המייפל אני רוצה לשים דבש. לשים באותה כמות?
והאם אפשר להמיר את השמן קוקוס (למשהו אחר שאינו שמן)?
תדוה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:45 24.09.2019)

היי ענת,
אפשר לשים דבש ואפשר להמיר לשמן קוקוס מומס באותה כמות.

avatar
ספיר (18:47 20.09.2019)

היי אפשר קמח כוסמין מלא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:32 21.09.2019)

בגלל שאין ביצים במתכון המרקם יוצא הכי מוצלח עם קמח לבן רגיל.
אם את רוצה להשתמש בקמח כוסמין מלא אז כדאי לפחות לשלב חצי כוס קמח כוסמין מלא + חצי כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

avatar
מירה (07:33 19.09.2019)

בוקר טוב,
צריכה להכין למחר לגן לתבנית מרובעת עוגת דבש.
תוכלי לציין כמויות לתבנית גדולה ל- 35 ילד?
תודה מראש מירה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 19.09.2019)

היי מירה,
את רוצה כמויות לעוגה הזאת או לעוגת דבש רגילה?
יש תבנית בינונית בגודל 25X32 או תבנית ענקית בגודל של התנור. אני ממליצה לשאול את הגננת מניסיונה באיזה גודל כדאי להכין.
תחזרי אליי עם תשובה ואתן לך כמויות.

avatar
שרית (09:51 9.08.2019)

יצא טעים מאוד. השתמשתי בדבש. תודה רבה על כל המתכונים. עושה הרבה מהאתר המוצלח וממליצה לכל החברות.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:40 9.08.2019)

שמחה לשמוע ❤️
תודה שרית

avatar
הודיה (15:28 2.08.2019)

לא..אסור לה בכלל :/ ננסה בכל זאת נקווה שייצא סבבה חח

avatar
הודיה (07:34 2.08.2019)

היי, צריכה להכין את העוגה למישהי שאסור לה ביצים ושמן.. במה ניתן להמיר את השמן? אסור לא כל דבר שומני כרגע :/
ותודה על כל המתכונים הקלילים והטעימים באתר!:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:14 2.08.2019)

היי הודיה,
אני לא ממליצה לוותר בכלל על מרכיב שומני כלשהו כי זה יפגע בטעם ובמרקם של העוגה. יש בכל זאת מרכיב שומני כלשהו שמותר לה?

avatar
הדר (15:17 2.06.2019)

מומלץ לעשות עם קמח ללא גלוטן?
אם כן איזה? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:03 2.06.2019)

לא ניסיתי אז אני לא יודעת. רצוי לנסות עם קמחים כמו תמי או כרגיל (כוס קמח + כפית אבקת אפיה).

avatar
יפה (12:36 27.05.2019)

הכפלתי כמויות והכנתי בתבנית גדולה. עוגה מעולה! יצאה רכה מאוד ולא מתוקה מדי והטעם בהחלט הזכיר עוגת דבש טעימה. התחסלה בקלות 😉 תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:49 27.05.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן.

avatar
שרית (21:17 12.05.2019)

פשוט מוצלח.דומהמאד לעוגת דבש אמיתית.מרקם מעולה וטעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 12.05.2019)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
לילך (11:58 2.05.2019)

היי אפרת, לשתי תבניות אינגליש להכפיל את כל הכמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:38 2.05.2019)

כן.

avatar
לילך (18:57 10.05.2019)

תודה 🙂 יצא אחלה, הבאתי את שתי התבניות לעבודה ושתיהן התחסלו במהרה. הוספתי גם פקאנים מרוסקים וזה השתלב ממש טוב.

ושאלה לא קשורה – יש סיכוי שתפרסמי מתישהו מתכון (או מתכונים) לדייסת קוואקר? יש המון מתכונים באינטרנט אבל בכל מתכון כתובות כמויות אחרות לגמרי, ובתכל’ס, ברמת הדיוק אני לא סומכת על אף אחד חוץ ממך… 😉

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:05 11.05.2019)

היי לילך,
שמחה שיצא טעים 🙂
שולחת לך למייל מתכון לדייסת קוואקר.

avatar
איריס (10:18 17.03.2019)

עוגה נהדרת! טעימה, נימוחה, ושברה אצלנו שיא – מרגע שהנחתי אותה על השולחן, תוך כרבע שעה לא נשאר פירור…!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 17.03.2019)

שמחה לשמוע!
תודה איריס ושבוע נפלא 🙂

avatar
מרים (21:25 4.10.2018)

שלום, המתכון נשמע מאוד מעניין, זה בדיוק מה שחיפשתי: עוגת תפוחים ללא ביצים! הייתי רוצה להדגיש את הטעם ואת הארומה של תפוחים. אולי כאשר הבצק כבר יהיה בתבנית, ניתן להכניס בו לפני האפייה את פרוסות דקות של תפוח (חשבתי למקם חציי עיגולים של תפוח כך שכל חצי עיגול יהיה מאונך למישור תחתית התבנית)? או לשים אותם על הבצק למלה בלי להכניס פנימה? אם כן, אולי לפזר לפני זה סוכר חום על חציי העיגולים האלו? תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:42 4.10.2018)

היי מרים,
אני חושבת שעדיף לגרד תפוח מקולף בפומפיה דקה או לחתוך לקוביות קטנטנות ולהוסיף לתערובת.

avatar
אילנית (23:46 29.09.2018)

היי העוגה מהממת כמו כל התמכונים שלך ..
יש אפשרות להכין אותה רק עם מייפל ללא הסוכר? אפ כן מה הכמות מייפל שאני אמורה לשים ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:48 29.09.2018)

היי אילנית,
נראה לי שכן. אפשר לשים 2 כפות מייפל במקום הסוכר (בנוסף לשליש כוס).
חג שמח 🌺

avatar
עינת (13:39 13.09.2018)

היי אפרת
האם כאשר שמה קמח פלוס אבקת אפייה במקום קמח תופח זה חייב להיות מקמח רגיל?
האם אפשר קמח כוסמין 70 אחוז או כוסמין מלא עם אבקת אפייה במקום הקמח התופח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:09 13.09.2018)

אפשר גם קמח כוסמין ואבקת אפיה. עדיף קמח כוסמין 70%

avatar
טל (14:52 14.08.2018)

זה מספיק לתבנית אינגליש קייק אחת או יותר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 14.08.2018)

תבנית אחת.

avatar
שני (17:15 22.02.2018)

הכנתי את העוגה הזו כבר כמה פעמים, יוצאת טוב וטעימה !

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:30 22.02.2018)

תודה שני, שמחה לשמוע 🙂

avatar
תהילה (13:23 15.12.2017)

היי מה אפשר לשים במקום רסק תפוחים?..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:08 15.12.2017)

אולי אפשר להמיר בבננה בינונית מעוכה אבל צריך לקחת בחשבון שהטעם של הבננה יהיה מורגש.

avatar
שני (12:16 17.11.2017)

היי אפרת
אני לא יכולה לאכול תפוזים/ לימון האם לדעתך ניתן להמיר למשהו אחר ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:40 17.11.2017)

היי שני,
למעשה החמיצות שבפרי ההדר בשילוב עם אבקת הסודה לשתיה מעניקה אווריריות לעוגה.
בכל מקרה אם זה בעייתי אז שימי חלב סויה או מים.

avatar
שרה (23:37 24.08.2017)

שלום
קודם כל אני מאוד נהנית מהאתר והמתכונים שבו רק עכשיו סיימתי 2 עוגות מהאתר.. (תמונות בהמשך…..)
רציתי לשאול לגבי הקמח תופח, האם אפשר להמיר אותו בקמח רגיל + אבקת אפייה או משהו כזה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:39 25.08.2017)

כן, היחס הוא שעל כל כוס קמח תופח יש לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
חשוב לערבב את הקמח קודם עם אבקת האפיה ורק אז להוסיף לתערובת.

avatar
מיטל (09:39 11.08.2017)

היי, הכנתי עוגה טבעונית לראשונה, ויצאה עוגה ממש טעימה!!! יש לי שאלה, האם רסק תפוחים הוא תחליף לביצים בכל מתכון? ומה הכמות שמחליפה ביצה ?
תודה על כל המתכונים המעולים!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:59 11.08.2017)

היי מיטל,
רסק תפוחים יכול להיות תחליף לביצה בעוגות אבל לא בכל העוגות.
מצרפת לינק לתחליפי ביצים כולל הכמויות.
שבת שלום 🙂

avatar
אילנית (17:03 4.06.2017)

היי
אפשר לשים דבש במקום מייפל ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:01 4.06.2017)

נראה לי שכן.

avatar
מריה (19:35 21.10.2016)

היי! אפשר להחליף את הרסק תפוחים בבננה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:41 21.10.2016)

היי מריה,
אני מניחה שאפשר להמיר בבננה בינונית.

avatar
אלי (21:01 29.09.2016)

עשיתי בדיוק ויצא מעולה אף אחד לא האמין שזו עוגה מייפל טבעונית אבל היה חסר לי משהו בעוגה אולי אגוזים או תוספת אחרת יש המלצות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:20 29.09.2016)

היי אלי,
אגוזים יכולים להשתלב מעולה.
שנה טובה 🙂

avatar
מרים דבוראק (13:42 19.09.2016)

שלום,
הכנתי את העוגה בדיוק לפי מה שמופיע במתכון ,אבל העוגה גלשה מחוץ לתבנית.
האם יש סיבה לכך?
תודה
מרים דבוראק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:44 19.09.2016)

היי מרים,
אפית בתבנית אינגליש קייק רגילה? עד איזה גובה הגיעה הבלילה לפני האפיה?
יכול להיות שהתנור שלך חזק יחסית לתנורים אחרים?

avatar
ר (11:01 16.09.2016)

מה אפשר לשים במקום סירופ מייפל? סילן,תרכיז תפוחים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:06 16.09.2016)

היי,
אני מניחה שאפשר לשים סילאן אבל התוצאה תהיה מוצלחת יותר עם מייפל.

לקריאת כל התגובות