שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: פרווה

2 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

2 כוסות (280 ג’) קמח תופח

2 כפות (20 ג’) קקאו

1/2 כפית (2.5 ג’) אבקת סודה לשתיה

3 ביצים

3/4 כוס (150 ג’) סוכר

1 כוס (340 ג’) דבש

3/4 כוס (150 ג’) שמן

1 כוס (240 מ”ל) תה חזק ופושר

אופן הכנה:

-מערבבים את כל החומרים בקערה (קודם את הביצים, אח”כ סוכר ושמן. לאחר מכן מוספים את הדבש והתה ובסוף את השאר)

-אופים בתנור שחומם ל- 170 מעלות במשך 30-35 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

*רצוי לעטוף את העוגה בניילון נצמד מיד עם הוצאתה מהתנור (לשמירה על הלחות).

מתכונים לראש השנה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
טורטיה במילוי בשר טחון
מלבי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מיכל (03:33 25.07.2021)

היי, ראשית תודה ענקית על האתר המושלם הזה, רק לאחרונה נודע לי על זה ומאז אז כל העוגות שלי מפה! אין על המתכונים שלך!!!
הכנתי את העוגה הזאת וכולם עפו על זה!!
אני הוספתי זילופי שוקולד מלמעלה יצא ממש טוב, אבל זה גם טעים בלי זה

שנית, רציתי לשאול איזה תחליף יש לקמח תופח (שמתי ♡ שברב המתכונים יש את זה)
Thanks

מתכונים ב-10 דקות (09:18 25.07.2021)

היי מיכל,
שמחה ממש שאת נהנית מהמתכונים באתר ושהעוגות מצליחות🌺
במקום קמח תופח אפשר לשים קמח רגיל+ כפית אבקת אפייה על כל כוס קמח.
בהצלחה!

אביגיל (21:26 5.06.2021)

עוגה טעימה. 20 דקות לפני שבת והספקתי להכין אותה. כיביתי את התנור לפני הזמן ונתתי לה להמשיך להיאפות בחום. אין כמו האתר הזה למתכונים מהירים 🙂

מתכונים ב-10 דקות (23:41 5.06.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף ושבוע מקסים😊

ליטל (18:32 13.09.2020)

היי אפרת יקרה,
כמו שאמרתי בעבר – אני מכורה לאתר שלך ומאז שאני צמודה לו, אני מבשלת ואופה קבוע וכולם מחמיאים, אז שוב תודה🙏
לשאלה:
אני רוצה להכין את העוגה בגרסה בריאה יותר ורוצה לוודא שזה בסדר:
1. להחליף את הסוכר בסילאן טבעי
2. את הקמח בקמח כוסמין – כדאי להוסיף עוד סודה לשתייה או משהו אחר כדי שלא ייצא דחוס מדיי?
3. את השמן בשמן זית

4. בנוסף, רוצה להכין בתבנית עגולה בינונית. להשתמש באותן הכמויות?

האם לדעתך ייצא מוצלח?
שילוב של עוגת יומולדת לראש השנה.

תודה ושנה טובה 😇

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:12 13.09.2020)

היי ליטל,
1. אני מניחה שאפשר. שימי חצי כוס סילאן שהתערובת לא תהיה רטובה מידי.
2. אפשר לשים 2 כוסות קמח כוסמין מעורבבות עם שקית אבקת אפיה. לא מומלץ להוסיף סודה לשתיה כי זה עלול להיות מורגש בטעם.
3. אפשר שמן זית אבל בטעם מעודן ולא חזק.
4. אפשר להכין את המתכון בתבנית עגולה בקוטר 24.
שנה טובה ומתוקה ❤️

ליטל (12:13 14.09.2020)

תודה רבה אפרת 🙏

חולדה (17:18 8.09.2020)

יצאה מצוין
וטעים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:50 8.09.2020)

שמחה לשמוע 🙂

רחל (02:42 6.05.2020)

באיזה טעם צריך שהתה יהיה והאם זה משנה של איזה חברה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:15 6.05.2020)

רצוי להשתמש בתה רגיל (לא ירוק או לבן). אני השתמשתי בארל גריי.
לא משנה איזו חברה.

לאה (23:28 7.02.2020)

היי אפרת,
תודה על האתר!!!
העוגה הזו באה בדיוק בזמן- אבל…
מחפשת כבר הרבה זמן מרקם בדיוק כזה רק בעוגת שוקולד (\”עוגת יום הולדת\”) . אולי לך יהיו רעיונות??
[להוסיף קקאו ולהוריד דבש לא יוצר טעם מספיק \’עשיר\’]

האתר הכי שימושי עבורי אחרי גוגל 🙂
תודה!!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:04 8.02.2020)

היי לאה 🙂
ארשום לך את המתכון עם השינויים שלדעתי אפשר לעשות.
2 כוסות (280 ג’) קמח תופח
4 כפות (40 ג’) קקאו
1/2 כפית (2.5 ג’) אבקת סודה לשתיה
3 ביצים (רצוי גדולות)
כוס ושליש (265 ג’) סוכר
רבע כוס (85 ג’) דבש
3/4 כוס (150 ג’) שמן
כוס ושליש (320 מ”ל) מים חמימים
*מומלץ להכין ציפוי שוקולד לעוגה ולהמיס: 100 גרם שוקולד מריר + חצי מיכל קצפת צמחית/שמנת מתוקה.

שרית (18:48 2.10.2019)

היוש, מעונינת להןריד את כמות הביצים..3 בעיני זה המון זה אפשרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:25 2.10.2019)

3 ביצים זה לשתי תבניות אינגליש קייק.
את יכולה להפחית ל-2 ביצים גדולות, העוגה תצא פחות יציבה וקצת מתפוררת.

אהובה (15:45 26.09.2019)

שלום לך

רציתי לדעת האם אפשר לוותר על התה והאם זה יפגע בטעם (רוצה להכין מאפנסים)

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:56 26.09.2019)

התה מדגיש את הטעם של הדבש אבל אפשר להכין גם עם מיץ תפוזים (עדיף) או מים.

יפעת (21:36 23.09.2019)

הי אפרת

רוצה להכין לכיתה של 35 ילדים. איזה תבנית היית בוחרת? בכמה היית מכפילה את המתכון? אפשר לקשט עם זילוף של קצפת פרווה?
תודה וחג שמח(:

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:30 24.09.2019)

היי יפעת,
אם את רוצה שלא ייחסר אז תכיני בתבנית ענקית (גודל 32X40):
4 כוסות קמח תופח
4 כפות קקאו
כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
5 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
2 כוסות דבש
כוס ושליש שמן
2 כוסות תה חזק ופושר
*יש להשתמש בכוס בנפל 240 מ”ל (כוס זכוכית רגילה עם ידית)
אפשר לקשט עם זילוף.
חג שמח ושנה טובה ❤️

יפעת (22:45 24.09.2019)

תודה אפרת (:
אני מכינה עם קמח כרגיל ללא גלוטן הכמויות שציינת זהות נכון?

יש לי כוס מדידה רגילה של אפייה זה קטן מדי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 25.09.2019)

זה אמור לעבוד עם קמח כרגיל באותן כמויות.
אם הכוס בנפח 240 מ”ל זה בסדר.
כוס כזאת יש לך?

לאה (15:16 12.09.2018)

ב”ה

היי…

העוגה יצאה מצוינת ! גם המרקם וגם הטעם !
(אני שמתי חצי כוס דבש וחצי כוס מייפל)
הטיפ של הנילון נצמד מעולה! אימצתי אותו לכל העוגות דבש… ובכלל…

תודה רבה
גמר חתימה טובה !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:57 12.09.2018)

תודה לאה, שמחה לשמוע 🙂
גמר חתימה טובה!

רונה (09:58 9.09.2018)

אני באמצע ההכנות והדבש לא נפתח! מה לעשות???

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:56 9.09.2018)

מקווה שהצלחת לפתוח 🙂
שנה טובה 🌺

מיכל (08:41 9.09.2018)

העוגה הזאת פשוט מעולה!

מיכל (08:40 9.09.2018)

עוגה פשוטה מעולה וטעימה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:41 9.09.2018)

תודה מיכל, שמחה לשמוע 🙂
שנה טובה ומתוקה!

יעל (16:45 8.09.2018)

שלום, מה הכוונה בתה חזק? איזה תה זה צריך להיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:54 8.09.2018)

הכוונה לשים את התיון במים לפחות כ-5 דקות.
שנה טובה 🌷

ענת אילוז (18:51 29.08.2018)

אפשר להפוך למאפינס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 29.08.2018)

כן בטח. זמן האפיה עשוי להתקצר ל 15-20 דקות.

איילת (22:22 21.08.2018)

הי , אפשר להקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 22.08.2018)

כן אפשר.

מירי (09:38 15.03.2018)

הכנתי את העוגה ויצא מעולה ב”ה!
רציתי לשאול להכין קרם שוקולד מעל העוגה מתאים? יש לך רעיון לקרם אחר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:16 15.03.2018)

היי מירי,
ציפוי שוקולד יכול להשתלב מעולה.

דבי (08:55 27.09.2017)

עוגה מנצחת!!!
תודה רבה ושנה טובה ומתוקה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:40 27.09.2017)

תודה דבי!
שנה טובה ומבורכת 🌺

אושרה (08:21 24.09.2017)

עוגה טעימה מאד תודה אפרת. שנה טובה 🍯 אתר מעולה שאימצתי לי ישר כח👏

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 24.09.2017)

תודה אושרה 🙂
שנה טובה!

עדי (09:35 21.09.2017)

יצא באמת מדהים! החלפתי את הדבש בסילאן כי לא היה לי דבש וקצת חששתי. יצא מעולה. הוספתי שוקולד מריר מוצס בחלב שקדים וקצת קקאו מלמעלה. תודה על המתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:46 21.09.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שנה טובה!

ענת (17:52 15.12.2016)

כמה דבש זה בכפות?

מתכונים ב-10 דקות (18:15 15.12.2016)

היי ענת,
הכוונה לכוס מלאה של דבש.

ענת (20:00 15.12.2016)

וכמה זה קריטי אם אני אשים פחות, למשל שש כפות?

מתכונים ב-10 דקות (20:52 15.12.2016)

אוי, לא קראתי את השאלה נכון. בכוס דבש יש בסביבות 15 כפות. אם תשימי 6 כפות אני חושבת שפשוט ירגישו פחות את הדבש בעוגה.
אם זאת כמות הדבש שיש לך את יכולה להכין מחצית מהכמויות בתבנית אינגליש קייק אחת (ולשים 2 ביצים).

אביבית (18:44 3.10.2016)

עוגה מעולה ואעימה בטירוף,חוסלה וקצרה מחמאות בטירוףף

מתכונים ב-10 דקות (19:39 3.10.2016)

שמחה לשמוע!
תודה אביבית ושנה טובה 🙂

גל (15:28 2.10.2016)

היי! איזה גודל כוס הכוונה לחד פעמית שקופה?

מתכונים ב-10 דקות (16:10 2.10.2016)

היי גל,
כוס חד פעמית היא קטנה מידי.
הכוונה לכוס זכוכית סטנדרטית בנפח 240 מ”ל – מצרפת לינק עם תמונה של הכוס.
שנה טובה!

רוית (20:36 1.10.2016)

היי, אין לי קמח תופח.. האם ניתן להמיר בקמח רגיל ואבקת אפייה ומהם היחסים? תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:27 1.10.2016)

היי רוית,
את יכולה לערבב 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה.
שנה טובה 🙂

אדוה (15:55 29.09.2016)

הכנתי ויצאה עוגה טעימה ורכה בטירוף.
תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:08 29.09.2016)

תודה אדוה ושנה טובה! 🙂

Iris (15:36 30.09.2016)

העוגה מדהימה רכה טעימה ועסיסית. רק שבטעות הכנתי שבוע לפני ראש השנה ומאז אני לא מפסיקה להכין אותה שוב ושוב ושוב העוגה נגמרת במהירות

מתכונים ב-10 דקות (15:51 30.09.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה איריס ושנה טובה 🙂

לילך (15:32 29.09.2016)

היי 🙂 אני רוצה להכין תבנית אחת של העוגה הזאת ותבנית אחת של עוגת דבש ומייפל מהאתר שלך. שתי שאלות:
1. מבחינת כמויות, האם בשביל תבנית אחת צריך פשוט לשים חצי מהכל?
2. האם ניתן לאפות את שתי העוגות בתנור בו זמנית? כאן כתוב 170 מעלות ושם 180 מעלות… זה קריטי?

מתכונים ב-10 דקות (16:12 29.09.2016)

היי לילך,
1. נכון, יש להכין מחצית מהכמויות של כל החומרים (אם רשום 3 ביצים יש לשים 2 ביצים)
2. אפשר לאפות את שתי העוגות על 170 מעלות.
שנה טובה 🙂

יפעת (21:11 27.09.2016)

הי אפרת,

מעוניינת להכין כמאפינס צריכה כמות קטנה . איך מתאימה את המתכון לחצי כמות?

עשיתי אותה כבר כמה פעמים יוצאת עסיסית ממש.

תודה
יפעת

מתכונים ב-10 דקות (22:18 27.09.2016)

היי יפעת,
תכיני מחצית מהכמויות. אני מניחה שזה יספיק לך לכ-10 מאפינס.
כוס קמח תופח
כף אבקת קקאו
רבע כפית אבקת סודה לשתיה
2 ביצים
שליש כוס סוכר
חצי כוס דבש
שליש כוס שמן
חצי כוס תה חזק ופושר
זמן האפיה עשוי להתקצר ל 20-25 דקות.
שנה טובה! 🙂

מיטל (00:25 25.09.2016)

היי אפרת
תודה על כל המתכונים. מתכוונת להכין חלק מעוגות הדבש שפירסמת פה לפי מתכון של 2 תבניות אינגליש קייק- בתבניות אישיות קטנות יותר מאינגליש קייק בגודל רוחב 5.7 ס”מ, אורך 14.7 ס”מ ועומק 4.3 ס”מ (אני צריכה 8 עוגות כאלה). מה לדעתך צריך להיות יחס ההמרה של המצרכים?
המון המון תודה מראש 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:50 25.09.2016)

היי מיטל,
לפי חישוב הנפח זה יוצא שתבנית אינגליש קייק רגילה שווה ל 3-3.5 תבניות אינגליש קייק קטנות מהסוג שציינת. זאת אומרת שכמות של 2 תבניות אינגליש קייק אמורה להספיק ל-7 תבניות אינגליש קייק קטנות. אם תמלאי אותן עד גובה 2/3 מהתבנית אני מאמינה שיכול להיות שייצאו לך גם 8 יחידות.
בהצלחה 🙂

מיטל (11:20 25.09.2016)

נהדר! תודה רבה!

מיטל (11:49 25.09.2016)

אפרת, רק שאלה אחרונה… אם אני עושה בתבניות הקטנות כמו שכתבתי, זמן האפיה מתקצר או נשאר אותו זמן?

מתכונים ב-10 דקות (11:53 25.09.2016)

אני מניחה שזמן האפיה יתקצר ל 20-25 דקות.

מלכה (19:19 21.09.2016)

אין לי תבנית אינגליש קייק, משנה אם אני מכינה בתבנית רגילה?

מתכונים ב-10 דקות (20:40 21.09.2016)

היי מלכה,
במקום 2 תבניות אינגליש קייק את יכולה לאפות בתבנית אחת עגולה בקוטר 24 או תבנית מלבנית בגודל 22X31.
יכול להיות שזמן האפיה יתארך מעט כי מדובר בתבנית גדולה.

רינת (14:56 18.09.2016)

קודם כל תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים!!!!!!
האם אני יכולה לדעתך להמיר כף אחת של קקאו בכפית נס קפה וכפית אבקת קינמון?
נראה לך שזה ילך? סתם מתחשק לי לשחק עם הטעמים:)
תודה רבה:)

מתכונים ב-10 דקות (15:48 18.09.2016)

היי רינת,
בדר”כ קינמון פחות הולך עם קקאו כי שניהם טעמים חזקים. לעומת זאת נס קפה משתלב מעולה עם שניהם. אני ממליצה לך לשים כף וחצי אבקת קקאו + חצי כף אבקת נס קפה.
בהצלחה 🙂

שרון (13:52 22.09.2015)

תודה רבה וחייבת לפרגן – הכנתי אתמול את עוגת הוניל ויצא מדהים.כמה פשוט – ככה מעולה!גמר חתימה טובה וחג שמח לכולם!

מתכונים ב-10 דקות (14:09 22.09.2015)

שמחה לשמוע שרון! תודה וגמר חתימה טובה

שרון (13:33 22.09.2015)

מתכוונת להכין בתבנית אינגליש קייק אחת – מה כמות כל אחד מהמרכיבים?נחשבת לעוגת דבש – האם כדאי להכין יום קודם וגם לחמם תנור ל160 מעלות?

מתכונים ב-10 דקות (13:48 22.09.2015)

היי שרון,
אלה הכמויות לתבנית אינגליש קייק אחת:
2 ביצים
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
חצי כוס דבש
חצי כוס תה
כוס קמח תופח (או כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה)
שליש כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
כף קקאו
אפיה בחום 170 מעלות. ממליצה לבדוק את העוגה כבר אחרי 25 דקות.
וכן, מומלץ להכין יום קודם ולעטוף היטב בניילון נצמד. למחרת העוגה תהיה יותר טעימה 🙂

אילנית (04:45 13.09.2015)

היי, אפשר להכין ללא סודה לשתייה?

מתכונים ב-10 דקות (08:53 13.09.2015)

כן אילנית.
שנה טובה 🙂

אורנה (08:34 8.09.2015)

היי
האם יש משהו שאפשר לשים במקום הביצים? (מתכננת להכין רק אינגליש קייק אחת)
תודה וחג שמח! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:06 8.09.2015)

היי אורנה,
יכול להיות שאפשר להשתמש בחומץ תפוחים בשילוב עם אבקת סודה לשתיה כדי להעניק אווריריות לעוגה אבל אני מוכרחה לציין שלא ניסיתי לעשות זאת בעוגות עם דבש אלא רק בעוגות שוקולד רגילות.
זאת אומרת להכין: כוס קמח תופח, 1 כף קקאו, חצי כפית אבקת סודה לשתיה, שליש וקצת כוס סוכר, חצי כוס דבש, שליש וקצת כוס שמן, חצי כוס תה חמים, כפית חומץ תפוחים.
אני מקווה שזה ייצא מוצלח.
חג שמח ושנה טובה ומוצלחת! 🙂

אורנה (15:44 8.09.2015)

תודה על התגובה המהירה!
רסק תפוחים גם יכול לעבוד פה לדעתך? משהו כמו רבע כוס?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:32 8.09.2015)

חשבתי על רסק אבל בגלל שיש פה גם דבש, חששתי שאולי העוגה תצא מעט “כבדה” אבל יכול להיות שאני טועה והרסק דווקא יעניק לחות ורכות לעוגה.
סליחה שאין לי הפעם תשובה מוחלטת 🙂

אתי (00:00 31.08.2015)

אין לי כעת קמח תופח כמה אבקת אפיה צריך וכמה כוסות קמח רגיל?
?תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:30 31.08.2015)

היי אתי,
שימי 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות מלאות אבקת אפיה.

מיכל (15:24 27.08.2015)

יש לי שאלה
אם אני רוצה לעשות רק תבנית אינגליש קייק אחת
ראיתי שרשמת למישהי לצמצם את הכמויות בחצי
ומבחינת ביצים אז זה אומר 2 ביצים או ביצה אחת?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:31 27.08.2015)

היי מיכל, עדיף לשים 2 ביצים כדי שהעוגה תצא יציבה ואווריריות יותר.

מיכל (10:03 27.08.2015)

שלום
רציתי לשאול לגבי הכוס תה החזק
האם תה של ליפטון הצהוב זה בסדר? וצריך לשים את כל הכוס? וכמה זה נחשב חזק?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:10 27.08.2015)

היי מיכל,
תה ליפטון צהוב זה בסדר גמור. תמלאי כוס במים רותחים ותשאירי את התיון בפנים לפחות 5 דקות.
יום נפלא 🙂

מיכל (12:31 20.08.2015)

רציתי לדעת אם ניתן להכין כמאפינס?
אם כן עד איזה גובה למלא וכמה זמן אפייה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:37 20.08.2015)

היי מיטל,
אפשר להכין כמאפינס. מומלץ למלא עד 3/4 גובה. זמן אפיה אמור להתקצר ל20-25 דקות.
הכמות במתכון מתאימה לכ20 מאפינס.
בהצלחה 😉

איילת (22:06 14.10.2014)

שלום וברכה ומועדים לשימחה,
הכנתי את העוגה כמה פעמים וב”ה היא נחלה הצלחה
גדולה במיוחד בקרב בעלי 🙂

מתכונים ב-10 דקות (22:25 14.10.2014)

אני שמחה מאוד לשמוע!
תודה איילת וחג שמח 🙂

אורנה (09:54 30.09.2014)

תודה.
אז כנראה שאעשה רק עם סילן, ללא דבש.
מקווה שייצא טעים 🙂

אורנה (16:06 29.09.2014)

שלום,
אם אין לי את כל כמות הדבש, אוכל להשלימה בסילן? או שייצא טעם מוזר?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (16:31 29.09.2014)

הי אורנה,
יש עוגות שמכינים עם סילאן וקקאו והן יוצאות טעימות. לגבי שילוב של דבש, סילאן וקקאו לא ניסיתי כך שאני לא יודעת לומר בוודאות אך יש להניח שזה ייצא בסדר.
אם את לא רוצה לקחת סיכון את יכולה להכין חצי כמות בתבנית אינגליש קייק אחת.
המשך יום נעים 🙂

ליאת (18:24 23.09.2014)

תודה!
שאלה נוספת,
האם העוגה צריכה להישמר בקירור?

מתכונים ב-10 דקות (18:40 23.09.2014)

לא, בטמפרטורת החדר במקום קריר ומוצל כשהיא עטופה בניילון נצמד.

ליאת (18:04 23.09.2014)

היי,
העוגה נשמעת נפלאה.
האם אפשר להשתמש בשוקולית במקום בקקאו,
או שזה הורס את העוגה?
תודה וחג שמח

מתכונים ב-10 דקות (18:12 23.09.2014)

היי ליאת,
אפשר אבל אם יש לך חצי חבילת שוקולד מריר אז עדיף (יש להמיס אותו לפני עם השמן) אבל גם אם אין זה בסדר גמור להשתמש באבקת שוקולית.
חג שמחה ושנה טובה ומתוקה 🙂

אורית (10:09 22.09.2014)

בוקר טוב, רציתי לדעת מה אפשר לשים במקום קקאו, תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:13 22.09.2014)

הי אורית,
אפשר לשים 50 גרם שוקולד מריר מומס. אפשר להמיס אותו במיקרוגל עם השמן.
שנה טובה 🙂

אורית (11:31 22.09.2014)

תודה רבה ושנה מתוקה ונפלאה

קרינה (19:56 23.12.2013)

עוגה מהירה, קלה וכה טעימה!!! לא היה לי דבש, הוספתי סילאן. פשוט נפלא. תודה רבה.

מיכל (11:25 13.12.2013)

היי העוגה יצאה טעימה מאוד רכה ונימוחה (כמובן הוספתי אגוזים קצצים + שוקלד מריר קצוץ)
השיטה נילון נצמד מעולה,
תודה לך ושבת שלום

מיכל (22:17 12.12.2013)

היי שאלה לי – אפשר לשדרג עוד את העוגה ולהוסיף אגוזי מלך + .ושברי שוקלד מריר.

מתכונים ב-10 דקות (09:02 13.12.2013)

היי מיכל, לדעתי זה רק יוסיף ויעשיר את העוגה. שבת שלום:)

רותם (17:58 22.10.2013)

היי, תודה לכם. העוגה חוסלה באותו יום. ממש טעימה

רות מור (11:44 19.10.2013)

הכנתי. עוגה קלה וטעימה מאוד! שילוב מעולה של השוקולד והדבש

שרון (07:31 15.09.2013)

עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד, מחכה כבר להכין עוד מהעוגות שלכם!

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.