מצרכים להכנת עוגת אגוזים בחושה
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- חצי כוס (100 ג’) סוכר
- שליש כוס (66 ג’) שמן
- חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים
- כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
- חצי כפית (2.5 ג’) אבקת קינמון
- 3/4 כוס (90 ג’) אגוזי מלך טחונים דק
- 2 כפות (14 ג’) קוקוס (לא חובה)
- לציפוי (לא חובה): כף מלאה (20 ג’) סירופ מייפל/דבש + 2 כפות (20 מ”ל) מים חמים, חופן אגוזים טחונים
איך מכינים עוגת אגוזים בחושה?
- מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים את הביצים עם הסוכר (אפשר לערבב ידנית עם מטרפה או במיקסר ידני). מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים קמח תופח, אבקת קינמון, אגוזים וקוקוס ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
- מערבבים כף מלאה של סירופ מייפל או דבש עם 2 כפות מים חמים ומזלפים מעל העוגה (בעודה חמה) בצורה אחידה. מפזרים מעל אגוזים טחונים.

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
231 תגובות
כניסה
231 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














