מצרכים להכנת עוגת בננה וחמאת בוטנים
תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים M
- שליש כוס (66 ג’) סוכר
- חצי כפית תמצית וניל
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן קנולה
- שליש כוס (80 מ”ל) מיץ תפוזים
- 2 כפות חמאת בוטנים
- בננה גדולה בשלה מעוכה למחית
- 1 כוס (140 ג’) קמח לבן
- כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- חצי כפית שטוחה אבקת סודה לשתיה
- שליש כוס שוקולד צ’יפס בטעם חמאת בוטנים/ שוקולד מריר
איך מכינים עוגת בננה וחמאת בוטנים?
- מחממים תנור מראש ל-175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה או מיקסר ידני) ביצים עם סוכר. מוסיפים תמצית וניל, שמן, מיץ, חמאת בוטנים ובננה מעוכה ומערבבים.
- בקערית נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת אפיה ואבקת סודה לשתיה. מוסיפים לקערת הרטובים ומערבבים עד לתערובת אחידה (אין לערבב יותר מידי כדי לא לפגוע במרקם העוגה). מוסיפים לבלילה חצי מכמות השוקולד צ’יפס ומערבבים קלות.
- יוצקים את הבלילה לתבנית איגליש קייק, מפזרים מעל חצי מכמות השוקולד צ’יפס שנותרה ומכניסים לתנור החם. אופים במשך כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.הפעל טיימר (40 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
47 תגובות
כניסה
47 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














