מצרכים להכנת עוגת טחינה וסילאן
תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- 2 כפות (25 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- רבע כוס (60 מ”ל) סילאן
- רבע כוס (60 מ”ל) טחינה גולמית *יש לערבב לפני שימוש
- שליש כוס (80 מ”ל) מיץ תפוזים
- כוס (140 ג’) קמח לבן או כוסמין 70%
- כפית מלאה (5 ג’) אבקת אפיה
- שליש כפית שטוחה (2 ג’) אבקת סודה לשתיה
איך מכינים עוגת טחינה וסילאן?
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מקציפים במיקסר את הביצים עם 2 כפות סוכר במשך כדקה וחצי. מוסיפים שמן, סילאן, טחינה גולמית, מיץ תפוזים ומערבבים.
- מערבבים בקערית נפרדת את הקמח עם אבקת האפיה והסודה לשתיה ומוסיפים לתערובת הרטובה. מערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (יש להימנע מערבוב יתר שעלול לפגוע באווריריות העוגה).
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים במשך כ-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.הפעל טיימר (35 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*המתכון מכיל 2 כפות סוכר וזה המינימום המומלץ כדי לאזן את הטעם הדומיננטי של הסילאן.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
63 תגובות
כניסה
63 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














