שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות

סוג: פרווה

תבנית אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 20-21

מצרכים:

כוס (140 ג’) קמח לבן

כפית (5 ג’) אבקת אפיה

חצי כפית (2.5 ג’) אבקת סודה לשתיה

כפית שטוחה (4 ג’) אבקת קינמון

2 גזרים בינוניים (150 ג’) מגורדים דק (כוס גזר מגורד)

שליש כוס (66 ג’) שמן

שליש כוס (80 מ”ל) מיץ תפוזים (אפשר מבקבוק לשתיה קלה)

חצי כוס (100 ג’) סוכר

רבע כוס רסק תפוחים (או חצי בננה גדולה מעוכה)

קרם וניל:

חצי מיכל קצפת צמחית (125 מ”ל)

כף (10 ג’) אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס (60 מ”ל) חלב סויה

אופן הכנה:

*מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק או תבנית עגולה בקוטר 20-22.

-מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפיה, סודה לשתיה וקינמון.

-בקערה נפרדת מערבבים שמן עם הסוכר. מוסיפים מיץ תפוזים, גזר מגורד ורסק תפוחים ומערבבים. מוסיפים את קערת הקמחים ומערבבים עד לאיחוד החומרים (יש לערבב כמה שפחות אחרת העוגה עלולה לצאת דחוסה).

-יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך 25-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר.

-מכינים את הקרם: מקציפים חצי מיכל קצפת צמחית במשך כ20 שניות. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. יוצקים את הציפוי על העוגה לאחר שהתקררה לטמפ’ החדר. עוטפים היטב ושומרים במקרר.

*ניתן לוותר על הקרם. אפשר להוסיף לעוגה כשליש כוס אגוזי מלך קצוצים ו/או רבע כוס שוקולד צ’יפס מריר (50 גרם).

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
קבב עוף
כרוב מאודה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
גנית (23:48 25.03.2021)

האם ניתן להחליף את הקמח לקמח תופח מעליו של פסח?

מתכונים ב-10 דקות (01:19 26.03.2021)

היי גנית,
לא ניסיתי אז לא בטוחה, אבל את יכולה לנסות:)

מוריה (21:07 20.12.2020)

פתאום התחשק לנו ליד הקפה משהו טעים ובריא – עוגת גזר רעיון אדיר
אבל נגמר הביצים והסופר סגור🙄
ישר רצנו לפה מצאנו את העוגה היתי מצרפת תמונה רק שבאתי לצלם וכבר נחתכה כולה😅

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:12 20.12.2020)

תודה מוריה, שמחה שנהניתם מהעוגה ❤️

מרים (21:23 27.08.2020)

שלום ותודה רבה על המתכונים והרעיונות הנפלאים שבאתר שלך! יש לי שאלה לגבי עוגת הגזר הטבעונית: חשבתי להוסיף גם תפוח עץ מגורגד וגם חמוציות יבשות, (אני רוצה שיורגש הטעם של גזר, תפוח עץ וחמוציות) ולעשות בלי קרם . האם זה יילך לדעתך? אם כן, על אילו הכמויות את ממליצה? האם כדאי לעשות ציפוי של שוקולד או שזה לא מתאים? כנראה אעשה שתי תבניות אינגליש קייק, בבקשה תצייני האם אפשר פשוט להכפיל את הכמויות במקרה הזה). תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:13 27.08.2020)

היי מרים,
אני חושבת שאפשר לשים תפוח עץ מגורד במקום גזר אחד ולשים עד רבע כוס חמוציות.
אפשר לעשות ציפוי שוקולד.
אין בעיה להכפיל כמויות.

אלומה (19:55 25.06.2020)

עוגה נפלאה! באמת שתמיד אני עפה על המתכונים שלך! כל כך פשוטים והתוצאה פשוט מדהימה! תודה רבה! אשמח לעוד מתוקים טבעונים 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:55 25.06.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אלומה

ליאת (15:03 4.06.2020)

היי, האם אפשר להחליף את הרסק תפוחים בשתי כפות טחינה?
מומלץ להוסיף חומץ אם אני רוצה אותה אווירירית או שאין צורך?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:50 4.06.2020)

היי ליאת,
לגבי הטחינה אני לא בטוחה, לא ניסיתי.
עוגות עם פרי או ירק פחות יוצאות אווריריות, במיוחד אם הן לא מכילות ביצים כך שאני לא יודעת כמה החומץ יעזור במקרה הזה.

ליאת (21:54 4.06.2020)

ניסיתי עם 2 כפות טחינה במקום הרסק תפוחים ויצא אחלה!
בפעם הבאה אוסיף אפילו 3 כי השילוב של טחינה וגזר ממש טעים ביחד.
לא הוספתי חומץ בסוף 🙂
תודה רבה על מתכונים מעולים!
אני מאוד נהנת מהאתר!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:56 4.06.2020)

איזה כיף שחזרת לעדכן. באמת הייתי סקרנית לדעת איך זה יוצא עם טחינה 🙂
תודה!

תרצה (11:55 28.01.2020)

אפשר להקפיא כולל הקצפת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:28 28.01.2020)

כן אפשר. אם את רוצה שמבחינת מראה זה יראה טוב יותר אז אפשר להקפיא רק את העוגה ואת הקצפת להכין לאחר הפשרה.

תרצה (12:31 28.01.2020)

תודה אפרת. האתר שלך מושלם!

עינת (17:30 2.01.2020)

היי

כמה אחוז כדאי קצפת צמחית?
יש תחליף (יותר בריא ) לקצפת צמחית?

תודה.

עינת (17:13 2.01.2020)

היי אפרת

אז במקום חלב סויה אפשרי להקציף לציפוי רק את הקצפת צמחית עם מים קרים?

אם מכינה בלי האינסנט פודינג

תודה מראש על התשובה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:52 2.01.2020)

אפשר להקציף עם 2-3 כפות מים קרים.
20% קצפת צמחית.
במקום קצפת צמחית אפשר להקציף חצי כוס קרם קוקוס. כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך. את הנוזל המימי יותר יש לשפוך.

עינת (17:33 18.11.2019)

היי אפרת

ענית לי פעם אחת שבמקום חלב סויה (שלא מעוניינת להשתמש בו ) ניתן להשתמש בכפות מים קרים האם לדעתך אפשר להשתמש בתחליף זה בכל מתכוןם שקיים חלב סויה או חלב שיבולת שועל?

תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:13 18.11.2019)

אם זה בקצפת אז כן.

אלירן (18:06 27.09.2019)

מתכון מנצח… עוגה סוף!!
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:13 28.09.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה ושנה טובה!

טוש (16:38 16.09.2019)

היא יצאה בדיוק כמו התיאור שלה –
עוגת גזר ללא ביצים רכה וטעימה עם ציפוי קרם וניל שמשתלב מעולה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 16.09.2019)

תודה 🙂

שולמית רייסברג (14:20 4.09.2019)

היי אפרת תודה רבה על האתר הנפלא, שאלה האם אפשר לשים מיץ תפוחים במקום תפוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:37 4.09.2019)

כן אפשר.

עינת (15:16 25.08.2019)

היי

מה אםשר במקום חלב סויה ולא חלב שקדים ?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:19 25.08.2019)

חלב קוקוס או שאפשר לשים 2-3 כפות מים קרים.

מאיה בוארון (17:05 9.08.2019)

אין לי מיץ תפוזים בבית יש תחליף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:41 9.08.2019)

אפשר לסחוט לכוס כף מיץ לימון ולהשלים במים עד שליש כוס. להוסיף כפית סוכר ולערבב.

דפנה (16:07 24.07.2019)

היי אפרת,

הכנסתי עכשיו את העוגה לתנור וגיליתי ששמתי קמח תופח בנקום קמח רגיל כולל הסודה לשתייה והכפיל אבקת אפייה…
את חושבת שזה יהרוס את הטעם של העוגה??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:12 24.07.2019)

היי דפנה,
יכול להיות לזה טעם לוואי אבל יכול להיות גם שלא.
מקווה שיהיה בסדר 🙂

עינת (15:36 5.04.2019)

היי אפרת

הרגע אפיתי את העוגה ויצאה נמוכה מאוד אבל גם מיימית מאוד (לא אפויה) כשחתכתי אותה בעודה חמה .

איפה טעיתי?

עשיתי לפי המתכון

תודה רבה ושבת נפלאה לך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:34 5.04.2019)

היי עינת,
אולי היא עדיין לא אפויה? בדקת עם קיסם? כמה זמן נאפתה?
אפית אותה בתבנית אינגליש קייק חד פעמית?

:) (11:36 22.01.2019)

היי
מה עדיף רסק תפוחים רגיל או טבעי ללא סוכר?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:56 22.01.2019)

לא משנה. אני הכנתי עם טבעי ללא תוספת סוכר.

Jojo (18:30 9.11.2018)

היי אני טבעונית ואני מחפשת תחליף לאינסטנט פודינג וניל תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:40 10.11.2018)

אפשר להכין בלי אינסטנט פודינג.

Jojo (23:11 19.11.2018)

אשמח אם תוכלי לומר לי איך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:18 20.11.2018)

אפשר להקציף במהירות גבוהה חצי מיכל קצפת צמחית עם 4-5 כפות חלב סויה קר עד לקבלת קצפת יציבה.

Jojo (19:22 13.01.2019)

תודה רבה לך⁦❤️⁩

אינה (15:22 2.11.2018)

עכשיו הכנתי את העוגה היא יצאה לחה מבפנים. זה בסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:36 2.11.2018)

היא אמורה להיות עסיסית ולא יבשה לגמרי.
נעצת קיסם בכמה אזורים במרכז העוגה והוא יצא יבש?
חתכת אותה לאחר שהתקררה לגמרי?

שני (18:11 25.10.2018)

הכנתי עם פעמים את העוגה, ללא הקרם וכולם היו מרוצים. עכשיו הכנתי כבר את כל החומרים ופתאום גיליתי שנגמר גזר…. יש לך רעיון במה אפשר להחליף אותו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:48 25.10.2018)

אולי תנסי להכין עם 2 תפוחים קטנים מגורדים (בלי הקליפה).

שני (08:34 12.10.2018)

אפשר להכין עם קמח חיטה מלא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 12.10.2018)

פחות מומלץ. לדעתי זה ייצא במרקם מאוד דחוס.

הילי (12:26 4.10.2018)

אז העוגה מוכנה, יצאה לי ממש ממש נמוכה… בטעם היא נהדרת אבל.. למה לא עלתה? בקושי מילאה חצי מהגובה של התבנית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:29 4.10.2018)

באיזה תבנית הכנת? העוגה תפחה בכלל או נשארה באותו גובה של הבלילה?

הילי (11:46 4.10.2018)

ההעוגה כרגע בתנור.. מקווה שתצא טעימה!:))
מעוניינת להכין את הקרם עם חלב קוקוס.. מה הכמות שאני צריכה לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:49 4.10.2018)

היי 🙂
חצי כוס חלב קוקוס (125 מ”ל).

עדן (11:53 30.09.2018)

היי, אם אין לי חלב סויה- במה ניתן להמיר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:59 30.09.2018)

תכיני בלי החלב.
חג שמח 🌺

:) (18:02 24.09.2018)

נראה מעולה! אם אני מכינה בתבנית סיליקון זה זמן אפיה שונה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 24.09.2018)

היי, זמן האפיה לא אמור להשתנות.

לירז (14:58 4.05.2018)

העוגה המושלמת!!!
מכינה כבר שלושה שבועות ברצף לשבת, ההצלחה אדירה!
לא היה לי מיץ תפוזים- המרתי בויטמנצ׳יק תפוח
שמן קוקוס במקום שמן רגיל
קמח כוסמין מלא במקום לבן
ונגיעה של חומץ תפוחים בסוף הערבוב.
יוצאת גבוהה, תפוחה, טעימה טעימה ועסיסית!

תודה!!!

לירז (15:00 4.05.2018)

אה! עם קודמת הוספתי שוקולד צ׳יפס ומוותרת על קצפת, מפזרת רק קצת אבקת סוכר מעל ליופי

שלמות.
מודה לך בשם הטבעונים 😉

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:53 4.05.2018)

נשמע מעולה!
תודה לירז 🙂

עופרה (07:54 27.04.2018)

אפרת בוקר טוב
אשמח אם תוכלי לתת כמויות שמתאימות לתבנית עגולה לקוטר 24

נ.ב הכנתי אותה כמו במתכון והוספתי תפוח מגורד יצא טעים

תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:56 27.04.2018)

היי עופרה,
אלה הכמויות המומלצות לתבנית 24:
2 כוסות קמח לבן
2 כפיות אבקת אפיה
כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
כפית ושליש אבקת קינמון
4 גזרים בינוניים מגורדים דק
שני שליש כוס שמן
שני שליש כוס מיץ תפוזים (אפשר מבקבוק לשתיה קלה)
כוס סוכר
חצי כוס רסק תפוחים (או בננה גדולה מעוכה)
קרם וניל:
מיכל קצפת צמחית (250 מ”ל)
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב סויה
שבת שלום 🙂

גל (17:51 25.04.2018)

היי,נתקעתי בלי תפוזים,אבל 2 קלמנטינות עשו את העבודה.. יצא טעים מאוד.אחלה מתכון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:08 25.04.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה גל.

חוה חבושי (15:52 15.03.2018)

היי אפרת, האם האגוזים הקצוצים לא צריכים לבוא על חשבון שחומרים היבשים?
אין צורך להקטין את כמות הקמח?
תודה מראש
חוה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:09 15.03.2018)

לא, אין צורך.

דינה (09:06 21.01.2018)

הי, האם אפשר לערבב גזר ותפוח מגורד? ניסיתי את זה במתכון אחר והיה מעולה…במידה וכן אותה כמות? כוס גזר+תפוח
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:54 21.01.2018)

נראה לי שכן. אותה כמות הכוונה חצי כוס גזר וחצי כוס תפוח.
שבוע נפלא 🙂

רונית (19:44 8.01.2018)

הי. הכנתי את העוגה בדיוק לפי הכתוב ויצא מעולה. נתקעתי בבעיה שיש ליפודינג וניל אבל לא קצפת צמחית… מחר היומולדת… את מכירה אולי משהו טבעוני שיחליף קצפת צמחית? אולי מי חומוס? אם כן, באיזו כמות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 8.01.2018)

היי רונית,
קרם קוקוס יכול להיות תחליף. כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך. את הנוזל המימי יותר יש לשפוך.

נטלי (13:21 6.12.2017)

היי, העוגה טובה אך החלפתי את כמות הסוכר במייפל טבעי ויצא מתוק מידיי לטעמי, כנראה כי גם הפרי והגזר מתוקים הייתי צריכה חצי מהכמות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:27 6.12.2017)

פעם הבאה שימי שליש-רבע כוס מייפל.
בכל מקרה תודה שחזרת לעדכן.
המשך יום מקסים 🙂

ליאור (13:52 23.11.2017)

היי, האם הכפלת כמות הגזר תפגע במרקם העוגה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 23.11.2017)

היי ליאור,
יכול להיות שזה ישפיע בצורה כזו שהמרקם ייצא רטוב יותר.

הדס (12:15 25.06.2017)

הכנתי בלי הקרם, יצא ממש מעולה!! תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (14:20 25.06.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הדס ושבוע נפלא!

גדי (19:17 21.02.2017)

נתקעתי בלי תפוזים וממש רוצה להכין את העוגה. האם אפשר להשתמש במשהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות (20:50 21.02.2017)

היי גדי,
אני חושבת שאפשר גם להכין לימונדה ולערבב 2 כפות מיץ לימון, למלא מים עד שליש כוס ולערבב עם כפית גדושה סוכר.

דיקלה (09:55 20.11.2016)

האם אפשר לאפות כמאפינס? אם כן לאיזה כמות בערך מספיק?

מתכונים ב-10 דקות (10:11 20.11.2016)

היי דיקלה,
אפשר לאפות כמאפינס. יש לשמן את השקעים ולמלא עד 2/3 גובה מהשקע (אם את משתמשת בתבנית שקעים מסיליקון יש למלא עד 3/4 גובה).
אני מניחה שהכמות תספיק ל10-12 יחידות.
זמן אפיה עשוי להתקצר לכ-20 דקות.
בהצלחה ושבוע נפלא 🙂

צליל (09:35 14.11.2016)

היי
עשיתי את העוגה ויצא מדהיםםם
שמתי במקום רסק תפוחים
2 בייצים
ממש נהנית ממנה ועכשיו הכין אותה הרבה
תודה רבה על המתכון הנפלא

מתכונים ב-10 דקות (13:21 14.11.2016)

שמחה לשמוע!
תודה צליל ויום מקסים 🙂

Chenni (16:00 23.03.2019)

חחח, כל הקטע שהיא אמורה להיות בלי ביצים – ז”א טבעונית ! עוגות עם מרכיבים מהחי , ובמקרה הזה ביצים, יש ברחבי המרשתת ללא סוף!

שירי (12:32 28.09.2016)

מאוד רוצה להכין את העוגה, אבל אף פעם לא הקצפתי קרם. אפשר לעשות את זה במקציף ידני?
בנוסף שאלה לגבי האוויריריות, אני טבעונית ושמחה לראות כאן מתכון טעים לעוגה כזו. האם יצא לך לנסות שילוב של סודה לשתיה עם חומץ תפוחים? זה עושה פלאים וממש נותן אווריריות לבלילה.

מתכונים ב-10 דקות (12:47 28.09.2016)

היי שירי,
אפשר להקציף במקציף ידני/מטרפה. מומלץ להכניס את הקצפת הצמחית למקפיא ל15 דקות לפני ההקצפה כדי שהיא תהיה קרה מאוד (זה מסייע להקצפה) ואז להקציף בתנועות נמרצות וברצף במשך כמה דקות עד שהקצפת מסמיכה ונעשית יציבה.
יש לי עוגת שוקולד טבעונית שבה שילבתי סודה לשתיה עם חומץ. במתכון הזה מיץ התפוזים הוא הגורם החומצי שבשילוב עם אבקת סודה לשתיה נותן תוצאה טובה.
שנה טובה 🙂

לילך (17:48 8.09.2016)

אם אני רוצה להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין (מצמצמים גלוטן אצלנו בבית…), האם צריך לעשות שינוי כלשהו במתכון?

מתכונים ב-10 דקות (18:11 8.09.2016)

היי לילך,
אפשר להשתמש בקמח כוסמין באותה כמות ובאותו אופן.

לילך (13:34 10.09.2016)

תודה, היה קל מאוד להכנה וטעים מאוד 🙂

מתכונים ב-10 דקות (16:50 10.09.2016)

שמחה לשמוע, תודה שחזרת לעדכן 🙂

מיטל (16:55 8.08.2016)

היי רציתי לשאול אפשר לשים חלב רגיל במקום חלב סויה? מה הכמות? תודה.

מתכונים ב-10 דקות (18:17 8.08.2016)

כן מיטל, אפשר להשתמש בחלב רגיל באותה כמות (רבע כוס).

chana (23:33 16.07.2016)

העוגה יצאה פשוט מושלמת!!!!
(הכפלתי את הכמות והעוגה נזללה)

מתכונים ב-10 דקות (09:24 17.07.2016)

אני שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🙂

אלונה (20:57 21.05.2016)

היי, העוגה יצאה פשוט מדהים!
(שמתי במקום רסק תפוחים 2 ביצים ).
אני רוצה להכפיל את המנה (לשים בתבנית יותר גדולה) אני פשוט מכפילה את כל המצרכים ב-2 ?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (21:14 21.05.2016)

היי אלונה,
שמחה שהעוגה יצאה מוצלחת 🙂
וכן, פשוט הכפילי את הכמויות של כל החומרים.
שבוע טוב

אהוד (14:47 11.05.2016)

איך אפשר שהעוגה תצא אוורירית ביותר

מתכונים ב-10 דקות (15:04 11.05.2016)

היי אהוד,
בגלל שהעוגה אינה מכילה ביצים היא קצת פחות אווריריות אבל יחסית לעוגה שלא מכילה ביצים היא יוצאת מוצלחת. ממליצה להכין לפי המתכון ולא לוותר על שום מרכיב.

דנה (22:28 7.05.2016)

עוגה מצויינת! הכנתי את העוגה עם ביצה אחת במקום רסק תפוחים ועם זיגוג לימון מעל(ערבבתי מיץ לימון סחוט עם אבקת סוכר)נתן טוויסט חמצמץ מעניין.מאמצת את המתכון.תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (09:35 8.05.2016)

נשמע מצוין!
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🙂

אורית (20:05 5.05.2016)

היי,
האם אפשר לאפות את העוגה עם סילאן, קמח כוסמין ובלי סודה לשתיה?
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (20:43 5.05.2016)

היי אורית,
אפשר אבל סביר להניח שהעוגה תצא “כבדה”. לכן אם את משתמשת בקמח כוסמין אני ממליצה לא לוותר על הסודה לשתיה שתפקידה להתפיח את העוגה לרוחב ובכך תורמת לאווריריות מסוימת. לגבי הסילאן, ממליצה לשלב חצי כמות סוכר וחצי סילאן.
בהצלחה 🙂

ויקטור (21:22 14.04.2016)

העוגה מאד טעימה בלי הקרם עם שוקולד מריר.
אשמח לקבל מתקון דומה לעוגה לפסח.
תודה רבה
שבת שלום

מתכונים ב-10 דקות (21:44 14.04.2016)

היי ויקטור,
שמחה שיצא טעים 🙂
אין לי מתכון לעוגה טבעונית דומה כשרה לפסח אבל אם אצליח להכין מתכון כזה שיהיה מוצלח כמובן שאפרסם ואעדכן.
שבת שלום!

מירי (18:47 30.03.2016)

מה אפשר להכניס במקום בננה או רסק תפוחים?
ואיך אפשר שהיא תצא הכי אורירית ??

מתכונים ב-10 דקות (19:50 30.03.2016)

היי מירי,
אם את לא טבעונית אפשר לשים ביצה גדולה או 2 ביצים קטנות ואז להקציף את הביצים עם הסוכר במשך כ-2 דקות ולהוסיף אץ השמן, מיץ, גזר ובסוף את קערת הקמחים ולערבב כמה שפחות.
אם את רוצה תחליף טבעוני זה רק רסק תפוחים או בננה. לצערי לא מצאתי תחליף אחר.

אביב (17:37 26.03.2016)

היי אם לא מכינים את הקרם וניל כלומר את השכבה למעלה. היא יבשה מידי או שהיא טעימה גם בלי?
תודה:)

מתכונים ב-10 דקות (17:43 26.03.2016)

היי אביב,
העוגה טעימה גם בלי הקרם.

יוסי (16:28 25.03.2016)

היי, אפשר עם קמח תופח במקום קמח רגיל + אבקת אפיה וסודה לשתיה?

מתכונים ב-10 דקות (17:28 25.03.2016)

היי יוסי,
אפשר קמח תופח במקום כוס קמח רגיל+כפית אבקת אפיה. אם יש לך אבקת סודה לשתיה שים בנוסף ואם לא, תכין בלי.
שבת שלום 🙂

הדר (07:54 9.09.2018)

אפשר חלב שקדים במקום סויה??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:29 9.09.2018)

כן.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.